Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
edelkrone ürünlerini nasıl alabiliriz? selamlar. arkadaşlar kadir köymenin harika tasarımını göreli daha iki gün oldu. almak istiyorum ama daha fiyatlarını bile öğrenebilmiş değilim. benim konuyu açma nedenim bu ürünü nerelerden nasıl bula... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
15 yıl önce |
|
Re: Eski türk filmleri afişleri aranıyor. teşekkürler ilgine kardeşim.. |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: ACİLLL satılık samsung 500 gb hard disk , + hdd kutusu ya kardeşim tamam 😀 bugünki fiyatı 180 olan ürünü - çok az kullanılmış - içi dolu bir şekilde 120 ye satıyorum biri çıkarsa 110 a da vereceğim çok görüyorsan yorum yok , yorumların için teşekkürler 😀 |
15 yıl önce |
|
Re: Eski türk filmleri afişleri aranıyor. selam dostlar. bu donem sonu na hazırlamam gereken bır tez im var. Afişler gerekiyor ama 10 15 tane değil çok lazım. beetlejuıce arkadasa ulasabılırmısınız taradıgı afıslerı bana gonderebılırmı acaba,... |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: ACİLLL satılık samsung 500 gb hard disk , + hdd kutusu Ürünün fiyatının zamanında 180 lira olması belirleyici bir şey olduğunu söylemedim zaten şuan muadilleri bu fiyatta dedim.Zamanında da 9500 kartlar 500 liraydı şuan 50 lira gibi.yanlış anlıyorsunuz , ... |
15 yıl önce |
|
Re: ACİLLL satılık samsung 500 gb hard disk , + hdd kutusu kardeşim ürünün fiyatı 180 lira ,, zaten pazarlık payı da var yani |
15 yıl önce |
|
Özür Grubu Mağduru Öğretmenler İle ilgili Kısa Film arkadaşlar ben öğretmenim ve son çıkan kanun hükmünde kararnameyle birlikte şubat tayin istemleri kaldırılmıştır. Bu sebepten eşler ve çocuklar ayrı yaşamak zorunda kalmıştır bu kararnameye tepki nite... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
ACİLLL satılık samsung 500 gb hard disk , + hdd kutusu SAMSUNG 500 GB 16 CACHE SATA2 7200RPM " onclick="window.open(this.href);return false; yukarıda verdiğim linkteki üründür 04/02/2011 tarihinde sultangazi gold şubesinden alımıştır garantisi 2 yıldır ... |
15 yıl önce |
|
Oyunculuk Merhabalar; Ben Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda oyuncuyum. Kamera karşında pek bulunmadım ve deneyimim yok. Bol bol (profesyonel ekip) kısa film'ler de oynamak istiyorum. Deneyim kazanmak istiyorum. Beni b... |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: Ucuz Kiralık Full SET Şaryo/Mark2/HDLCD/OmuzSet/LensSet/ Uygun Fiyat Tebrikler |
15 yıl önce |
|
Re: Kısa Filmciler'in Yaptıkları Hatalar! En önemli sorunların başında bütçeye uygun olarak yazılmayan senaryo geliyor.Mekan ve prodüksiyon iyi hesaplanmıyor dolayısıyla film de istenilen spnucu vermiyor. |
Forumda Kısa Metraj |
15 yıl önce |
|
Re: İş İlanları özel mesaj attım bende? |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: ANTALYA bende kurgu,görüntü yön. senaryo , yönetmenlik var okulunuda okucum yardımcı olabilirim |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
Re: Antalya (Çekim, Kurgu, Yönetmenlik) görüntü yönetmeni olarak yardım edebilirim . |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
Re: Düğün İntrosu bullet time dediğin yeşil perde mi ? yeşil perde kullanmayı düşünüyoruz evet .. |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |