Eklenen Forum Cevapları

Re: Kurtlar Mahallesi (İlk Kısa Film Çalışmam)

"Nasıl olsa amatörüz yea nolcak" düşüncesiyle filmdeki 4.000.000 adet hata görmezden gelinmiş. Evet bu açık açık bu şekilde düşünülerek yapılmış. Efendim hadi 5 olaydı 10 olaydı 100 falan olaydı da or...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Sadece / Only

@mtnrdgn filmi tam açmıştım ki yorumunu gördüm okuyayım dedim okumasaydım keşke benim içinde finalin sürprizi kaçtı 🙂 arkadaş dediğin cümleyi silmiş sende sil istersen sürprizi kaçmasın 🙂

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: ardizzz ( kısa komedi )

anil arkadaşımıza katılıyorum pek güldürmedi beni de..

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Getto Sanat-Yapım Şirketi Açık Pozisyonlar

Şirketimizin açık pozisyonlarından yararlanmak ,için Cv'lerinizi bekliyoruz.Mail: [email protected] Oyuncu,Yardımcı Oyuncu, Kameraman, Grafik Tasarımcı, Sanat Asistanlar, Yapım Asistanları ve Müşte...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Adana veya çevresinde kamera kiralayan var mı?

Merhaba arkadaşlar; ben adanada okuyorum bir kısa film projem için kamera arıyorum. Fiyat konusunda fazla zorlamayacak ve adanada olmasa dahi mersin vb. yakın şehirlerde kamera kiralayan arkadaşlar te...

Forumda Kamerayı Bulmak

15 yıl önce
Re: Stop Motion Still İmage !

premire de 5 er saniyeden fotoları diz export al, aldığın exportu 2000 misli speed koy.

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Helikopter kamera!

baba erenler,helikopter düşerse,binlerce dolara aldığımız kamera veya dslr ler yere çakılıp param pinçik olursa ne eylicez.elimizde gumanda azımız ayrık... Korku filmi gibi, 😯 düşünmesi bile fena.....

Forumda DIY - Kendin Yap

15 yıl önce
Sadece / Only

Merhaba,arkadaşlar bu benim ilk kısa filmim. 🙂 Nikon D7000 / 18-105 lens ile çektim. 🙂 [vimeo][/vimeo]

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Ne yapacağımı bilemedim ?

ilginiz için teşekkür ederim, videoyu izledikten sonra geri bildirim yapıcam tekrar. .

Forumda After Effects

15 yıl önce
Ne yapacağımı bilemedim ?

Merhaba arkadaşlar, Sormak istediğim şey şu, daha doğrusu akıl vermenizi istediğim şey; Şimdi kumsalda "Seni Seviyorum Tutku" yazıyor taşlarla,senaryo gereği kızla-çocuk ayrılıyor. Kız yavaşça kumsal...

Forumda After Effects

15 yıl önce
Re: bazıları neden oynayamaz?

Doğal olmak ile olmamak arasında ki çok ince bir çizgi var arkadaşlar.Bu arada aranıza yeni katıldım sevgiler.Mesela bir uç örnek olacak ama bir al pacino veya de niro ya bakın orada doğallık görürsün...

Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi

15 yıl önce
FUJiFiLM FiNEPiX HS20

FUJiFiLM FiNEPiX HS20Makine ile film çekimlerde randıman alabilir-miyim arkadaşlar?? Bir de handy 35 adaptöre uyumlu mu ??yardımcı olursanız sevinirim.

Forumda Kamerayı Bulmak

15 yıl önce
Said Nursi Gerçeği Belgeseli

Arkadaslar gecenlerde bana gelen mail aynen soyleydi belki sizinde ilginizi ceker diye dusundum. Said Nursi’nin ve Risale-i Nur’un iç yüzünü ortaya koyan 3 bölümlük muhteşem eser! Bu belgeselde Said N...

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Re: TÜRK KISA FİLM DERNEĞİ

Kısa film uzun metraja geçiş için bir basamak değildir. Tıpkı kısa hikayenin roman yazmak için bir basamak olmadığı gibi. Bunlar ayrı türlerdir ve kendilerine özgü dinamikleri vardır. Sait Faik ömür b...

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
ANKARA: Kiralık 50X70 SoftBox Setler (Devamlı Işık)

Günlük yada haftalık olarak kiraya verilebilir. Bir adet için günlük fiyattır. Toplamda 3 adet bulunmaktadır. 2, 3 adet kiralamalar ve 3 gün üzeri kiralamalar için lütfen fiyat alınız.Ürün Özellikleri...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Sayfa 214 / 395