Eklenen Forum Cevapları

Savaş Efekti

Daha önce profesyonel olarak kısa uzun film hiç bir şekilde çekmedim.15 yaşında bir çocuk grubuyuz ama benim hedefim yüksek profesyonel bir film yapmak istiyorum.Ama senaryo zor beğeniyorum begendiğim...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

15 yıl önce
Re: GOLGE Matte box

ebuci kardeş ne oldu şu mattbox işi?bana çok acil lazım...

Forumda Ticari Ürünler

15 yıl önce
SONY HVR-HD1000E---PANASONİC HDC MDH1 KIYASLAMA

selam 🙂 arkadaşlar ben bu iki kamara arasında kaldım. fiyat - performans düşünürsek panasonic tercihim.alan derinliği ve daha sinematik görüntü önceliğim bu arada.sizce hangisi veya daha iyi bir fikri...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

15 yıl önce
P R O F E S Y O N E L olarak sinemayla ilgilenmiş ARKADAŞLAR

P R O F E S Y O N E L olarak sinemanın mutfağıyla ilgilenmiş arkadaşlar!!!projelerimi gerçekleştiriceğim ekip arkadaşları...maddi anlamda kesenin açılmasına ikna olabiliceğim sinema işinden anlayan ar...

Forumda Kurgu

15 yıl önce
Re: İlk kısa filmler

@prot, bu büyük ustaların yorumlarını gördükten sonra beni hiçbir yorumun durdurması mümkün değil. 🙂 Teşekkürler, blogu incelemeye başladım.

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
Re: Helikopter kamera!

600 Liraya aynı boyut getirtebilirim size, yurtdışından tanıdığımdan, gümrük, kargo sorun kesinlikle sorun olmaz..gerçek resmi buda: Buda gerçek resimlerinden bitanesi " onclick="window.open(this.hr...

Forumda DIY - Kendin Yap

15 yıl önce
Re: İlk kısa filmler

hani şu söz var ya son zamanlarda çok moda. yok işte hiç filmin yoksa iyi bir yönetmen adayısındır. ama kötü bir filmin varsa kötü bir yönetmensindir artık gibi bişeydi. ben buna inanmıyorum. pratikte...

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
İlk kısa filmler

Sanıyorum birçoğu tarafından unutulmak istenen, hırpalanan, silinen filmlerdir. Hele ki heyecanla 1-2 kısa film izleyip gaza gelindiyse. Bilmiyorum nasıl bir heyecan hissettiniz ilk çalışmanızda. Tec...

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
After Effect 3d Max Maya Kursu

AUTOCAD KURSU 3DS MAX KURSU CATİA KURSU WEB TASARIM KURSU WEB YAZILIM KURSU SOLİDWORKS KURSU GRAFİK KURSU SAP2000 KURSU 02122582093 Bugünün ve geleceğin mesleği olan Teknik Eğitim ve Mühendislik progr...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

15 yıl önce
Re: şıpsevdi(animasyon)

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hareketlerin ağır olmasının bir sebebi keylemeden kaynaklı benim hatam

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: animasyon kısa filmim (adı yok)

teşşekür ederim çizim bana ait 3d studio max 9 ile yaptım

Forumda Arşiv

15 yıl önce
animasyon kısa filmim (adı yok)

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

15 yıl önce
şıpsevdi(animasyon)

animasyon kısa filmim " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: İş İlanları

hepa : buldum

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Re: Efekt Denemesi Kisa Film

Teşekkürler. Takip sahnesinde görüntü sabitleme kullandım, çözünürlük biraz düştü o sebeple.

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Sayfa 210 / 395