Eklenen Forum Cevapları

CS5.5'te Quicktime Formatında Hd Export Almak?

Projelerimi Quicktime formatında h.264 kodek'inde Hd olarak çıkış almam lazım ama bir türlü başaramadım,Yükseklik ve genişliği sd olarak veriyor,manuel olarak hd çözünürlüğünde ayarladığımda da sağdan...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: Haydi Film Çekelim!

Ben de sinema öğrencisiyim, okuldaki projelerde malum pek de ekip olunamıyor bu yüzden ortaya çıkan projelerde de belli bir ruhun eksikliği hissediliyor.Bu yüzden ekibinizde yer almak isterim.Ayrıntıl...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Satılık Gini Dslr Rig + follow focus

Bu rigi daha yeni aldım, ama yeni lensler almak için acil satışa çıkarmak zorunda kaldım. Cidden bu fiyata bu kadar kaliteli bir rig Türkiye 'de bulmak neredeyse imkansız. İşte içindekiler: *1 tane fo...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
fırsat ve indirimin adresi

merhaba arkadaşlar bir çoğumuz biliyor ki ülkemizde elektronik cihazlar diğer bir çok ülkeye göre daha pahlı. insanların birçoğu istedikleri ürünü uygun fiyata getirmek için yabancı sitelere yöneliyor...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Ankara'da Film Çekme Yardımlaşma

Merhabalar. Ben şu anda bi kanalda kameramanım. İsmini burda vermeye gerek yok ilgilenen arkadaş olursa özel söylerim =) İşin özeti demek istediğim şu, Ankarada kısa film işine girmek isteyen yardımla...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Bedava Kurgu

Son bir eklenti, bu kadar aciklama yapmam gerekecegini hic dusunmemistim. Sorulara cevap,1. Evet calisiyorum, onun icin benim is saatlerime gore kendinizi ayarlamaniz gerekiyor. Is yerimdeki makine v...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: DVD Export Kalite Sorunu!

photoshopta yüksek boyutta hazırlayıp tiff olarak transparent arka planla kaydedip sonrada bunu premiere de video üzerine atsan belki daha iyi bir sonuç alabilirsin Mantıklı! Deneyeceğim. Teşekkürler!

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
DVD Export Kalite Sorunu!

Arkadaşlar premierede text hazırladıktan sonra dvd çıktısını alıp tam ekran izlerken karakterlerde farkedilir derecede bozulma oluyor. Sonrasındaki video kalitesini tam olarak gözlemleyemedim fakat ya...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
belgesel projem için yönetmenler hakkında bilgi

merhaba...vizyonda olan lakin farklı bir formatta insan üzerine belgesel proje fikrim var fakat yönetmen çevrem ve tanıdıgım olmadıgımdan tavsiye edebileceginiz yönetmen arkadaslarla fikrimi paylaşmak...

Forumda Senaryo ve Hikaye

14 yıl önce
Ek gelir imkanı

" onclick="window.open(this.href);return false;Günde 2 saat çalışıp para kazanabileceğiniz bir platformdur arkadaşlar, spam değildir bilgi almak için forumda olan online arkadaşlar tüm sorularınızı ya...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
jimy jip yapımı?

merhaba arkdaşlar su an üniversitede kısa filmler çekyorum.jimmy yapmaya karar verdim ama en iyi kualanbilcegim malzeme ve nasıl malzemeler kullancagım hakkında bilgi verebilirsiniz aklımda olan model...

Forumda Ticari Ürünler

14 yıl önce
Kiralık PANASONIC HPX171 + Profesyonel Manfrotto Tripod

İki adet 32gb P2 kartıyla birlikte Panasonic HPX171 + Manfrotto 055XPROB Profesyonel Tripod ve Manfrotto 701HDV Pro Fluid Mini Video KafasıKameranın hiç bir kusuru,arızası yoktur.İstanbul içinde her y...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Re: Story - Robert Mckee

Kitap 2011 basımıyla tekrar yayında kitapçılarda veya idefixde bulabilirsiniz almak-okumak isteyenlere duyurulur. " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Kitaplar

14 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı Sinema Destek Başvuruları İçin Kılavuz

Koca forumda cevap yazacak bir Allah'ın kulu yok helal olsun !!!!!

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Mektup - kısa film

[vimeo][/vimeo]

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Sayfa 198 / 395