Eklenen Forum Cevapları

28 Saniye Sonra (Zombi Filmi)

Türkiye'nin İlk Öğrenci Zombi Filmi[vimeo][/vimeo]

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: DVD ye en iyi kalitede nasıl yazabilirim. Acil arkadaşlar

aynı sorun bende de var... yardım eden olursa pek bi makbule geçer..

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
--lağım denizi-- kısa film

[vimeo][/vimeo] görüntü yönetmenliğini üstleniğim ikinci kısa film görüntü kurgu senaryo oyunculuk gibi kısımlar hakkında eleştirilerinizi yorumlarınızı bekliyorum iyi seyirler

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Discovery : Sinama Bilimi

Tamamdır.Kusura bakmayın . O zaman arayan bulur diyelim. 🙂

Forumda TV Yapımları

15 yıl önce
Discovery : Sinama Bilimi

Discovery de karşılaştığım bir dizi . Ufak araştırma ile tüm bölümlerini buldum. Tabi ki ingilizce olarak.

Forumda TV Yapımları

15 yıl önce
Re: --SIFIR-- kısa film

izlediğiniz ve eleştirileriniz için teşekkürler hepsini dikkate alıyorum değindiğiniz noktaların tümünde haklısınız bazılarını sizin sayenizde bende farkettim

Forumda Arşiv

15 yıl önce
--SIFIR-- kısa film

yönetmen&senaryo-Mesut Kayagörüntü yönetmeni-Hamit Hazartür- psikolojik, gerillim ,gizemsüre- 11 dk düşünün ki bütün hayatınız büyük bir deja vu dan ibaret defalarca aynı kişi olarak doğmuş yaşam...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Merhabalar arkadaslar. Romada bir sene sinema okudum. Suan Istanbuldayim, ulkemdeki amator sinemacilarla bir tanisayim goruseyim istedim. Hepinize tekrardan merhabalar.

Forumda Film Fabrikasi.com

15 yıl önce
Re: bazıları neden oynayamaz?

Hayatta herkesin bir rolü vardır.Oyunculuk bence doğal olmaktan geçiyor.bu konuda kendine güvenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir.Fashion İzmir Model & Casting Fest te:02324220522 " onclick...

Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi

15 yıl önce
Re: Filmcilik Üzerine Kurslar, Seminerler, Sertifika Programları

Film Yapım Atölyesi - Ankara Steadicam ve Jimmy Jib Atölyesi, Ankara’da başlıyor... Sinema ve TV filmlerinde sıklıkla tercih edilen bu ekipmanların kurulumu, ve kullanımı, sinema tarihinden alınan örn...

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Re: Kaliteli senaryo arıyorum

forumda biraz dolaştım ama önce açılan konulardaki senaryoların hepsini okuyamadım zamandan dolayı bende böyle bir başlık açayım dedim bu kriterlere uygun senaryo vereceklerin olup olmadığını sormak ...

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
"ÇEK BAKALIM" ÖDÜLLÜ KISA FİLM YARIŞMASI

SENARYONU YAZ, OYUNCULARINI SEÇ, FİLMİNİ YÖNET… Sinema tutkusu olan tüm amatör yarışmacılar, kendi ekiplerini kuruyor… Hikâyelerini beyazperdeye taşımak isteyen, oyunculuğuna, senaristliğine, yönetmen...

Forumda Festival ve Yarışmalar

15 yıl önce
Re: CS5 de Renk Düzenleme problemi ve daha başka sorunlar.

merhaba. ben bu kısa film işinde oldukça yeniyim. gerçekten hiçbir şey bilmiyorum diyebilirim programlar açısından. Acaba mümkünse (nikon coolpix P100 üm var) çektiğim video üzerinde şu klplerdeki, fi...

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

15 yıl önce
Re: Kaliteli senaryo arıyorum

daha ilk çekeceğimiz için kaliteli diye bir başlık attım kaliteli derken yani orijinal bir fikri olan senaryo arıyoruz. En fazla 10 dk olmalı çünkü ne kadar kısa olursa o kadar o kadar iyi çekeriz diy...

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
Re: Gesi Bağları

filmi gayserililer çekmiş. eşşek etinden pastırma yapan adamlar filmin malzemesinden çalmış 😀acaba kaç defa eşek etinden pastırma gördünüz merak ettim

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Sayfa 222 / 395