Eklenen Forum Cevapları

Keyif Sulanması (2012) - Kısa Film

Merhaba,Ankara Üni. İLEF. Radyo TV bölümü öğrencilerinin bir filmi. Paylaşmak ve yorumlarınızı öğrenmek istedim. [vimeo][/vimeo]

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: Neden Askere Gittiniz? (kısa film)

MiloFx- gorüntüyü olabildiğince sıradan,cocukluğumuzda oynadığımız,en ucuz oyuncak askerlerden oluşturmak istedim ki konuşmalar ve sesler daha vurucu olsun istedim.Sıradan ve niteliksiz oyuncak askerl...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
128mb ekran kartı ile film

merhabalar öğrenciyim ve kendime film izlemek ve ufak çapta araştırmalar yapmak için netbook alıcam (Aspire One D250 Intel Atom N450) ekran kartı 128 mb kapasite 250gb hdd sizce film izlerken sorun ol...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

14 yıl önce
Satilik Glidecam SMOOTH SHOOTER GLIDECAM 4000 PRO ILE

Steadycam mi satiyorum ayrica Manfrotto pro Video tripodlarim ve HDMI DSLR monitorlerde mevcut toplu alimda indirim yapabilirim,,,, Vocas Mattebox followfocus ne ararsan var elimde yurtdisina gidecegi...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Re: Neden Askere Gittiniz? (kısa film)

iLK Olarak bu kadar kısa sürede izleyip fikirlerini paylaştığın icin teşekkür ederim. Benim ve cekip kurguyu yapan arkadaşın dışında 4 kişi daha ses kaydını aldık ancak sadece ikisini kullanabildim.o ...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Neden Askere Gittiniz? (kısa film)

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: Twixtor Denemesi (Meyra Kam)

Elinize sağlık ve geçmiş olsun. Önce olumlu noktalar: Uğraşmışsınız ve aslında değişik bir şeyler yapmaya çalışmışsınız. Yani konu ve içerik net değil ama mantık beklentisi olmaksızın bakıldığında den...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Twixtor Denemesi (Meyra Kam)

Evet arkadaşlar Çizgifilm Sinema Topluluğu olarak Türkiye'de çok fazla kullanılmayan bir tekniği denedik. Buyrun izleyiniz iyi-kötü her türlü yorumunuzu bekliyoruz. " onclick="window.open(this.href);...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Motion Capture Sistemini Kurduk

Infiniteframes Motion CaptureSirketimiz bunyesinde 2 yili askin suredir yapmis oldugumuz ar-ge calismalari sonucunda hareket algilama teknolojisinin alt yapisini gelistirmis bulunmaktayiz. Yaptigimiz...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

14 yıl önce
Re: Ankara - Ekip Arayışı 2012

Oyunculuk konusunda yardıma ihtiyacınız olursa dahil olmak isterim.Deneyim olarak Ankarada çekilen üç dizide yardımcı rollerde oynadım.Birazcık da after effects deneyimim var

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: DSLR ve Harici Ses Kayıt Senkronizasyonu Nasıl Yapılır?

Evet 2 mikrofonla stereo kaydetmek çok iyi bir fikir. Dinamik mikrofon bile olsa iyi iş görebilir. Hocam bu fikir aklıma yattı. 2 dinamik mikrofon bulabilirsem kesin böyle yaparım. Miksajı çok tatlı o...

Forumda Ses ve Kayıt

14 yıl önce

@sa71 Evet haklısınız ama belki bir ihtimal düşük gain'de kaydedip sonra sequencer'da ortam sesinin frekans aralığındaki sesi kısma gibi bir olay düşünmüştüm ama zor tabi. Öyle bi plugini evde ki kayı...

Forumda Ses ve Kayıt

14 yıl önce
Re: Ankara'da yarım kalmış bir internet dizisi

oyuncu istersen her türlü yardım ederim

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce

öncelikle ben tascam dr100 kullanıyorum, harici mikrofon olarak sony ve son derece kalitesiz osowa telsiz yaka mikrofonu kullanıyorum. Sonuçtan çok memnunum. Kaliteye inanan birisim asla kalitesiz ürü...

Forumda Ses ve Kayıt

14 yıl önce
Re: GreenBox-Perde Hakkında?

Çok çok teşekkür ederim... Saolun...

Forumda Ticari Ürünler

14 yıl önce
Sayfa 203 / 395