Eklenen Forum Cevapları

Ankara'da vıdeo klip çekecek yönetmen arıyorum

Merhabalara öncelikle, albümden bir parçama orta yollu bir video klip çekecek yönetmen arıyorum..

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: Özür Dilerim - İlk Korku Kısa Film Denemem

korku sineması nedendir bilmem türk sinemasında bu tarz ucuz flas tv modunda ilerliyor efektler oyunculuklar geçişler japon sinmesı bunun üstündünden psikolojik ve kişinin ruh halinin yansımaları ile ...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Kiralık Ekipman

5D Mark II Body 24-105 L serisi lens50 mm 1.8 II lensSanDisk 16GB 60MB/s Extreme Compact Flash CardH4N ses kayıt cihazıRoad Ntg2 Shotgun MikrofonBoom pol setiManfretto Tripot Set halinde asistan ücre...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
ekranın 2 yanında siyah boşluk var???

Merhaba, Canon 5d mark ile çektiğim kısa filmin ölçüleri premiere' de çalıştıktan sonra 1920x1080 olarak çıktı. Bunu dvd ye yazdırmak istiyorum ama dvd ye yazıldıktan sonra ekranın 2 kenarında siyah b...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Herkese selamlar... 🙂

Forumda Film Fabrikasi.com

15 yıl önce
Re: bornovadaki sinema tutkunları

@snrst, buradan pm atarsan aynı zamanda uyarı maili geldiği için görebilirim.

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: Replica silah nasıl bulabilirm?

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Aradıklarımdan bir kısmı DT den temin ettim.

Forumda Diğer Malzemeler

15 yıl önce
Handy35 V3 full set + 3 adet lens

Handy35 V3 set + 3 adet lensResimler orjinal resimlerdir İhtiyaçtan satıyorum Monitor tutacağı gövdenin üzrinde bağlıdır Test kullanımı dışında 1 kere kullanılmıştır temizdir yedek parçaları ile ver...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Replica silah nasıl bulabilirm?

Değerli arkadaşlar;Öncelikle ben foruma yeni katıldım ve herkese merhaba demek istiyorum.Herkese merhaba dedikten sonra,sorunuma değinmek ve sizlerden bunun hakkında bilgi almak istiyorum. Ben ve beni...

Forumda Diğer Malzemeler

15 yıl önce
Re: kafe kısa film

merhaba tekrar... evet "kafe" filminin yönetmeni tufan şimşekcan benim. facebook profilimden ikna etmye çalışabilirim;" onclick="window.open(this.href);return false;ödüller ve gösterimler için mutlulu...

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
Re: Ekranı ikiye bölme programı

Böyle söyleyince kendimi çok cahil hissettim ama ben iki söylediğin arasında bir fark göremedim.Ben sadece şu ekteki gibi görüntüyü nasıl elde edebileceğimi sormuştum.Sanırım ya ben anlatamadım ya da ...

Forumda Diğer Yazılımlar

15 yıl önce

.

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
Re: Barbo-The Zombie Slayer

Kamera kullanis bicimi gayet guzel, tam aksiyon filmine uygun acilar kullanilmis. Bazi gecislerde az biraz acemilikler yapilmis ama cok da goze batmiyor. Renk kullanimi da guzel. Action Essentials efe...

Forumda Arşiv

15 yıl önce

.

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
(ÇOK ACİL) adobe premier hata veriyor

sorry a serious error has occurred that requires adobe premiere pro to shut down we will attemp to save your current project adobe premierde başta açılırken böyle haya veriyor tamam tıklayınca o hat...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Sayfa 228 / 395