Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Küçük Düşünür 2 "Africa" | Kısa Metraj "Deneysel" Film Başarılar dilerim... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Selvi Boylum Al Yazmalım Final Sahnesi (Günümüzce) Arkadaşlar bu bir ödevdir amaç filmi izlettirmek. Izleyen herkese teşekkür ederim paylaşırsanızda mutlu olurum sonucte hepimiz öğrenciyiz 🙂 " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Dynamic link sorunu Bridge cs4 zaten yüklü aynı yane bi faydası yok . |
Forumda Adobe Premiere |
15 yıl önce |
|
Re: Dynamic link sorunu ykk farklı setuplardan kurmadm Adobe CS4 Master Collection kurdum bu sorunu veriyor yine |
Forumda Adobe Premiere |
15 yıl önce |
|
Dynamic link sorunu mrb arkadaşlar ben adobe premierede afftere Dynamic link yaptığımda fotoğraflarda gördüğünüz gibi sorun veriyor ve bunu halla çözmüş deyilim yardımcı olursanız çok sevinirim |
Forumda Adobe Premiere |
15 yıl önce |
|
Re: Gerilim, Korku Türü Bir Kısa Film Hikayesi İpek'le Ali'nin kamp yapış sebepleri nedir? |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
15 yıl önce |
|
Re: DSLR Ağır Çekim Deneme Videoları Bildiğim kadarıyla 550D ağır çekimde saniyede max. 60 kare çekebiliyor. |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Satılık ATR3350 Yaka Mikrofonu Evet, işim film sektöründe değil, bu yüzden forumda aktif değilim. Fakat okuyorum, inceliyorum, bana gereken şeyleri öğreniyorum. Hatırlamıyorum ama belki zaman içinde sizin yazdığınız herhangi bir ya... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
15 yıl önce |
|
Re: GOLGE Matte box Hadi bakalım öyleyse, Allah utandırmasın diyelim... |
Forumda Ticari Ürünler |
15 yıl önce |
|
Re: Satılık ATR3350 Yaka Mikrofonu mehmetozkan89: Teşekkür ederim 🙂 Satılıp satılmaması sorun değil, ihtiyaç fazlası olduğundan elimde duracağına almak isteyen olursa kullanılsın diye düşündüm. Bu yüzden ilan açtım. barisferah: Teşekkü... |
15 yıl önce |
|
Re: Satılık ATR3350 Yaka Mikrofonu Yargılayıcı düşünce yapısı ile yazdığınız görüşünüz için teşekkür ederim. 🙂 Ürünün Ebay Amerika fiyatı 20 ila 30 usd arasındadır. İngiltere Ebay fiyatı ise 55 usd. Buna 32 usd kargo masrafınıda eklers... |
15 yıl önce |
|
[Satıldı] ATR3350 Yaka Mikrofonu İhtiyaç fazlası olduğundan kutusu açılmamış AUDIO TECHNICA ATR-3350 LAVALIER Kablolu yaka mikrofonu satılıktır. Fiyat:100 TL Ses kalitesi ve kullanımı için örnek inceleme videosu[vimeo][/vimeo] |
15 yıl önce |
|
Re: GOLGE Matte box her şey tamam hoş olacağa benziyor ama benim daha çok merak ettiğim, ürünün tam olarak ne zaman hazır olacağı... |
Forumda Ticari Ürünler |
15 yıl önce |
|
Re: Kiralık 550d sok fiyat Selam oğuz bey ben istanbul pendikten ahmet yılmaz kısa film çekicem 50mm 1.8 lens + trıpot + hafıza kartı gerekiyor sizinle irtibat geçmemi söylediler. [email protected] Facebook Sayfam:" oncl... |
15 yıl önce |
|
NASIL BİR KISA FİLM YARIŞMASI İSTERDİNİZ? GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SİNEMA KULÜBÜ OLARAK ÜNİVERSİTEMİZDE VE TOKAT'DA İLK DEFA BİR KISA FİLM YARIŞMASI YAPMAK İSTİYORUZ. İLK DEFA OLMASI VE TOKAT'DA OLMASI BİR ÇOK KISA FİLMCİLERİ BELKİDE TEREDD... |
Forumda Kısa Metraj |
15 yıl önce |