Eklenen Forum Cevapları

Re: Helikopter kamera!

2 adet apaçi helikoptere sahibim ama ben hobi olarak uçururum tek kumanda 2 helikopter oldukça zevkli böyle sistem kullanımı için antremanlıyım istesem bunu çekim için geliştirim ama daha önce demişti...

Forumda DIY - Kendin Yap

15 yıl önce
Re: Helak Komandoları (Belgesel)

vimeonun upload esnasında yaptığı convert yüzünden renk tonları bir ton aşağıda görünüyor. HD versiyonunda gölgeler bu kadar rahatsız edici görünmüyor. Daha kaliteli bir versiyonunu yüklemeye çalışaca...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Helak Komandoları (Belgesel)

[vimeo][/vimeo] Sendikal hak ve iş güvencesi için aylardır Konak Belediyesi önünde eylemlerini sürdüren Taşeron İşçilerinin direniş öyküsü... Yönetmen/ Kamera / KurguAli Cem Doğan SesBurcu AktaşIlgıns...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Kaliteli senaryo arıyorum

mesaj yazdığınız için teşekkür ederim ama efektleri yapacak biri olmadığı için maalesef çekemiyoruz. bizde ondan dolayı böyle birşeye yöneldik. eğer başka varsa elinizde kabul ederiz

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
Kaliteli senaryo arıyorum

Selamlar biz eskişehirden bir öğrenci topluluğuyuz ve kısa film senaryo aramaktayız. Bize aranızda senaryo verebilecek olursa çok seviniriz. Ama senayoda özel efekt kullanmayacağız. bu yüzden yollayac...

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
Re: Helikopter kamera!

uzun zamandır konuya mesaj yazılmamış ilgilenen olmadığı için. havadan görüntüleme sistemleri ile uğraşan tek benim sanırım. Benim bir tane quapcopterim var linteki aletin 4 motorlu olanı şuan uçuş e...

Forumda DIY - Kendin Yap

15 yıl önce
Re: 01-ADANA-01

arkadaşlar merhaba.. 28 hazirandaki istnbulda düzenlenen mint akademinin düzenlediği kısa film yarışması için 5 haziranda çekime başlanacaktır..şartlar amatör kamera.mpeg 2 formatı divx vsvsvs. elimiz...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Adobe Media Encoder Mt2s formatında export sorunu

Merhabalar, yakın zamanda panasonic hdc sd 80 kamera aldım. Bilenler bilir Sd karta mts formatında kayıt yapıyor. Bilgisayarımda ise adobe premier pro 4 kurulu. Mt2s formatında İmport ettiğim bir görü...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: edius export sorunu

arkadaşım canopus ediusun kendine ait çalışma kodeği olduğu için edius olmayan başka bir bilgisayarda acamazsın onun yerine düşük boyutlu mpeg2 stream export alabilirsin..

Forumda Edius

15 yıl önce
Re: h264 yok

şöyle bir çözüm uygulayabilirsiniz codec edius 6 nın kendi codec setup ını yükleyerek .procoderıda kendi sürümüne ait olmadığı için direk görmüyor olabilir..

Forumda Edius

15 yıl önce
Edius 6 After Effects Plug-in

arkadaşlar merhaba edius 6 da after effects plug-in desteğinin nasıl kullanıldığını bilen varmı aranızda yardımcı olursanız çok makbule gecer.

Forumda Edius

15 yıl önce
Re: Ankara'da Oyuncu veya ortak arayanlar?

Bende yardımcı olurum film konusunda isteyenlere duyrulur 🙂

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Merhaba arkadaşlar ben oya 🙂

Forumda Film Fabrikasi.com

15 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

yeşilçam - hıçkırık157895411254541. kez izlememe rağmen hala etkisinde kalırım..

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Re: Dünyagöz Kısa Film Yarışması

haziran sonu mu? yuh. son katılım tarihi uzatılmadan önce "14 mayıs'ta açıklanacaktır" yazıyodu. son katılım tarihi de 30 nisandı sanırım. e madem 15 günde yapabilecektiniz, şimdi ne diye 2 ay bekleti...

Forumda Festival ve Yarışmalar

15 yıl önce
Sayfa 223 / 395