Eklenen Forum Cevapları

Re: ÜNLÜ Birisinin Seslendirme Ücretleri

ünsüz biriyle çalışmak isterseniz ben yardımcı olabilirim. Varan turizm'in anons kasetlerini ben okudum.

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
Re: reklam seslendiriyorum, tanıtım filmi, video seslendiriy

gönderdiğim kesitler çok net gelmeyebilir.alttaki sesler silinmemiş ham haliyle gönderdim.bir de o kayıt bilgisayar mikrofonuyla yapıldığı için fonda kasadan çıkan sesler de var ama sizler bunu anlars...

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
satılık hv30 pal..

merhaba. yine bu siteden bir arkadaştan aldığım kameramı satıyorum. kamera tertemiz ve hiç bir kozmetik ya da elektronik problemi yok. aldıktan sonra 2 kaset çekim yaptım, heves te kalmadı satıyorum. ...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Re: reklam seslendiriyorum, tanıtım filmi, video seslendiriy

ilginiz için teşekkür ederim.az sonra mailinizi gönderiyorum..

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
reklam seslendiriyorum, tanıtım filmi, video seslendiriyorum

Varan Turizm'in anons kasetlerini ben yaptımBir kanalda haber okudumbirçok şirketin santral robot seslendirmesini yaptımşu anda elektronik yayıncılık yapan bir yayınevinin cdlerini seslendiriyorum.. a...

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
Re: Dvd'den 35mm'ye

Full HD panasonic kamerayla çektik (model : hdc-sd10) Yazdıkları email'da filmlerin, şehirdeki sinema salonlarında gösterileceği ve bu yüzden 35mm formatını sordukları yazıyor. Şimdi bu çevirme işi ma...

Forumda Konu Dışı

15 yıl önce
Re: Soundtrack Atölyem

soundtrack örnekleri güzel hocam...

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
Dvd'den 35mm'ye

Arkadaşlar merhaba, bir film festivali filmimizi göstermek istediklerini ve 35mm formatında print'imizin (a print in 35mm format) olup olmadığını soruyor. Biz filmi bildiğiniz handy cam ile çektik, 19...

Forumda Konu Dışı

15 yıl önce
Efekt Denemesi Kisa Film

3d model ve efektleri kullanmak için çektiğim bir kısa film. Oyuncular iyi oynamamış farkındayım 🙂canon 550d 55mm lens ile çekildi. After Effects, 3ds Max ve Sony Vegas Pro kullanıldı. vimeo : " on...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Soundtrack Atölyem

İyi günler herkese. Kendi evimde kurduğum stüdyomda film müziği yapıyorum. Zamanımda oldukça boş,yani güzel bir projeniz varsa çok güzel soundtrackler yapabilirim. Politik içerikli,bütçesiz veyahut fe...

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
Re: newtek VT(4) programını bilen var mı

Ben Lisedeyken VT[5] Kullanıyordum.Ankarada öğrenciyim. İlgilenecek olursanız; [email protected]

Forumda Diğer Yazılımlar

15 yıl önce
kelebek

kısa filmim 'kelebek' " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Behzat Ç.

Yeni sezon 13 kasımdaymış.

Forumda TV Yapımları

15 yıl önce
Re: İzlenilesi Yerli Filmler

Av Mevsimi,Ejder Kapanı,Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm.

Forumda Uzun Metraj

15 yıl önce
Re: DIRENIS GAZZE Satilik Senaryo

Valla kardes haklisin bu mallarla konusulmuyor bile

Forumda Senaryo ve Hikaye

15 yıl önce
Sayfa 211 / 395