Eklenen Forum Cevapları

Re: Urbanbugs

Filminizi İzmir Kısa Film Festivali'nde izledim birkaç ay önce, gerçekten iyi iş çıkarmışsınız tebrik ederim.

Forumda Arşiv

15 yıl önce
final cut

selam arkdaşlar, final cut kullanma klavuz arıyorum.

Forumda FinalCut

15 yıl önce
Re: Müzik klibi İçin nasıl bir yöntem?

Merhaba, Fast Color Corrector'u oneririm, effects kisminda aratmaniz yeterli, RGB renk seceneklerini beyaz ayarini ve daha bircok seyi kolaylikla yapabilirsiniz

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Rifki. Viki senaryo projesi

RIFKI ALMAZ. Vikipedi film senaryosu projesi... herkesin katkıda bulunabileceği. Ilginizi cekebilir. " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
İç İçe Sequenceile ilgili bi sorun

Premiere Pro da cok sacma bi yerde sıkıştım 🙁 bu konuda bana yardimci olabilirseniz sevinirim Sorunum şu ;Premiere Pro'da 3 adet Sequence tanimladim1 - Sonuç i - Video Sequence ii - Cerceve Sequence V...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Ev Yapımı Şaryo

çok başarılı olmuş tebrikler

Forumda DIY - Kendin Yap

15 yıl önce
Re: trde final cut kullanan varmi?

çoğu bağımsız veya düşük bütçeli uzun metraj yapımların offline kurgusu final cut ile yapılmaktadır. kolay ve çoğu insanın aşina olduğu veya kolaylıkla aşina olabileceği bir arayüze sahiptir. bu yüzd...

Forumda FinalCut

15 yıl önce
Re: The King's Speech

Hikaye son derece açık ve öz bir anlatımla, bence kusursuz işlenmiş. Senaryo başarılı. Görüntü yönetimi ve sanat yönetimi çok başarılı. Oyunculukları belirtmeme gerek yok zaten. Kısaca Oscar'ı sonuna ...

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Re: EOS 7D'de Kullanmak İçin Mattebox Arıyorum

piyasaya çıkış tarihi hakkında bir bilginiz var mı? ayrıca detaylı bilgi alabileceğim bir web sitesi?

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
EOS 7D'de Kullanmak İçin Mattebox Arıyorum

7D'de kullanmak için ikinci el veya yeni satılık Mattebox kit arıyorum. iletişim için: 0555 498 17 81 [email protected]

15 yıl önce
Re: görüntü yönetmeni mi lazım?

ankarada yaşıyorum.

Forumda Görüntü Yönetimi

15 yıl önce
satılık md minidisc recorder

Cekimlerinizde kameradan ses kaydetmek ne kadar sorun degilmi ...? mutlaka farklı bir kaynaga hemde kamerayı rahatsız etmeden ve istersen kameradan uzakta bir yerden ses kaydı yapmak cok onemli....yu...

15 yıl önce
Re: Senaryoda telefon konuşması nasıl yazılır?

çok teşekkür ederim, çok sağolun.

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
Re: Senaryo arıyoruz....

Bak abi şöyle anlatam biz okulda film çekmek istiyoruz.kısa film sadece malzeme olarak el kamerası var.bide bitane senaryo bulmuştuk.ona benzer ama aynı olmuyucak şekilde.senaryo yazabilirmisiniz,yard...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: Taraflı Bölge / Man’s Land (Post aşaması)

Bariz heyecan yaptım ya...izlesek artıkkk...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Sayfa 234 / 395