Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
550D için en uygun mikrofon merhaba arkadaşlar , canon 550d ile çekim yapmayı düşünüyorum bunun için en uygun mikrofon hangisi olur ? Fiyat olarak 250 tl geçmese iyi olur.. Rode Videomic ise nereden, nasıl tedarik edebilirim? ... |
Forumda Ticari Ürünler |
15 yıl önce |
|
Montaj için en güzel program Arkadaşlar video / kısa film montajı için en kullanışlı program hangisidir? Adobe Premiere ise hangi sürümünü yüklemeliyim? Hangisi en çok kullanılıyor.. aydınlatırsanız sevinirim.. teşekkürler |
Forumda Kurgu |
15 yıl önce |
|
Filmleriniz Icin Ses Produksiyonu Merhabalar, SAE Enstitusu Istanbul'da ses muhendisligi okuyorum. Goruntulu medya icin ses produksiyonu alaninda tecrube kazanmak istiyorum. Stereo ve 5.1 miks yapabilecek imkanim mevcut. Ilgilenenler ... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
15 yıl önce |
|
video için en hızlı kart, sandisk exreme pro 633x sdhc 16gb Full HD Video, 3D Video ve Aynı anda hem Raw hem JPG seri çekimi için en ideal hafıza kartı. UHS (1) uyumlu kart. Türkiyede sadece Fotografci.net'te.Tam 633X Hız ve Saniyede 95mb Transfer hızı ile rak... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
15 yıl önce |
|
Re: DIRENIS GAZZE Satilik Senaryo cevabini soyleyin bizde anlayalim beyler 🙂 nicin anlamadim |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
15 yıl önce |
|
Re: DIRENIS GAZZE Satilik Senaryo 🙂 nie arkadas ya |
15 yıl önce |
|
DIRENIS GAZZE Satilik Senaryo Film : DIRENIS GAZZEKonu : Filistin bati yakasinda bulunan GAZZE de 4 gencin Efsane HayatiIrt : [email protected] Senaryo hakkinda daha fazla bilgi icin mail adresinden iletisim kurabilirsiiz ! |
15 yıl önce |
|
Re: yüreğimdeki ses değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ben bu flashback ve paralel kurgu olayına takmış durumdayım ne zaman bi film çekmeye karar versem aklıma hep bu tarz hikayeler geliyor. yeni bir film da... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
yüreğimdeki ses kısa filmim (yüreğimdeki ses) daha önce denemelerim oldu ama ilk filmim sayılır " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Sinematografi Üzerine Kitap... Arkadaşlar burada okuduğuma göre karıştırılan mevzular var. Mesela ''Film Dilinin Grameri'' ve ''Sinematografi'' kulvar olarak faklı kitaplardır. Biri kullanılacak olan alet ve edevattan bahsederken d... |
Forumda Kitaplar |
15 yıl önce |
|
Model ve Oyuncuyum.. (erkek) Merhabalar,Uzun yıllardır profesyonel anlamda modellik yapıyorum, yakın bir zamanda oyunculuk eğitimide aldım. Oyunculuk konusunda yolun başında sayılırım. Daha önce bir kaç proje dışında oyunculuk de... |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
Re: Search And Destroy/Kısa Film Pedagojik eksiklikleri olsa da sektördeki bu tarz kısaları önemsiyorum. jerry bruckheimer'lara ihtiyacımız var.. başarılar.. Teşekkür Ederim.Daha iyilerini yapmaya çalışıyoruz. |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Search And Destroy/Kısa Film bu işi kaç günde çektinizi? 1 günde neden 1 gün?.okadar zahmet edip toztoprakta çekim yapmışssınız.Demekki sevdigiiz bir işle ugrasıyorsunuz.ozaman bukadar sevdiginiz bir işe neden 1 gün ayırıyorsunuz... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Re: Search And Destroy/Kısa Film bu işi kaç günde çektinizi? 1 günde |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Search And Destroy/Kısa Film Arkadaşlar Bu benim ilk Kısa filmim bunda daha çok effectlere yoğunlaştım çok amatör olsada izlemeniz dileğiyle...İyi Seyirler... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |