Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Boom mikrofon yardım ! herkese merhabalar. çok fazla vaktim olmadığı için forumda araştırma yapamadım o yüzden konuyu açıyorum. kısa film çekimi için boom mikrofona ihtiyacımız var ama öyle çok yüksek kalite ve özellikler ... |
Forumda Ticari Ürünler |
14 yıl önce |
|
Re: Yeni Yarışma %Türk Formatı Ha şunu da söylemeyi unuttum bakın işte Bu da ilerde belki bir film (FORMATI) olur! kim bilir yarının ne getireceğini kimse bilemez.Türkiyede ilgi çekmek için KAPI PENCERE KIRMAK'mı lazım)))) |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
14 yıl önce |
|
Re: Yeni Yarışma %Türk Formatı Çok teşekür ederim cevabınıza!İşte bak normal yazı yazarsan cevap yok dokundurdunmu bir cevap veren oluyor.!Tarla derken vermiş olduğun emeğe saygım sonsuz çok güzel güzel olmasaydı yazmazdım.ancak iç... |
14 yıl önce |
|
Re: satılık jvc gy-hd 100 ve 101 ayrı ayrı alınırsa kamera fiyatları 4500 tl ve 5500 tl dir.. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
14 yıl önce |
|
Re: CineSteady İnceleme peki benim kameram samsung hmx-t10adamlar lensi 20 derece yukarı bakacak şekilde yapmış#" onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; bunu nasıl yer... |
Forumda Ticari Ürünler |
14 yıl önce |
|
satılık jvc gy-hd 100 ve 101 Tüm bakım ve servisleri nefan tarafından yapılmış iki adet jvc kameram ( 750 serisine geçtiğim için ) çanta ve ekipmanları ile satılıktır.. İkiside İyi durumdadır.. iletişim için 0549 2852701 numaralı... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
14 yıl önce |
|
Sony HVR-S270E ve Panasonic AG-HPX371EJ tercihi hk. Sony HVR-S270E ve Panasonic AG-HPX371EJ tercihi hk.Arkadaşlar bu cihazların arasında kaldım sony tercih ediyorum ancak aktarımda sıkıntılar olduğu hakkında birşeyler duydum cihazların artıları ve eksi... |
14 yıl önce | |
|
Re: Yeni Yarışma %Türk Formatı Ben bursını Fabrika sanmıştım ! Tarla çıktı)))Düşük bütçeli kısa film diyorsunuz tamam güzel yaklaşım.Ancak bütçe var diyoruz siz yeterki döktürün ! tık yok !ne iştir anlamadım bir anlıyan varsa anlat... |
14 yıl önce |
|
Ürün Çekimleri için en uygun HD kamera?? merhaba arkadaşlar ben stüdyo ortamında ayakkabı çanta vb... ürünler çekicem fuar standlarında plazmalarda gösterilecek bu işle uğraşan arkadaşlar ne gibi bir kamera önerebilirsiniz bana?? cevaplarını... |
14 yıl önce | |
|
Re: CineSteady İnceleme selamlararkadaşlar anlamadığım bişey varnetten bakarsak bu tür stedicam zımbırtılarından bir sürü var nette... hatta kendi yapan bile var.. . pvc boru ve rc car şaftları kullanarak yapanlar var bu ürü... |
Forumda Ticari Ürünler |
14 yıl önce |
|
Re: REHBER - Kısa filmimizin fragmanı yeni olmanızdan dolayı kaynaklanan sıkıntıları anlıyorum ve gördüğüm hiçbir şeyi yazmycam. fakat şu bence gerçekten çok kötü bir şey. daha bir film bile ortaya çıkmamışken başına .... production falan... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Yeni Yarışma %Türk Formatı Arkadaşlar Kopyala yapıştır işlerle Tv. lerde yarışma programları sıktı artık.Merhaba hepinize..Ben sizin işlerden anlamam!Benim meslek araştırma geliştirme büyük firmaların satamadığı mallarını prama... |
14 yıl önce |
|
REHBER - Kısa filmimizin fragmanı Meraba arkadaşlar, bu işte cok yeniyiz öncelikle soyleyeyim, 5. gençliğin gözünden kısa film yarışmasına katılıyoruz, yarışma için kendi capımızda bir şeyler çektik 🙂filmimizin hepsini yayınlayamayız ... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
25. Kare Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter… yıldızların oynadığı yönetmeni David Fincher ‘in Chuck Palahniuk’ un Dövüş Kulübü (Fight Club) eserinden uyarladığı filminde ortaya çıkan 25. kare olayı... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
14 yıl önce |
|
Re: Bedava Kurgu Arkadaslar bana mail ile ulasirsaniz size geri done bilirim, yogun tempo nedeniyle foruma ender girebiliyorum, iyi gunler size... [email protected] |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |