Eklenen Forum Cevapları

Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Herkese selam, çok güzel ve faydalı bir forum hazırlamışsınız, ellerinize sağlık. Amatörce hazırladığım işleri paylaşacağım. selamlar

Forumda Film Fabrikasi.com

14 yıl önce
Re: stop motion yapmak

Merhabalar. Bende stop motionla ilgileniyorum. Bir kaç denemem oldu. Şimdi ciddi bir şey yapmak istiyorum.Çekim senaryosunu ve storyboardını hazırlayacağım. Fakat oyun hamuru kullanmam gerekiyor. Füme...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: DVD den .avi veya .mp4 gibi formatlara kaliteli çevirmek

dvd nin içindeki vob dosyalarını Vegas açıyor zaten. avi ye dönüştürmeye gerek yok. eğer dvd'nin formatı farklıysa (içinde vob dosyaları yoksa) o zaman File -> import - > DVD Camcoder Disc yapıp...

Forumda Görüntü Yönetimi

14 yıl önce
DVD den .avi veya .mp4 gibi formatlara kaliteli çevirmek

Merhaba , Arkadaşlar Panasonic m3500 kameram var , kamera kasete kayıt yapıyor ben bu kaseti dvd ye çektim , şimdi bunu mp4 veya avi formatına çevirmek istiyorum ama kaliteyi bozmamam lazım , daha önc...

Forumda Görüntü Yönetimi

14 yıl önce
Re: Sinema-TV bölümü kısa film ücret

5000'e çekelim herşey dahil

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Re: Haydi Film Çekelim!

Merhaba oyuncu olarak projenizde yer almak isterim..

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Çalışma Arkadaşları Arıyoruz..!!

Gerekli kadro tamamlandı teşekkürler.

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
green box

merhaba green box studyoda cekılmıs fır vıdeo yu baska bır vıdeoyla bırlestıremıyorum yardımcı olabılıcek kımse varmı edius 6 kullanıyorum

Forumda Edius

14 yıl önce
Re: film sitesi için ortak arıyorum

Değerlendiriyorum:)

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
SATILIK SONY HDR-FX1E

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

14 yıl önce
film sitesi için ortak arıyorum

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır film sitesi kurmak istiyorum daha önce kurdum fakat bu sefer site içerisin de 3 ayrı bir proje yer alacak hem kendi çalışmalarını çekip yayınlatmak isteyen arkadaşlar ...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Re: edius 3 te .vob import sorunu

çöplük beş para etmez çöplük amaçsızca her çöpten var bir allahan kuluda doğru düzgün cevap yazmamış VOP UZANTILI DOSYALARI PREMİERE ATA BİLİYORMUYUZ BUNUN İÇİN PLUGİN FALAN VARMI lütfen format değişi...

Forumda Diğer Yazılımlar

14 yıl önce
Re: REHBER - Kısa film yarışması için çektiğimiz film

teşekkürler arkadaşlar 🙂 yorumlarınız bizim gibi amatörler için çok değerli bu işi bırakacağımızı düşünmüyoruz çünkü en önemlisi bu işten keyif alıyoruz, 1080p çözünürlükteki versiyonu da burada arkad...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
KİRALIK CANON EOS 5D MARK II VE SİNEMA EKİPMANLARI

CANON EOS 5D MARK II VE LENS SETİ1.2 m KAMERA SLIDER ( ŞARYO )SHOULDER MOUNTMATTE BOXFOLLOW FOCUSSTEADYCAM3m PORTA JIB4.5m JIMMY JIB7” MONITORRODE MİKROFONSEKONIC IŞIK ÖLÇER3 ADET 800 WATT KIRMIZI KAF...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
REHBER - Kısa film yarışması için çektiğimiz film

Meraba arkadaşlar, Gençliğin Gözünden Liseler Arası Kısa Film Yarışması için bu yıl çekip gönderdiğimiz filmimizi yayınladık, henüz ilk tecrübemiz film anlamında eksikliklerimizi ilerleyen zamanlarda ...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Sayfa 196 / 395