Eklenen Forum Cevapları

Düğün İntrosu

" onclick="window.open(this.href);return false; Jimmyjip ile çektiğim düğünlere intro hazırlıyorum.Pinnacle Studio 15 ile hazırlıyorum.Ama artık yetersiz gelmeye başladı. Sizin bana düğün introsu hazı...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Düğün İntrosu için Yardımlarınızı Bekliyorum

Jimmyjip ile çektiğimiz düğünlere intro hazırlıyorum ve ailelere teslim ediyorum.Pinnacle Studio 15 ile çalışıyorum.Aşağıdaki introyu ben hazırladım. " onclick="window.open(this.href);return false; Fa...

Forumda Kurgu

15 yıl önce
After Effects - Vfx Breakdown Çalışmalarım

hobi olarak yenı basladım 10 tane video çalışmam var VFX breakdown eklı yorumlarınızı beklıyrum " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Görsel Efekt ve 3D

15 yıl önce
satılık sony hdr vr 100 handy cam

tertemizdir 750ye veriyorum buraya özel" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Re: 550d ve 600d için grip

zuuaa arkadaşımızın griplerinden birini ben aldım geçen hafta. pilleri ve kumandasıyla birlikte gayet kaliteli bir set. grip almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. zuuaa arkadaşımıza bu sorunsuz a...

15 yıl önce
Re: İş İlanları

Cumhuriyet Üni. Radyo Tv Yayıncılığı mezunuyum. iyi derecede edius ve photoshop biliyorum. en son star'da altın günü programında montajcı olarak çalıştım, farklı yerel ve ulusal kanallarda reji alanın...

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Re: KC Nedir

çok teşekkür ederim. sağolun

Forumda TV Yapımları

15 yıl önce
KC Nedir

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum Yanlış yere açmışsam şimdiden özür dilerim. KC nedir. Jenerik tarzı bişey mi. İnternette çok aradım bulamadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Forumda TV Yapımları

15 yıl önce
Re: KİRALIK PROFESYONEL EKİPMAN boom,canon 550d,lens,should

ekipmanların fotoğrafları var mı acaba?

15 yıl önce
Kiralık 7D

Kiralık 7D full ekipmanları ile günlük 150 tl ye kiralıktır. 05418851401

15 yıl önce
Re: Önce Ekip.

Sanat Yönetmeniniz de hazır

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: CineSteady İnceleme

Öncelikle ülkemiz için bu tip ürün imalatının faydalı olduğunu düşünüyorum. Devamı için teşvik edilmesinden yanayım. Fakat şunlara bi açıklık getirilmesini gerektiğini düşünüyorum. Burda tanıtımı yapı...

Forumda Ticari Ürünler

15 yıl önce
2012 Köprüde Buluşmalar için ortak girişimci arıyoruz.

Merhaba,Biz güçlerini birleştirmiş arkadaşlardan oluşan yeni bir senaryo yazım ekibiyiz.Elimizde senaryolaşmış ve senaryolaşacak güçlü projeler var. (TV dizi, uzun metraj, kısa metraj)İlk etapta '' so...

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Re: Savaş Efekti

Çok saol da senaryo sıkıntısı var senaryo bulabilileceğim bir yer veya senaryo önerir misin detaylı,senaryo begenemiyorum begendiğimdede savaş var mağlesef 🙂 ...Ayrıca bu işe yüklenmek istiyorum bol z...

15 yıl önce
Re: Savaş Efekti

Lütfen yardım ..

15 yıl önce
Sayfa 209 / 395