Eklenen Forum Cevapları

bayan oyuncu aranıyor

izmirde festivallerde yarışacak film için bayan oyuncu 25-35 yaşlarında msn [email protected]

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: Oyuncuyum, Burdayım, Hazırım, Bekliyorum.

Selam, ilanımın altına yazılan yazıları çok sonra görüyorum. Projeniz hakkında birkaç ayrıntıyı (beni ilgilendirecek) mesaj olarak bana atarsanız sevinirim. Üzerine konuşma fırsatımız olur. İlginiz iç...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
filmine orjinal soundtrack arayanlar..!!

arkadaşlar..!! filmine orjinal şarkı arayan varsa benim bestelere bakabilir.filmine uygun olduğunu düşünen olursa benimle bağlantıya geç[email protected] youtube'a emin demirci yazıp arat...

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
Re: Team Fortress

yorum için teşekkürler . @Hepa Sam ve Niko nun yaptığı vidyodan esinlenip çektim zaten. 1-2 haftaya yine aynı konuda yeni bi vidyo daha gelebilir.

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Bir Zamanlar Anadolu'da

.

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Team Fortress

Oyundaki karakterlere benzetmeye çalıştık. Umarım beğenirsiniz.Fujifilm s1600 ile çekildi.After Effects ve Sony Vega Pro ile hazırlandı. " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Bir Zamanlar Anadolu'da

.

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Oyuncuyum, Burdayım, Hazırım, Bekliyorum.

Çok acaip bir başlık gibi gelebilir, ki öyle. 😆 İstanbul'da yaşıyorum, dört yıldır burada oyunculuk yapıyorum. Uğraşlarıma rağmen kendimi gösterme fırsatını çok bulamadım . Bir oluşumun, yapımın için...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: Düşümdeki Rüya - Kısa Film

ELLERİNİZE SAĞLIK,İYİ BİR ÇALIŞMA

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Görüntü Yönetmeni Aranıyor

Bulunmuştur..

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
SATILDI - Sony HDR-FX1E

2008 yılında alınmış ve pek kullanılmamıştır. ekteki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi bataryasında hafif bir kırık vardır. bu kırık herhangi bir sorun yaratmamaktadır. ankara'dan elden teslim edilir...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
BAĞBİL FİLM '' KUKLA ''

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Stop Motion Still İmage !

🙂 premire de 5 er saniyeden fotoları diz export al, aldığın exportu 2000 misli speed koy. çok zekice bir çözüm 🙂 ayrıca yalandan bir proje aç, premiere ayarlarına gir, default image duration tarzı bir...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Bayburt - Deneysel

5 YILDIR BU İŞİN İÇİNDEYİM. BİR ŞEY SORUCAM. BAŞKA ÇEKİCEK BİR ŞEY BULAMADIN MI? YANİ TABİ ÇALIŞMANI TAKDİR EDİYORUM AMA FİLM SEKTÖRÜNÜN İÇİNE EDİLMESİNİ DE İSTEMEM DOĞRUSU. HERKES BİLDİĞİ İŞİ YAPSIN ...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Sadece / Only

yorumlarını icin tesekkurler.daha iyisi icin calısmalara baslıyıcam 🙂

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Sayfa 213 / 395