Eklenen Forum Cevapları

Re: Canon 550D, tırtıklı görüntü

....

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

15 yıl önce
Re: satılık 32 gb sd card sandisk extreme class 10

ürün satılmadıysa 200 tl ye hemen alabilrim.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Re: Neredeyim Hiç - [2009]

Film okumayı bilmiyorum,görsel sanatlarla yeni ilgilenmeye başladım ama film hakkında birşeyler yazmak istiyorum. çocuk hakkında;topu olmasına rağmen eksik olan birşeyler var belki de çekingenlik,nor...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
edius export sorunu

selam arkadaşlarexport yaparken Canopus HQ Fine Online (Fine) olarak kaydediyorum.benim pc de yaptığım kurguyu görürkenbaşka pc lerde açılmıyor videoyanlışmı export ettim acaba

Forumda Edius

15 yıl önce
Re: Yağmurun Çocukları (mç'imaşi berepe) (2011)

Barış arkadaşım, belli ki çok içlemişsin o dediğim lafı. Bu siteye bir şeyler öğrenebilmek için üye oldum. Ama söylemeye çalıştığın kadar acemi değilim. Bu çıkışın da pek hoşuma gitmedi. Film işinde h...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Canon 550D, tırtıklı görüntü

......

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

15 yıl önce
The Allegiance - Faceless (Klip)

Merhaba arkadaşlar;Çok düşük ışıkta bir barda ve öncesinde herhangi bir plan olmadan The Allegiance Grubunun isteği üzerine konser süresince çekim yapıldı. Daha sonra Sony Vegas'ta düzenlendi.. Fotoğr...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: LightVegas Düşük Bütçeli Işık Kaynağı

1 Nisan 2011'e kadar verilen siparişlerde TANITIM FİYATI : 75 TL Geçmişe yönelik sipariş alabiliyorsunuz yani 😆 Teşekkürler Barış Bey 🙂 Hatamızı düzelttik. (1 Haziran 2011'e kadar)

15 yıl önce
Ekibe ihtiyacimiz var!

Merhaba, Ortagimla beraber sifirdan bir produksiyon firmasi aciyoruz. Yer olarak Istanbul - Mecidiyekoy'de acmayi dusunuyoruz.Oldukca merkezi bir yerde olacagindan supheniz olmasin. Simdiden siparisin...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
LightVegas Düşük Bütçeli Işık Kaynağı

LightVegas Düşük Bütçeli Işık Kaynağı Kısa filmciler, öğrenciler, fotoğrafla uğraşanlar.Kısacası uygun fiyatlı ışık kaynağı arayanlar. 1 Haziran 2011'e kadar verilen siparişlerde TANITIM FİYATI : 75 ...

15 yıl önce
Re: istanbul'da kısa film için ekip ve oyuncu

Merhaba Ben Türkay Kesen.. Oyuncu arayışlarınız hala devam etmekteyse ben size yardımcı olmak isterim.. Tiyatro oyuncusuyum ve şuan halen geniş aile de polis karakterinde devam etmekteyim.. Ücret kon...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce

......

Forumda Arşiv

15 yıl önce

Merhabalar. Ben filmin başrol oyuncusu ve yardımcı yönetmeniyim.Barış arkadaşıma benimde eklemek istediğim bir şey var. Kızla çocuğun konuşmasına gerçeklikte uzak olduğunu söylemişsin. Bu iki insan da...

Forumda Arşiv

15 yıl önce

......

Forumda Arşiv

15 yıl önce

......

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Sayfa 226 / 395