Eklenen Forum Cevapları

Re: CANON HV30 + HANDY35 V3

handy35 satılmıştır. canon hv30 + 3 batarya + hdv kaset 1000tl

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Re: Patlama

O alevin arabayla temas eden kısmını masklayıp az bişey de feather verirsen daha gerçekçi gözüktürebilirsin. tavsiyelerin için teşekkürler, daha bu işin başındayım....

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Patlama

Samsun'da patlama: " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: AZRAİLİN ÇIRAĞI ''Kısa Film'' (2011 Fragman1 Ve 2)

Yeni fragmanı en kısa zamanda bekliyoruz

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Film Blogları

iyi günler merhaba öncelikle ben istanbul kültür üniversitesinde sanat yönetimi okuyorum bir nevi film yönetmenliği ile ilgili şeyler ve bana bir takım ödevler verildi bana daha doğrusu film blogları ...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

14 yıl önce
Satılık Panasonic AG-AF100 değişebilir SLR lensli

8500 TL Tüm SLR lensleri ile kullanabileceğiniz, Ağustos 2011 ayında satın alınan kameramız çok az kullanılmıştır. Üzerinde toz dahi yoktur. Hertür aksesuarı eksiksiz verilecektir. Sıfır ayarındadır.A...

14 yıl önce
Re: Premiere CS5 Dersleri (Video Anlatımlı)

dersler çok harikaydı ellerine sağlık üstadım

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: BB Slider - R Yeni Tanıtım Fiyatıyla

Selamlar, emeğinize sağlık. başarılı bir çalışmaya benziyor. demo videoyu sabırsızlıkla bekliyourm. ayrıca maksimum kaç kg kamera takabilriz? iyi çalışmalar

14 yıl önce
Canon 600d - 550 d - 7d ?

herkese merhaba dslr kamera almayı düşünüyorum . kısa film gibi çekimler için bu tip kameralar kullanımında yaygınlaşma başladı.çevremde insanlar dslr ile kısa film çekemeyeceğimi söyleseler de kararl...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

14 yıl önce
after effects arka planı transparan yapma

Herkese merhaba ;Öncelikle bu konularda neredeyse hiç bir bilgim yok. Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim ancak mezuniyet projemde after effects kullanmam gerekiyor. Yapmak istediğim şey ise örneğin ...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

14 yıl önce
Re: hdmi girişli 7" monitör

Şu an sahibinden.com bakım altında olduğundan linki göremiyorum ama, 2 gün önce sahibinden üzerinde Lilliput 660 gl satan tek kişi vardı, kendisine dokunmatik 669GL/P/T/C modeli için gönderdiğim mesaj...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Re: Kurgu için minimum konfigürasyon?

Teşekkürler. !

Forumda Kurgu

14 yıl önce
Re: After Effects - Vfx Breakdown Çalışmalarım

Başlığı hortlatmak gibi olmasın ama.videoları izledim çok süpertebrik ederim.hep yapmayı istediğim şeyler :))

Forumda Görsel Efekt ve 3D

14 yıl önce
Re: İnternet Dizisi Ekibi

Arkadaşlar başarılar

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Re: En Güzel İstanbul Videosu Aranıyor

Yarışmaya katılan videoları görmeyi çok isterdim.istanbul'a adam akıllı bir kere gidip gezme şansım oldu birazını tabi.istanbul'u anlatan ve özellikle bu yarışmaya katılan videoları paylaşabilirseniz ...

Forumda Festival ve Yarışmalar

14 yıl önce
Sayfa 202 / 395