Eklenen Forum Cevapları

Harika bir SENARYO var

Elimizde harika bir SENARYO var, sıradışı bir hikaye, ilgilenen, yönetmen yada yapımcılar, benimle irtibata geçebilir. Konusu, bir ayrılık hikayesi, herkezin içinden işte bu benim hikayem diyipde dile...

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
Re: Satılık Sony EX1 kamera ve Letus Elite

Yok ama cekebilirim. İlgileniyorsanız ve İstanbuldaysanız görebilirsiniz de.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Satılık Sony EX1 kamera ve Letus Elite

İki cihazın toplam fiyatı 15.000 tl.Cihazlar yalnızca 1 projede kullanılmış olup çok temizdir.Extra büyük pil, extra 16 gb hafıza kartı ve kamera çantası fiyata dahildir.Letus Elite in de tüm aksesuar...

15 yıl önce
Satılık Temiz Canon HV30 (pal)

temiz kullanılmıştır,onun için söylenebilecek en iyi şey "boyundan büyük işler yapan kamera" olabilir,resimlerini ve neler yapabildiğine dair onunla çektiğim bir video linkini ekliyorum,çok büyük bir ...

15 yıl önce
Ankara Kısa Film Ekip.

Merhabalar arkadaşlar; filmfabrikası.com'un üzerimede çok emeği vardır, hep okudum ilk defa yazıyorum, ilk başlığım ilk mesajımdır. Günler süren kararsızlığımın ardından buraya yazmaya karar verdim. A...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
oyunculuk

selam bu siteye yeni üye oldum.yabancı uyrukluyum.uzun zamandır türkiyede yaşıyorum.bazı film ve dizi projelerinde ufak roller aldım.umut veren bir projede oyuncu olarek yer almak istiyorum.

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
kısa film oyuncu...

slm arkadaşlar yakında ilk kısa filmimizi çekiceğiz ama oyuncu sorunumuz eğer yardımcı olmak isteyen kısa filmlere meraklı arkadşalar warsa bekleriz şimdiden teşekkürler...

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
Re: Dynamic link sorunu

barisferah ) o dediğin yere giriyorm yane deactive yanlız aktif deyil kaplı benmki başka çözümü yokmu arkadaşlar:(

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Kısa Fİlm - Siyah

kamera kullanımına dıkkat etmek lazım tripod iyi bir çözüm olabilir mesela :))

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Taraflı Bölge / Man’s Land (Post aşaması)

iyi bi şey çıkacak sanıyorum storyboard çizimleri çok başarılı olmus :))

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: İlk Filmim

saçma sapan filimlerle dolu bir yarışma :((

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri

Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri Yer : Başvurular PTT`den Yapılmaktadır Tarihler : 21.03.2011~21.04.2011 Ücret : 7.5 TL Türkiye de yapılan yarışmalar arasın da en geniş kapsamlı ve en bol ödüllü o...

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

15 yıl önce
Re: Fotoğraf Yarışmaları

Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri Yarışması Yer : Başvurular PTT`den Yapılmaktadır Tarihler : 21.03.2011~21.04.2011 Ücret : 7 TL Türkiye de yapılan yarışmalar arasın da en geniş kapsamlı ve en bol ö...

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

15 yıl önce
Re: Selvi Boylum Al Yazmalım Final Sahnesi (Günümüzce)

Söylediğinizde haklısınız oguzcicek. Fakat amacımız sosyal network'de bu videoyu doğru kanallara yayıp insanlara izlettirmek. Cekilen video çok kötü, buna kimse güzel diyemez. Bizden istenilen cep tel...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: klipteki motion blur

normalde mb avid olanını kurduğunda Fx sekmesinin orada magic bullet diye çıkması lazım

Forumda After Effects

15 yıl önce
Sayfa 232 / 395