Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Düğün İntrosu " onclick="window.open(this.href);return false; Jimmyjip ile çektiğim düğünlere intro hazırlıyorum.Pinnacle Studio 15 ile hazırlıyorum.Ama artık yetersiz gelmeye başladı. Sizin bana düğün introsu hazı... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Düğün İntrosu için Yardımlarınızı Bekliyorum Jimmyjip ile çektiğimiz düğünlere intro hazırlıyorum ve ailelere teslim ediyorum.Pinnacle Studio 15 ile çalışıyorum.Aşağıdaki introyu ben hazırladım. " onclick="window.open(this.href);return false; Fa... |
Forumda Kurgu |
15 yıl önce |
|
After Effects - Vfx Breakdown Çalışmalarım hobi olarak yenı basladım 10 tane video çalışmam var VFX breakdown eklı yorumlarınızı beklıyrum " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
15 yıl önce |
|
satılık sony hdr vr 100 handy cam tertemizdir 750ye veriyorum buraya özel" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
15 yıl önce |
|
Re: 550d ve 600d için grip zuuaa arkadaşımızın griplerinden birini ben aldım geçen hafta. pilleri ve kumandasıyla birlikte gayet kaliteli bir set. grip almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. zuuaa arkadaşımıza bu sorunsuz a... |
15 yıl önce |
|
Re: İş İlanları Cumhuriyet Üni. Radyo Tv Yayıncılığı mezunuyum. iyi derecede edius ve photoshop biliyorum. en son star'da altın günü programında montajcı olarak çalıştım, farklı yerel ve ulusal kanallarda reji alanın... |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: KC Nedir çok teşekkür ederim. sağolun |
Forumda TV Yapımları |
15 yıl önce |
|
KC Nedir Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum Yanlış yere açmışsam şimdiden özür dilerim. KC nedir. Jenerik tarzı bişey mi. İnternette çok aradım bulamadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Forumda TV Yapımları |
15 yıl önce |
|
Re: KİRALIK PROFESYONEL EKİPMAN boom,canon 550d,lens,should ekipmanların fotoğrafları var mı acaba? |
15 yıl önce |
|
Kiralık 7D Kiralık 7D full ekipmanları ile günlük 150 tl ye kiralıktır. 05418851401 |
15 yıl önce |
|
Re: Önce Ekip. Sanat Yönetmeniniz de hazır |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
Re: CineSteady İnceleme Öncelikle ülkemiz için bu tip ürün imalatının faydalı olduğunu düşünüyorum. Devamı için teşvik edilmesinden yanayım. Fakat şunlara bi açıklık getirilmesini gerektiğini düşünüyorum. Burda tanıtımı yapı... |
Forumda Ticari Ürünler |
15 yıl önce |
|
2012 Köprüde Buluşmalar için ortak girişimci arıyoruz. Merhaba,Biz güçlerini birleştirmiş arkadaşlardan oluşan yeni bir senaryo yazım ekibiyiz.Elimizde senaryolaşmış ve senaryolaşacak güçlü projeler var. (TV dizi, uzun metraj, kısa metraj)İlk etapta '' so... |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: Savaş Efekti Çok saol da senaryo sıkıntısı var senaryo bulabilileceğim bir yer veya senaryo önerir misin detaylı,senaryo begenemiyorum begendiğimdede savaş var mağlesef 🙂 ...Ayrıca bu işe yüklenmek istiyorum bol z... |
15 yıl önce |
|
Re: Savaş Efekti Lütfen yardım .. |
15 yıl önce |