Eklenen Forum Cevapları

Re: Ev Yapımı Şaryo

........

Forumda DIY - Kendin Yap

15 yıl önce
Re: Yerli Dslr Rig ve Focus Control

Gerçekten harika bir ürün olmuş emeğiniz için tebrik ve teşekkür ederim. Sadece bu yorumu yazabilmek için üye oldum. İyi günler.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Re: Ev Yapımı Şaryo

.........

Forumda DIY - Kendin Yap

15 yıl önce
Ev Yapımı Şaryo

........

Forumda DIY - Kendin Yap

15 yıl önce
Re: Import sorunu!!!

Cok tesekkurler cevaplarin icin, gorontuler uzerinde calismaya basladim hadi hayirlisi 🙂

Forumda Vegas

15 yıl önce
Aşk Tesadüfleri Sever

Aşk Tesadüfleri Sever filmini nasıl buldunuz?

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Re: Import sorunu!!!

Anladım teşekkür ederim yardımın için Serkan'cım... Bir iki sorum daha olacak: 1:Vegas programını açtığımda, herhangi bir ayar filan yapmam gerekir mi? Yoksa direk olarak videoları Vegas'a yükleyip b...

Forumda Vegas

15 yıl önce
Import sorunu!!!

Merhaba öncelikle... Sormak istediğim soru; Elimde .avi formatında çekilmiş kaliteli klip ham görüntüleri var. Bu görüntüleri vegas pro 9.0 programına yerleştirmek istiyorum. Fakat kaliteli olan görün...

Forumda Vegas

15 yıl önce
Re: MERSİN

merhaba arkdaşlar bende mersindeyim bende butür organizasyonlar yapmak istiyorum hatta şu aşamada bir projem de var iletişime geç[email protected]

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Mersin kısa film kurgulama,montaj destek

amatör kısa film projemizde bize kurgulama ve montaj aşamasında destek verebilecek arkdaşlar arıyoruz

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Kiralık Sony Cybershot DSC W380 Arıyorum

Arkadaşlar başlıktada yazıdığım gibi Sony Cybershot DSC W380 arıyorum. 25 Mart tarihinde alıcam 29 Mart günü teslim edeceğim. Eğer uygun fiyat verilirse satında alabilirim. Yanlış hatırlamıyosam 0'ı 4...

15 yıl önce
canon XL2 dv kasette sp lp sorunu yardım

Arkadaşlar merhabaKameramı hep aynı modda kullanıyodum bana bi kaset geldi kaseti kameraya takınca yavaş oynadığını ve SP yazısıyla ses kanal yazısının yanıp söndüğünü gördüm. Araştırınca SP LP kayıt ...

Forumda Kurgu

15 yıl önce
sony hxr mc2000 kamera

Arkadaşlar merhaba sony hxr mc2000 kamera kullanan varsa tecrübelerine ihtiyacım var.Hd1000 nin üst modeli harddisc mevcut karta kayıt yapıyor full hd kayıt yapıyor.Bundan dolayı çekingelerim var full...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

15 yıl önce
Re: Alınık canon oes 550d

canon 550d 18-135 mm kit len s 32 gb class 8 transcend hafıza kartı yedek pil(canon değil)alet elime henüz geçmedi bile fiyat önerisi varsa ilgilenebiliriim.

15 yıl önce
Re: En sevdiğiniz yönetmenler!

1-luıs bunuel 2- terry gıllıem 3- kim kiduk 3- lars von terier 4-yılmaz güney 5- metin erksan

Forumda Yönetmenler

15 yıl önce
Sayfa 237 / 395