Eklenen Forum Cevapları

Re: Hangi Yönetmenlerin "Sinemanızı" Etkilediğini Düşünüyorsunuz

Kesinlikle Christopher Nolan.

Forumda Yönetmenler

15 yıl önce
Re: Satılık Handy35 v5 plus

hala satılık mı acaba:)

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
jimmy jib 7metre (maxijib)

İstediğiniz ölçülerde jimmy jib üretimi yapmaktayız. " onclick="window.open(this.href);return false;

15 yıl önce
Re: Edius 6 ile p2 import sorunu

umarım, valla benim ömrümü yedi sırf o yüzden defalarca sistem kurmak zorunda kaldım :), son yöntem bunu denedim yedi valla 🙂

Forumda Edius

15 yıl önce
Re: Edius 6 ile p2 import sorunu

aynı problemle bende karşılaşıyordum ve izlediğim yolu sana şöyle tarif edeyim. program ekle/kaldırdan Microsoft visual C++2005 redistributable, Microsoft visual C+2008'i kaldırdım ve edius 6.1 i kurd...

Forumda Edius

15 yıl önce
Senarist Aranıyor

Merhabalar; Elimizde bir hikaye var ve güzel bir çalışma çıkarmak niyetindeyiz. Acil olarak bir senariste ihtiyacımız var. Önerebileceğiniz isimler var mıdır? Yada burada yardımcı olacak arkadaşlar bi...

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
Re: Ya Sonra

Tamamen tahmin edilebilir bir senaryoya sahip. Filmi herhangi bir yerinden kesin ve "bundan sonra ne olacaktır?" sorusunu sorduğunuzda çok da kafa patlatılmadığını görürsünüz. Fikir güzel, emek güzel ...

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Re: Slik pro 700 dx tripod almak istiyorum nereden alabilirm

nası bi memleket bura ya bi tripod almak için çektiğim çileye bak .anlaşılan 300 liraya alcaz mecbur sağolasın ilgilendiğn için ...

15 yıl önce
kisa film, film, reklam... icin muzik yapmak istiyorum

ilgilenenler icin yaptigim bir kac calismam; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="...

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
Re: Slik pro 700 dx tripod almak istiyorum nereden alabilirm

braveheart arkadaşım sağolasın ilgilendiğin için .Bu dükkanın teli varmı sende bi de acaba kargo imkanları varmıdır acaba

15 yıl önce
Slik pro 700 dx tripod almak istiyorum nereden alabilirm

250 tl bütçem var arkadaşlar taksitle almak istiyorum .trabzonda piyasa pahalı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

15 yıl önce
Re: The DSLR Cinematography Guide

teşekkürler:)

Forumda Kitaplar

15 yıl önce
Re: Yalnız / Alone

Yaptığını yorular icin tesekkurler.Bu anılla ilk kısa filmimizdi.Dedğiniz gibi kostümü daha kirli ve yırtık yapabiliridk basit bir hata.Diğer hatalarda ilk filmin teczübrsizliği 🙂 İnsallah birdahaki f...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: 28 Saniye Sonra (Zombi Filmi)

Kağıt filmini izlemedim, bu yazının başka filmlerde kullandığından da haberdar değilim. Biz eğlendik. Altında nedenler aramaya gerek yok. Kültür bakanlığının destekleri göz ardı edilemez.

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: 28 Saniye Sonra (Zombi Filmi)

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Yurtta gerçekten insanın canı sıkılıyor. Filmin "eğlence amaçlı" çekildiğini belirtmek istiyorum. Bir gece "hadi film çekelim" diye yola çıktık ve eldeki imka...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Sayfa 221 / 395