Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: CANON HV30 + HANDY35 V3 handy35 satılmıştır. canon hv30 + 3 batarya + hdv kaset 1000tl |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
14 yıl önce |
|
Re: Patlama O alevin arabayla temas eden kısmını masklayıp az bişey de feather verirsen daha gerçekçi gözüktürebilirsin. tavsiyelerin için teşekkürler, daha bu işin başındayım.... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Patlama Samsun'da patlama: " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: AZRAİLİN ÇIRAĞI ''Kısa Film'' (2011 Fragman1 Ve 2) Yeni fragmanı en kısa zamanda bekliyoruz |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Film Blogları iyi günler merhaba öncelikle ben istanbul kültür üniversitesinde sanat yönetimi okuyorum bir nevi film yönetmenliği ile ilgili şeyler ve bana bir takım ödevler verildi bana daha doğrusu film blogları ... |
14 yıl önce | |
|
Satılık Panasonic AG-AF100 değişebilir SLR lensli 8500 TL Tüm SLR lensleri ile kullanabileceğiniz, Ağustos 2011 ayında satın alınan kameramız çok az kullanılmıştır. Üzerinde toz dahi yoktur. Hertür aksesuarı eksiksiz verilecektir. Sıfır ayarındadır.A... |
14 yıl önce |
|
Re: Premiere CS5 Dersleri (Video Anlatımlı) dersler çok harikaydı ellerine sağlık üstadım |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
Re: BB Slider - R Yeni Tanıtım Fiyatıyla Selamlar, emeğinize sağlık. başarılı bir çalışmaya benziyor. demo videoyu sabırsızlıkla bekliyourm. ayrıca maksimum kaç kg kamera takabilriz? iyi çalışmalar |
14 yıl önce |
|
Canon 600d - 550 d - 7d ? herkese merhaba dslr kamera almayı düşünüyorum . kısa film gibi çekimler için bu tip kameralar kullanımında yaygınlaşma başladı.çevremde insanlar dslr ile kısa film çekemeyeceğimi söyleseler de kararl... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
14 yıl önce |
|
after effects arka planı transparan yapma Herkese merhaba ;Öncelikle bu konularda neredeyse hiç bir bilgim yok. Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim ancak mezuniyet projemde after effects kullanmam gerekiyor. Yapmak istediğim şey ise örneğin ... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
14 yıl önce |
|
Re: hdmi girişli 7" monitör Şu an sahibinden.com bakım altında olduğundan linki göremiyorum ama, 2 gün önce sahibinden üzerinde Lilliput 660 gl satan tek kişi vardı, kendisine dokunmatik 669GL/P/T/C modeli için gönderdiğim mesaj... |
Forumda Duyurular |
14 yıl önce |
|
Re: Kurgu için minimum konfigürasyon? Teşekkürler. ! |
Forumda Kurgu |
14 yıl önce |
|
Re: After Effects - Vfx Breakdown Çalışmalarım Başlığı hortlatmak gibi olmasın ama.videoları izledim çok süpertebrik ederim.hep yapmayı istediğim şeyler :)) |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
14 yıl önce |
|
Re: İnternet Dizisi Ekibi Arkadaşlar başarılar |
Forumda Duyurular |
14 yıl önce |
|
Re: En Güzel İstanbul Videosu Aranıyor Yarışmaya katılan videoları görmeyi çok isterdim.istanbul'a adam akıllı bir kere gidip gezme şansım oldu birazını tabi.istanbul'u anlatan ve özellikle bu yarışmaya katılan videoları paylaşabilirseniz ... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
14 yıl önce |