Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Hangi Yönetmenlerin "Sinemanızı" Etkilediğini Düşünüyorsunuz Kesinlikle Christopher Nolan. |
Forumda Yönetmenler |
15 yıl önce |
|
Re: Satılık Handy35 v5 plus hala satılık mı acaba:) |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
15 yıl önce |
|
jimmy jib 7metre (maxijib) İstediğiniz ölçülerde jimmy jib üretimi yapmaktayız. " onclick="window.open(this.href);return false; |
15 yıl önce |
|
Re: Edius 6 ile p2 import sorunu umarım, valla benim ömrümü yedi sırf o yüzden defalarca sistem kurmak zorunda kaldım :), son yöntem bunu denedim yedi valla 🙂 |
Forumda Edius |
15 yıl önce |
|
Re: Edius 6 ile p2 import sorunu aynı problemle bende karşılaşıyordum ve izlediğim yolu sana şöyle tarif edeyim. program ekle/kaldırdan Microsoft visual C++2005 redistributable, Microsoft visual C+2008'i kaldırdım ve edius 6.1 i kurd... |
Forumda Edius |
15 yıl önce |
|
Senarist Aranıyor Merhabalar; Elimizde bir hikaye var ve güzel bir çalışma çıkarmak niyetindeyiz. Acil olarak bir senariste ihtiyacımız var. Önerebileceğiniz isimler var mıdır? Yada burada yardımcı olacak arkadaşlar bi... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
15 yıl önce |
|
Re: Ya Sonra Tamamen tahmin edilebilir bir senaryoya sahip. Filmi herhangi bir yerinden kesin ve "bundan sonra ne olacaktır?" sorusunu sorduğunuzda çok da kafa patlatılmadığını görürsünüz. Fikir güzel, emek güzel ... |
Forumda Uzun Metraj |
15 yıl önce |
|
Re: Slik pro 700 dx tripod almak istiyorum nereden alabilirm nası bi memleket bura ya bi tripod almak için çektiğim çileye bak .anlaşılan 300 liraya alcaz mecbur sağolasın ilgilendiğn için ... |
15 yıl önce |
|
kisa film, film, reklam... icin muzik yapmak istiyorum ilgilenenler icin yaptigim bir kac calismam; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="... |
Forumda Ses ve Kayıt |
15 yıl önce |
|
Re: Slik pro 700 dx tripod almak istiyorum nereden alabilirm braveheart arkadaşım sağolasın ilgilendiğin için .Bu dükkanın teli varmı sende bi de acaba kargo imkanları varmıdır acaba |
15 yıl önce |
|
Slik pro 700 dx tripod almak istiyorum nereden alabilirm 250 tl bütçem var arkadaşlar taksitle almak istiyorum .trabzonda piyasa pahalı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
15 yıl önce |
|
Re: The DSLR Cinematography Guide teşekkürler:) |
Forumda Kitaplar |
15 yıl önce |
|
Re: Yalnız / Alone Yaptığını yorular icin tesekkurler.Bu anılla ilk kısa filmimizdi.Dedğiniz gibi kostümü daha kirli ve yırtık yapabiliridk basit bir hata.Diğer hatalarda ilk filmin teczübrsizliği 🙂 İnsallah birdahaki f... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: 28 Saniye Sonra (Zombi Filmi) Kağıt filmini izlemedim, bu yazının başka filmlerde kullandığından da haberdar değilim. Biz eğlendik. Altında nedenler aramaya gerek yok. Kültür bakanlığının destekleri göz ardı edilemez. |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: 28 Saniye Sonra (Zombi Filmi) Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Yurtta gerçekten insanın canı sıkılıyor. Filmin "eğlence amaçlı" çekildiğini belirtmek istiyorum. Bir gece "hadi film çekelim" diye yola çıktık ve eldeki imka... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |