Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Senaryoda telefon konuşması nasıl yazılır? Selam arkadaşlar benim bir sorunum vardı aklıma takılan birşey. Ben bir kısa film yazacağımda ilk sahnesinde iki kişi telefonda konuşuyor. Ekranı 2ye bölüp iki ayrı mekanları aynı anda göstermek istiy... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
15 yıl önce |
|
Re: Sen hangisisin? Senarist Kısmını işaretledim.. Senaryo yazıyorum. yada yazdığımı sanıyorum.. |
15 yıl önce | |
|
Re: Ev Yapımı Şaryo ...... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
15 yıl önce |
|
Senaryo arıyoruz.... selam. arkadaslar biz okulda film çekecegiz herşey hazır sadece senaryo eksik.bitane örnek senaryo var ona benzer senaryo ariyorum kısa film 15 dakikalık diyaloglara az yer verecegiz.film yapacagiz bu... |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
Kısa Filmler selam. arkadaslar biz okulda film çekecegiz herşey hazır sadece senaryo eksik.bitane örnek senaryo var ona benzer senaryo ariyorum kısa film 15 dakikalık diyaloglara az yer verecegiz.film yapacagiz bu... |
Forumda Kısa Metraj |
15 yıl önce |
|
Re: Ev Yapımı Şaryo ..... |
15 yıl önce |
|
Re: Bu nasıl bir güven? Helal ...:) Önceki çekilenden iyi oldu mu bari 😀 |
15 yıl önce |
|
Re: Bu nasıl bir güven? Arkadaşım burada paylaşım yapmalısın ki insanlar ne yapabildiğini görsün. akıl fikir senin üretirsin yenisini bu forumda olan insanlar zaten senden senaryo çalıp çekmeye yeltenmez emin ol... bu benim ... |
15 yıl önce |
|
Kafam Karışık, Lütfen Yardım Merhabalar, Kısa film çekmek için bir kamera veya dslr arıyorum. Daha önceden tecrübem yok, şu aralar senaryo ve çekim üzerine dersler alıyorum. Dandik digital foto makinamın kamerası hiç bir şeye ye... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
15 yıl önce |
|
Re: HAFIZA KARTINA VİDEO ÇEKİMİ Teşekkür oguzcicek ,Dediğim gibi kasetli makinadan harddiskli ve kartlı makinaya geçince bu duruma alışık olmadığım için çekingem oldu.Sonuçta çektiğim organizasyonu müşterinin elindeki dvd playerın... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
15 yıl önce |
|
HAFIZA KARTINA VİDEO ÇEKİMİ arkadaşlar merhaba,sony hxr mc2000e kameramla çektiğim görüntüler hafıza kartına part part çekiyor.REC ve stop yuaptığımda kasetli kamera gibi kaldığı yerden kaydetmiyor.Kameramı yeni aldım biraz yab... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
15 yıl önce |
|
Re: Ev Yapımı Şaryo ........ |
15 yıl önce |
|
Antalya-erkek oyuncu aranıyor Kısa film projem var ve erkek oyuncu konusunda sıkıntı yaşıyorum. İlgilenen olursa sevinirim. |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
YeşilÇam Unutulmaz Yönetmenleri Yeşilçam Unutulmaz Yönetmenlerini Bu Başlık Altında Toplayalım. Ramzi JöntürkNatuk BaytanMehmet AslanMelih GülgenYılmaz Atadeniz YILMAZ ATADENİZ: Sinemanın vazgeçilmez esin kaynaklarından birisi olan ... |
Forumda Yönetmenler |
15 yıl önce |
|
Müzik klibi İçin nasıl bir yöntem? 5 farklı mekanda çektiğim klipleri montaj yapıcam. bi şekilde yerlerini kes-yapıştır kısmını yapıyorum. Ama güzel bir ambiyasn veremedim. .Renk tonu ve baska seyler konusunda ne yapabilirim. Hazır plu... |
Forumda Adobe Premiere |
15 yıl önce |