Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Yağmurun Çocukları (mç'imaşi berepe) (2011) süper süper süper emeklere saglık ... video,tek bir cümleyle özetlenırse;Karadenizin bir sakin bir coşkun o dalgaları gibi,dinamik ve durağan karelerin o müthiş mesajla harmanlanmış hali.diyebilirim.... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Vize Haftası patlamalar ve netlik cok sıkıntı yaratıyor. Gözü çok rahatsız ediyor. Ama daha cok deneyerek daha cok okuyarak aşılmicak sorun oldugunu düşünmüyorum merakla diğer çalışmalarınızı bekliyorum. Elleriniz... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Yağmurun Çocukları (mç'imaşi berepe) (2011) .... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Yağmurun Çocukları (mç'imaşi berepe) (2011) .... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Mikrofonları Pilli Olanlar Okusun Bahsettiğin mikrofonun çekim kalitesi nasıl ? Dip ses, ortam sesi vs.. |
Forumda Ses ve Kayıt |
15 yıl önce |
|
Re: Kiralik 5D Mark II ve Ekipmanlar Hocam şehir de belirtirsen ? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
15 yıl önce |
|
Re: Kiralık Ekipman önerin için saol:) |
15 yıl önce |
|
Kiralık Ekipman ( İstanbul ) 5D Mark II Body 24-105 L serisi lens50 mm 1.8 II lensSanDisk 16GB 60MB/s Extreme Compact Flash CardH4N ses kayıt cihazıRoad Ntg2 Shotgun MikrofonBoom pol setiManfretto Tripot Set halinde asistan ücre... |
15 yıl önce |
|
SP LP Modu MerhabalarLp modunda çekilmiş elimde kasetler var. Farklı farklı kameralarla çekilmiş kasetler bunlar. Canon xl2 ile pc ye nasıl aktarım yapabilirim. Malum ağır çekim gibi hareket var. Bu konuda acil ... |
Forumda Kurgu |
15 yıl önce |
|
Re: Vize Haftası İyi niyetli bir deneme. Bol bol deneyin bence arkadaşlar. Kitapları boş verin. Film çekerek öğrenebilirsiniz film çekmeyi. Gittikçe daha iyiye gideceğini göreceksiniz. Teşekkür ederim iyi niyetli yor... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: İlk sahne denemeleri normalde de yürüyemeyen ama topuklu giyen kızlar var. bu da onlardan desek ? 😛 söylenen yöntemlerle kartı kıramazdık çünkü nufüs cüzdanının sahip oldugu yapı niteliğine sahipti. sert bir kart yaptırac... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Ankara'da vıdeo klip çekecek yönetmen arıyorum Hip-Hop tarzı muzık yapıyorum. |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
Re: İlk sahne denemeleri Topuklu ayakkabı ve yürüyüş konusuna değinmek istiyorum;oyuncumuz ilk defa topuklu ayakkabı giyiyordu ve her ne kadar cekimlere başlamadan önce alıştırmaya da calışsak 10-15 dakika içerisinde ne kadar... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Vize Haftası Hatalarınız ne yazık ki tek tek sayılamayacak kadar çok arkadaşlar. Doğrudan bir hikaye bulup çekmeye çalışmaktansa temel sinematografi kurallarını incelemenizi tavsiye ederim. Başlangıç için iki kit... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Vize Haftası [vimeo][/vimeo] ÇizgiFilm Sinema Topluluğu'nun son deneme amaçlı filmidir. Yönetmen : Tunç AlıcıoğluSenaryo : Melih SakçakKurgu : Sercan Çayır Oyuncular :Tunç AlıcıoğluMelih SakçakDavut ŞahbazSemih Ağ... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |