Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
ANKARA: Kiralık 3 x RedHead 800 Watt Işık Günlük yada haftalık olarak kiraya verilebilir. Günlük kirası 60 TL'dir. 3 Gün ve üzeri kiralamalar için lütfen fiyat alınız. Fiyat 3 adet ışık kafası için geçerlidir. Detaylı bilgi için ;0532 462 85 ... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
15 yıl önce |
|
Re: FEDAKAR FİLMİ.İLK TEASER. breaking bad in baslangıç sahnelerini çağrıştırdı..merak uyandırdı bekliyoruz sabırla |
Forumda Uzun Metraj |
15 yıl önce |
|
Görüntü Yönetmeni Aranıyor Arkadaşlar Merhaba, Konu başlığında belirttiğimiz üzere bir görüntü yönetmeni arıyoruz. İlk önce şunu belirteyim ki, bu bizim ilk işimiz olacak, elimizde sermayemiz yok ve bu yüzden teklifimizle ilgil... |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
Re: Şarkıya klibini çek, yayınlansın !! Arkadaşlar bedavaya klip çektirme amacımız olsaydı yarışmayı kazanan kişilere istedikleri senaryoyla teknik imkan sağlamazdık. Bilginize... |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: Şarkıya klibini çek, yayınlansın !! Evet Umut Kuzey. bu sanatçılar ne hikmetse hep bana hep bana olayını nekadar sürdürecekler. aslında bu kadar beleşe çalışacak insanlar varken bunların bukadar insanları kullanma arzuları daha çokartac... |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: Dönüşüm harf sökme sahnesini 180 derece çevirebilirdin böylece K Ü R T harflerini daha rahat seçerdik. gerçi ben T Ü R K harfleri sökülüyor sandım. |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Şans Yorum için teşekkürler dostum 🙂 İnan bana 1. sınıfta sadece kültür dersleri var. Bunu bir bahane olarak bahsetmiyorum. Sadece ihtiyacımız olmayan derslerin anlatılması ve asıl gerekli olan derslerin a... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: CANON HG10 FULL HD+EKSTRALAR ORJİNAL JAPON MALI Güncel ! |
15 yıl önce |
|
Yüz kere konuşuldu ama bir kamera tavsiyesi Merhabalar,Üniversite öğrencisiyim. Kısa film, deneme çekimleri,yani sinema çekimi amaçlı bir kamera almak istiyorum.Yaz boyunca bunun için çalıştım. Maksimum 1500 tl verebiliyorum. Amacım biraz iyi ... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
15 yıl önce |
|
Şans Merhaba arkadaşlar. Selçuk Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisiyim. Bu kısa film türünde ilk denemem. İyi seyirler. " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Bolu-Zonguldak kısa filmciler var mıı ? Merhaba. Ben Zonguldak'ta yaşıyorum okul dönemlerinde Konya'dayım. |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
Re: Kısa Film İçin Aranıyor... bende oyle anladım ewet arkadaş yönetmeni yönetmek istiyor. 🙂 ayrıca gonulden bırseyler beklıyorkı bedava olsun |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
5 METRE SATILIK JİMMY JİB (MAXİJİB) MAXİJİB-MİNİ ÖZELLİKLER 1er metreden oluşan 5 boru 16 inç hd led ekran 1 adet 360 derece joystick kumanda 1 adet lanc kumanda zoom kontrol (sony ve canon kameralar için) remote control (pan tilt kafa)... |
15 yıl önce |
|
Re: One More Dance - Tanıtım Videosu Yorumlarınız için teşekkür ederim, Fulgura.Bu video artık yayınlandı ama bundan sonraki işlerimi yayınlamadan önce buraya koymam gerektiğini gösterdi bana yorumların. Ayrıca, teşekkürler aliaygun. |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Şarkıya klibini çek, yayınlansın !! [email protected] adresinden ulaşabilir, mail başlığına Umut Kuzey'in dikkatine yazmanız yeterlidir. |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |