Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Yardımcı bayan oyuncu aranıyor Guney Amerika ulkelerinde festivallere yollanmak uzere Ankara'da Tek mekan - bağımsız sanat filmi kategorisinde çekecek olduğumuz uzun metrajlı filmimiz için 20-25 yaş arası yardımcı bayan oyuncu aran... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: bi' effect hakkında bilgi 🙂 süpersin çook çook teşekkür ederim tahmin ettiydim valla böyle bişi olduğunu 🙂 |
Forumda After Effects |
14 yıl önce |
|
bi' effect hakkında bilgi 🙂 Öncelikle selamlar arkadaşlar 🙂yakın zamanda bir klip hazırlamayı planlıyorum ve klip için birkaç effect kullanmam gerekiyor.linkini verdiğim klipteki hemen açılış sahnesinde görüntü üzerindeki renk o... |
Forumda After Effects |
14 yıl önce |
|
Kiralık Sualtı Görüntüleme Sistemi( Sony PMW EX1 için) Arkadaşlar merhaba, Türkiye'de bir ilk olarak, Sony PMW EX1 için profesyonel sualtı görüntüleme setimiz kiralıktır!" onclick="window.open(this.href);return false; HOUSING SİSTEMİ *Gates EX1 housing (1... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
14 yıl önce |
|
Re: Filmcilik Üzerine Kurslar, Seminerler, Sertifika Program Steadicam ve Jimmy Jib Atölyesi, 8 Nisan 2012 tarihinde Ankara’da başlıyor... Ayrıntılı bilgi için : " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Duyurular |
14 yıl önce |
|
Re: Sözleşme Örnekleri " onclick="window.open(this.href);return false; adresinde yapımcı ile oyuncu arasında hazırlanan örnek bir sözleşme var. SENDER'in sitesinde, senaryo yazarları ile ilgili örnek sözleşmeleri bulabilirs... |
Forumda Duyurular |
14 yıl önce |
|
web sitem için video çekecek (DSLR) arkadaşlar arıyorum Merhabalar Web sitem için DSLR ile video çekimi yapacak genç arkadaşlar arıyorum. Montajdan anlaması da tercih sebebidir.DLSR ve tripod mevcuttur.Hafta sonlarını değerlendirmek isteyenlerin mesajların... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: Adobe Premiere ile İlgili Genel Sorular Bana mı dedin bebe? |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
Re: Adobe Premiere ile İlgili Genel Sorular Arkadaşlar premiere proda gördüğüm iki eksik noktaya dikkat çekmek istiyorum. 1. Tam ekran izleme seçeneği. (Düzenleme sonrası projeyi orjinal boyutlarda izleme)2. Title menüsünde zoom özelliği. (Kara... |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
24 Dizisindeki Ekran Bölme Arkadaşlar duygusal bi kısa film çalışmam var... sahne kısaca şöyle... mekan:bahçe. kız 4 yıldır beraber olduğu arkadaşlarından ayrılacak. flasbacklerle anılar gözünde canlanıyor.. o an detay çeki... |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
Panasonic AG-HMC81EJ Merhaba arkadaşlar, Panasonic AG-HMC81EJ kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Selamlar, |
14 yıl önce | |
|
Re: Polisiye türünde kısa film için 1 bayan oyuncu mail attım verdiğiniz adrese |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Ev " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
05.45-Fatih Selçuk kısa versiyon " onclick="window.open(this.href);return false; uzun versiyon: " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: CS5.5'te Quicktime Formatında Hd Export Almak? h.264 bluray'i seçerek ya da hd ayarlarını elle girerek olması gerekli aslında. Bir bluray ayarını seçip deneyin derim.Formatı Quicktime olmalı,kodeği h.264 olmalı yoksa diğer seçeneklerde istediğim ç... |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |