Eklenen Forum Cevapları

Re: Arkadaşlar Basit Bir Yardıma İhtiyacım var lütfen bakarm

cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Forumda Ticari Ürünler

14 yıl önce
Bu Ekipmanın Adı Ne?

Arkadaşlar ben kısa bir film çekicem. Makinem var HD kayıt yapabilen ama tabiiki bir tek makineyle olmuyor bu sizden istediğim ( profesyonel olmasını istiyorum filmin ) gerekli aparatlar : Steadycam'ı...

Forumda Ticari Ürünler

14 yıl önce
oyuncu arayan yokmu

oyuncu arayan yokmu

Forumda Sanat Yönetimi

14 yıl önce
Re: canon 60d mi yoksa 7d mi

Fulgura haklısınız ama ben yinede perde hızının üç haneliler de 1/4000 olmasından dolayı bu modellere sıcak bakmıyorum.Hareket halinde ki bir görüntüyü dondurmak için 1/8000 fotoğraf kalitesinde çok f...

Forumda Fotoğraf Makineleri

14 yıl önce
Re: sinema eğitimi adına video dersler

tsekkurler braz basit gibi bunlar tam ders niteliğinde değil yinede saolun

Forumda Genel Çekim Sorunları

14 yıl önce
Re: canon 60d mi yoksa 7d mi

Video ile pek ilgisi yokmuş gibi görünse de 1000d-600d-70d-5d gibi modellerde dikkat ederseniz hane farkı var!Buda almış olduğunuz bir makineyi; diyelim ki 600d aldınız bir süre sonra satmak istediğin...

Forumda Fotoğraf Makineleri

14 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı Sinema Destek Başvuruları İçin Kılavuz

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Şİmdi benim anlayamadığım bişey var. Şirket olarak destek başvurusunde bulunmak istiyoruz. Belgesel film projesi için. Proje Yapım Öncesi Senaryo geliştirmeye ve Yapı...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Bayan Yapımcı Asistanı Aranıyor

Beyoğlu Cihangir'de bulunan bir Film Yapımcısı için en az lise mezunu, 25 yaşını geçmemiş Bayan Yapımcı Asistanı aranıyor. İkinci Öğretimde okuyan üniversitde öğrencisi de olabilir. Son başvuru tarih...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Görüntü Yönetimi Kaynakçalar

okuyun ama sentezleyin. bir süre filmleri oyuncularına bakmaksızın izleyin. hatta adını bile ezberlemeye çalışmayın. görüntüye odaklanın, kitaptan çok daha fazlası var. bir süre sonra izlediğiniz film...

Forumda Görüntü Yönetimi

14 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı Sinema Destek Başvuruları İçin Kılavuz

Şimdi bir kaç sorum olacak. Kısa film çekmek istiyoruz. Senaryo hazır durumda. 1.Sorum Proje desteği için, Destekleme Kurulunca kararlaştırılan destek miktarı o projenin toplam giderlerinin % 50’sini ...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Re: Marka tescili düşünürsenizz

marka nedir, marka tescil, marka hakkında bilgi, marka tescil ücretleri gibi konuların detaylı ve açıklayıcı anlatımları " onclick="window.open(this.href);return false; adresinde mevcut arkadaşlar.. ...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Re: Kısa filmim için ses

Çok düşük en fazla 200

Forumda Ses ve Kayıt

14 yıl önce
Re: Efekt yapabilecek adam aranıyor

İlk aşamada ödeyemeyeceğiz fakat bu başlangıç filmi biyer ile anlaştım 2. filmde bize 1.000 lira verecekler onlar gibi 3-4 yer daha var 2. filmde ödeyebiliriz.Ama bunun için çok lazımsa az bi para yol...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
sinema eğitimi adına video dersler

arkadaslar kurgu ısık kamera ses senaryo gibi eğitici gorsel dersler varmı bildiğiniz turkce olursa daha ii olur diye dusnuyorum gorerek ogrenmek daha iyi olur gibime geliyor..

Forumda Genel Çekim Sorunları

14 yıl önce
Efekt yapabilecek adam aranıyor

Arkadaşlar efekt yapacak adama ihtiyacım var temel isteklerim şunlar 1. Kol kopma efekti koyacak 2. vucuda ve başa geçen kılıç efekti koyacak 3. biz 2 kişiyi çeşitli kareografilerle savaştıracağız efe...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Sayfa 199 / 395