Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
GreenBox-Perde Hakkında? MerhabaGreenbox yani yeşil perde nereden bulabilirim? Muğla'da yaşıyorum.Nette biraz araştırdım, %100 pamuk ve mat yeşil bir perde olur diyorlar.Birde sizlere sormak istedim.Gittigidiyorda var fakat ç... |
Forumda Ticari Ürünler |
14 yıl önce |
|
Re: Bu effectleri nasıl verebilirim? copen; After effects ve premiere kullanıyorum giriş seviyesini geçtim sayılır 😛 gerçekden lazım çünkü bizimde bir klip projemiz var ve bu tarz efektlerden koymayı düşünüyorum 🙂 umarım yardımcı olursun... |
Forumda After Effects |
14 yıl önce |
|
Senarist Arıyorum Sahip olduğum bir öykünün tretman , ayrımlama senaryosu ve çekim senaryosunu yazmak üzere senarist arıyorum. Anlaşıldığı takdirde bu iş için ayrılmış olan bütçeyide konuşabiliriz. Özel mesajla ulaşırs... |
Forumda Duyurular |
14 yıl önce |
|
Bu effectleri nasıl verebilirim? bu klipdeki bazı effectlerin nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? mesela duman effectinin nasıl montajlandığı, 0:13 ve 0:14 arası effect nasıl yapıldığı? 0:53 de şarkı söyley... |
Forumda After Effects |
14 yıl önce |
|
Re: 6. GECE (2012) Bu tarz filmlerle ilgilenen biri olarak yine nacizane bazı yorumlarım olacak. Öncelikle emek verdiğin ve böle zor yapılan türde bir kısa film yaptığın için seni tebrik ederim.Zaten diğer arkadaşlar ef... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Ucuz Kiralık Full SET Şaryo/Mark2/HDLCD/OmuzSet/LensSet/ 17 mt HDMI kablo...Süper. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
14 yıl önce |
|
Bedava Kurgu Merhaba, herturlu projenizin (kisa-film, muzik klip) montajini bedavaya yaparim. Kurgu benim icin bir zevk. 10 yillik bir tecrubem var. Avid, FCP, Premiere, istediginiz software da kurgu yapabilirim. ... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: Sound Effect Downloads i also like such kind of sound effects, i was hoping to get the same like this and found it thanks! |
Forumda Diğer Yazılımlar |
14 yıl önce |
|
Re: PProHeadless.exe Hata dün dediklerinizi denedim ama işe yaramadı.Bu arada projemde tek bir jpg var onun haricinde wmw videosundan oluşuyo yaklaşık 58 dak. falan ben o videoya title dosyaları hazırladım sıklıkla ve farketti... |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
Re: Oyuncu bulma konusunda yardım 12 yaşında ki yeğenimle sana yardımcı olabilirim 🙂 |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: Senaryo arıyoruz.... Yardımcı olmak isterim! |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: Canon 7D SureklI Video Mumkunmus ustadim internette arastirdim ama detayli bir bilgi alamadim herkes kullanmiyormus. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
14 yıl önce |
|
Re: PProHeadless.exe Hata ben çok profesyonel bi pc kullanıcısı sayılmam mesela CPU ve bellek kullanımına baktım ancak bellek sorunu varsa nasıl anlayacağımı bilmiyorum.Ve kart sürücüsü derken kastettiğinizin ekran kartı olduğ... |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
Re: PProHeadless.exe Hata Merhaba yukarıdaki arkadaşlar sorunlarının çözümünü bulmuşlar amma ve lakin ben yaklaşık bir haftadır aramama rağmen bir çözüm bulamadım.barısferah arkadaşın dediklerini yaptım ancak hala aynı problem... |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
Re: Canon 7D Hakkında Arkadaslar 5d Mark 2 full frame ozelligi Video kayidini guclendirmez.Piyasada yanlis anlasilmalar soz konusu. Eger saglam fotolar cekilecekse 5d mark 2 Video icin ise 7d yeterlidir. HD cekimde full fr... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
14 yıl önce |