Eklenen Forum Cevapları

Re: Premiere CS5 Dersleri (Video Anlatımlı)

Yeni üye oldum ve premiere kullanımını anlatan video arıyordum çok güzel hazırlamışsınız emeğinize sağlık 🙂

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Karşı Hayat - No More

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama filmin yakın bir tarihte gösterime gireceği yer var mı? Çok merak ediyorum, paylaşın veya bir şekilde izletin bunu.

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Re: Kısa film için oyuncular aramaktayız

Henüz netlik kazanmasa da Avrupa yakasında olacak.

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Kısa film için oyuncular aramaktayız

Merhaba,İstanbul'da yazın çekmeyi planladığımız kısa film için oyuncular aramaktayız. Semt belirtmiyorum çünkü farklı semtlerde yapacağız çekimleri. Tür olarak da aksiyon/komedi diyebilirim. Özellikle...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
içimdeki sessiz nehir

izleyen var mı aranızda?

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
KİRALIK 5d mark2 omuz aparatı ve full ekipman

Günlük kiralama bedeli 350 tl. dir. Asistanla birlikte verilmektedir. Ekipman detaylarını " onclick="window.open(this.href);return false; adresinden de görebilirsiniz. Canon 5d mark 22 adet orjinal pi...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Re: premiere cs5 de hazırlanmış bir projeyi avid'de açmak

ikisi de olmadı hep aynı hatayı veriyo "file d:avid projectsxxx.edl not found."

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: premiere cs5 de hazırlanmış bir projeyi avid'de açmak

AAF işi olmadı. Premiere de export ettim aşağıdakiler gibi bir sürü hata verdi.. sonra avid'de import ettim ve "couldn't find d:avid projects xxx.AAF" hatası verdi.. sonuç olarak açmadı.. The AAF fil...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Kısa Film Telif Hakkı almak?

teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.

Forumda Film Fabrikasi.com

15 yıl önce
Re: Kısa Film Telif Hakkı almak?

ancak okula gönderdiğim zaman işime el koyabilirlermiş önceki senelerdeki mezunlar şikayetçi bu durumdan. bunu yapabilecekleri herhangi yasal bi dayanak var mı

15 yıl önce
Kısa Film Telif Hakkı almak?

Merhaba arkadaşlar, ben mezuniyet projem için çektiğim kısa filmi üniversiteye teslim etmeden önce telif hakkını almak istiyorum, ancak bunu nasıl yapacağıma dair en ufak fikrim yok. Yardımcı olursanı...

15 yıl önce
premiere cs5 de hazırlanmış bir projeyi avid'de açmak

mümkün müdür? mümkünse nasıl? teşekkürler..

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: JFK/Oliver Stone

rica etsem Bu filmin Ana Fikrini sunum Yapabılecek sekılde yazabılırmısn admın ?? sımdıden teskkurler

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Re: Fare, fare kapanında -ölü bir kedi- gördüğünden bu yana...

ben de izniniz olursa çekimlerde izleyici ,öğrenici olarak bulunmak isterim.ufak tefek elimden gelen yardımım olursa sevinirim.saygılar..

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: istanbul'da kısa film için ekip ve oyuncu

merhaba,projenizde en ufak bir yardımım bile olacaksa yer almak isterim.saygılar..

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Sayfa 224 / 395