Eklenen Forum Cevapları

EYVAH EYVAH 2 DVD orjinal

Yapım:2011 ~ Türkiye Tür:Aile, Komedi, Macera, RomantikYönetmen:Hakan AlgülOyuncular:Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Özge Borak, Alican Yücesoy, Tanju Tuncel, Tarık Ünlüoğlu, Bican Günalan, Mu...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Bir Kitap Projesi - İlk Filmimi Nasıl Çektim?

Türkan Şoray'ı niye aldın listeye, yönetmen olarak görüyormusun

Forumda Kitaplar

15 yıl önce
JİMMY JİB JOYSTİCK KONTROL KUMANDASI

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
ALINIK CANON LENSLER..

selamlar. canon 15-85mm veya 24-105mm lens arıyorum. temiz ikinci ellere de varım. [email protected]

15 yıl önce
Satılık PENTAX DA 17-70mm F4 AL IF SDM

Kutusunda, sıfır lens ! ABD'den yanlış gönderildiği için satıyorum. Lens hood (parasoley) dahil ! 920 tl Benzer aralıkta olan CANON veya CANON uyumlu sıfır lenslerle takas düşünebilirim. (CANON 15-85...

15 yıl önce
Re: Edius'ta dalgalanma sorunu!!!

Edius 5 kullanıyorum tam sürüm. Bilgisayar konfigirasyonu oldukça iyi ve Windows xp kullanıyorum. Video formatı mpeg2 olarak çıkış yapıyorum. Capture ettiğimde görüntü kalitesinde sorun yok ancak her ...

Forumda Diğer Yazılımlar

15 yıl önce
Re: Edius'ta dalgalanma sorunu!!!

Edius 5 kullanıyorum bende bendede aynı sorun var yardımcı olabilecek kimse varmı acaba ? ekran görüntüsünü atsam anlayan birileri varmı ?

Forumda Diğer Yazılımlar

15 yıl önce
Re: Kısa Filmimde Kullandığım Film Müziği Telif Sorunu ??

Teşekkürler arkadaşlar..

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

15 yıl önce
Kısa Filmimde Kullandığım Film Müziği Telif Sorunu ??

Okuldan ödev olarak verilen kısa filmimde ''Midnight Express Soundtrack'' ı fon müziği olarak kullandım...Festivallere yollamayı düşünmüyorum...Sadece ödev olarak verdim...Ama hiç değilse youtube'a at...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

15 yıl önce
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız!

ilk mesajıma bak ya bıkkınlık verici 😀

Forumda Konu Dışı

15 yıl önce
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız!

beklemekten bıktım sabır mı bunun adı çaresizlik mi diye düşünmekten bıktım g

Forumda Konu Dışı

15 yıl önce
Re: Hayyam'dan Dükkan Önerisi-Referans Aranıyor

Tabiki Babataş, Şener işinin hem uzmanı hemde çok yardımı oluyo her konuda, bana Okan Bayülgenin Canon XL 2 sini ve Canon 550D sattı yiğenime de 350d aldık kendisinden piyasanın çok altında bi fiyata,...

15 yıl önce
Re: Bir Aktarım Sorunu Klasiği

PR'den kasıt premiere ise CS3'ü var onun... Denemeye çalışayım dediklerinizi teşekkür ederim.

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Bir Aktarım Sorunu Klasiği

Herkese Merhaba öncelikle, google amcadan buldum sizi az önce.. 🙂 (kafiyeli oldu) forumu şöyle bir taradım fakat problemime denk düşecek bir yer bulamadım en uygun yerin de premiere köşesi olduğuna ka...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
İzmir'de Kiralık Profesyonel Ekipman

KAMERA Sony PMW EX-3 XDCAM Full HD Profesyonel Kamera2 Adet Sony BPU 30, BPU 60 BataryaSony SxS 16 GB Memory Card Seagate 2TB Taşınabilir Hard DiskPanasonic Nv-GS 400 Mini Dv Kamera TRİPODManfrotto 50...

15 yıl önce
Sayfa 236 / 395