Eklenen Forum Cevapları

Re: bornovadaki sinema tutkunları

merhaba arkadaşlar; aylardan nisan oldu ama hala bir gelişme yok gibi. bir toplantı ayarlanırsa ben de katılmayı isterim.

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Tiyatro Oyunumuzu Kayda alacak gönüllü arkadaşlar

Merhaba Arkadaşlar, Ben Ramazan, Netaş firmasında 3 yıldır mühendis olarak çalışıyorum ve Netaş Tiyatro Topluluğunun 5 Nisan'dan itibaren sahnelemeye başlayacağı Kadınlar Savaşı oyununda hem oyunculuk...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: Başvurulabilecek Festivaller

Anadolu Üniversitesi Sinema Kulübü'nün düzenlediği ve geçtiğimiz sene uzun bir aradan sonra 4.sü düzenlenen,siz değerli sinefillerin merakla beklediği 5.Anadolu Üniversitesi Kısa Film Günleri bu sene ...

Forumda Festival ve Yarışmalar

15 yıl önce
5.Anadolu Üniversitesi Kısa Film Günleri

Anadolu Üniversitesi Sinema Kulübünün organize ettiği geçtiğimiz sene uzun bir aradan sonra 4.sü düzenlenen, bu sene 5.si düzenlenecek Anadolu Üniversitesi Kısa Film Günleri bu sene de 12-14 Nisan tar...

15 yıl önce
Re: El yapımı çakma boom mikrofon sorularım

arkadaşlar fikri olan yok mu

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
Geriye Ne Kaldı ? Kısa Film

" onclick="window.open(this.href);return false;[vimeo][/vimeo]

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
Re: Geriye Ne Kaldı ? Kısa Film

Çok teşekkürler sagolasın 🙂

Forumda Arşiv

15 yıl önce
30 Saniyede kısa film

" onclick="window.open(this.href);return false;arkadaşlar bu 30 lik film öğrenci işidir. 30 saniyelik bir özet olarak selviboylum alyazmalım için yapılmıştır. keyifli olduğunu söyleyebilirim 🙂

Forumda Arşiv

15 yıl önce
El yapımı çakma boom mikrofon sorularım

El yapımı bir boom mikrofon yapıyorum , oyuncuya sürekli yakın tutabiliriz mikrofonu ama fazla paramız yok yani boom çubuğuna takacağım mikrofon ucuz olmalı bu arada boom çubuğu olarak uzayan boya fır...

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
Geriye Ne Kaldı ? Kısa Film

[vimeo][/vimeo]

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Yarışma filminin yayınlanması

......

15 yıl önce
Canon HV30 - Sony Vegas Pro 10 Sorunsalı!

Herkese merhaba. Foruma henüz üye oldum. Uzun zamandır aradığım cevapları yeterli derecede elde ettiğim bir foruma daha bugün kayıt olup aranıza katılmakta geç kaldığım için affedin lütfen. Sanırım b...

Forumda Kurgu

15 yıl önce
Re: Filmcilik Üzerine Kurslar, Seminerler, Sertifika Programları

Selam arkadaşlar ,AFFA - Ankara Fotoğraf Film Akademisi yepyeni bir bakış açısıyla mesleğinde ilerlemek isteyen fotoğrafçılara, kısa filmcilere, sinemacılara, kameramanlara, kurguculara ve tüm meraklı...

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Fotoğraf Kursu

Selam arkadaşlar ,AFFA - Ankara Fotoğraf Film Akademisi yepyeni bir bakış açısıyla mesleğinde ilerlemek isteyen fotoğrafçılara, kısa filmcilere, sinemacılara, kameramanlara, kurguculara ve tüm meraklı...

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

15 yıl önce
Final Cut Pro Kursu

Forumda FinalCut

15 yıl önce
Sayfa 231 / 395