Eklenen Forum Cevapları

Kısa filmim için ses

Merhaba ben Ankara'dan Gökşen 15 yaşındayım ve bi kısa film çekmem gerekiyor çok fazla konuşma olmayacak ama olan konuşmalar için bana ne önerebilirsiniz bu benim ilk filmim bu yüzden dijital kamera i...

Forumda Ses ve Kayıt

14 yıl önce
hayal ettiğim yer (kısa film)

hayal ettiğim yer " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Asosyal Asım [Kısa Film]

"Herkes hayatta biraz Asım'dır"iyi seyirler... çekimlerde canon 500d ve 600d kullanıldı

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: 25.KARE FRAGMAN

bravo çotanaklar

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Süpertürk Türk Yapımı superman

SÜPERTÜRK FİLMİN DETAYLARI : Film Adı : Süpertürk Film Türü : Komedi , az biraz da Fantastik Film Puanım : Fragmanda ki gibiyse 10/9 Oyuncular : Tamer Karadağlı , Necmi Yapıcı Gösterim Tarihi : 16 Ma...

Forumda Uzun Metraj

14 yıl önce
Süpertürk Türk Yapımı superman

SÜPERTÜRK FİLMİN DETAYLARI : Film Adı : Süpertürk Film Türü : Komedi , az biraz da Fantastik Film Puanım : Fragmanda ki gibiyse 10/9 Oyuncular : Tamer Karadağlı , Necmi Yapıcı Gösterim Tarihi : 16 Ma...

Forumda TV Yapımları

14 yıl önce
Re: Ekip oluşumu + Proje

Dahil olmak isterim, her nerede yardımcı olabilirsem.

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
digital video time stamp hakkında soru

arkadaşlar merhaba. forumda yeniyim arattırdım ama bulamadım. konu açmak içinde en yakın bu yeri bulduğum için buraya yazıyorum. eğer editorler isterse başka biryere aktarabilirler gelelim benim sorun...

Forumda Diğer Yazılımlar

14 yıl önce
Re: Keylight Problemi!

Evet gömlek beyaz.. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için peki QuickTime konusunda da yardımcı olabilir misiniz çünkü az önce baktımda After Effects QuickTime ı görmeyince .mov uzantılı videolarıda...

Forumda After Effects

14 yıl önce
Re: Keylight Problemi!

Evet perdeye uyguladıktan sonra siyah beyaz oluyor ekran.

Forumda After Effects

14 yıl önce
Keylight Problemi!

Keylight işlemini video ya uyguladığımda yeşil perdeyi yok edebiliyorum fakat video siyah beyaz oluyor. Bende bu sorunu çözebilmek için keylightı başka yerden bulup yükledim olmadı, AE CS3'ü kullanıyo...

Forumda After Effects

14 yıl önce
Uzun ve Kısa metraj Film Müziği Yapılır

Merhabalar, lise ve üniversiteyi müzik bölümünde okudum, uzun zamandır da kendim müzikler yapmaktayım. Kendimce bir kaç film müziği denilebilecek çalışmalarım olmakla beraber, filmlere de müzikler yap...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

14 yıl önce
Re: Ankara Ankara Güzel Ankara, Film çekelim mi güzel Ankara

Bende yardımcı olmak isterim ANKARA ile ilgili projede.oyuncu bulabılırım amatörde olsa bende oynayabilirim böyle bir planın varsa..Ekipman olarak sıfır olsamda bu işe gönül vermiş birisiyim ..Her zam...

Forumda Kısa Metraj

14 yıl önce
Re: CANON HV30 + HANDY35 V3

güncellenmiştir " onclick="window.open(this.href);return false; CANON HV30 PAL + 3 ADET BATARYA + HDV KASET + 1394 AKTARMA KABLO900 TL

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Re: AZRAİLİN ÇIRAĞI ''Kısa Film'' (2011 Fragman1 Ve 2)

elinize sağlık , bekliyoruz 🙂

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Sayfa 200 / 395