Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Haydi Film Çekelim! evett haberini okudum asırlık çınarları kesmişler, 1400lerden kalma bir kuyumcunun camlarını indirmişler esnaf, halk durumdan pek hoşnut değildi tanıtım olucak derken mahvettiler diyorlar.Bu yüzden pe... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Kısa film soundtrack konulu tez çalışmam filmini arıyor. Selamlar. Dokuz eylül üniversitesi müzik teknolojileri bölümü son sınıf öğrencisiyim. Kısa film soundtrack konulu bir tez çalışmam olacak. Bu konuda filmine müzik arayan arkadaşlara ihtiyacım var. Yar... |
Forumda Ses ve Kayıt |
14 yıl önce |
|
Re: Nostalji DSLR Rig mattebox iyi düşünülmüş... çok güzel ...geliştirilebilir... eline sağlık.. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
14 yıl önce |
|
Re: Fatih Akın Hakkında Sevgiler,yeni üye oldum bu foruma kaldı ki hayatımda ilk defa bir forum sitesine üye oldum.İlk izlenimlerimin çok başarılı oldugunu belirtmek isterim.Yönetmenler sekmesini gördüm ve direk türk yönetme... |
Forumda Yönetmenler |
14 yıl önce |
|
Öz Hakiki Karakol Fragman " onclick="window.open(this.href);return false; Osmanlı döneminin meşhur üçkağıtçılarından Eyüplü Halit’in efsanelerle dolu dolandırıcılık hikayesi, Öz Hakiki Karakol filmini beyaz perdeye taşıdı. Emi... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: RED - Scarlet (Dengeleri bozan kamera) Selam Arkadaşlar, Scarlet, Zeiss Lens Seti (21-28-35-50-85-135-Tokina 11-16) ve kamera aksesuarlarımı kiraya veriyorum. İletişim: 0531 320 94 59 Burak ALTUN |
14 yıl önce | |
|
Re: Satılık Gini Dslr Rig + follow focus Takas düşündüğünüz bir lens var mı? Canon'un L serisi lensleri ile takas olabilir sadece, üstünü tabiki vereceğim 😀 |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
14 yıl önce |
|
Re: The New Generation-Yeni Nesil- Offical Fragman (Yerli) İşte Dediğim Gibi Acemiyim .Tmm Düzelttim. |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: istanbul anadolu yakasında gönüllü arkadaşlar aranıyor. ilk toplantıyı kararlaştırdığınızda gelecektim ama kimseden ses çıkmadı, sonra takip edemedim bir süre buluşmuşsunuz okudum gayet güzel verimli geçmiş sevindim, bu pazar uygun olursam tabi ki gelmek i... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: istanbul anadolu yakasında gönüllü arkadaşlar aranıyor. merhaba, ben de avrupa yakasında yaşıyorum, sinema-tv okuyorum henüz 1. sınıftayım hevesli ve amatörden sadece biraz daha ilerideyim, ekibe katılmak isterim. Bende de canon 60d var, ayrıca okuldan ist... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: The New Generation-Yeni Nesil- Offical Fragman (Yerli) Evt Biraz Öyle Oldu Ya Zaten İlk Filmimiz Acemiyiz. Filmin tamamını Kısa SÜre İçinde PAylaşacağım. Fragmanda Konuyu Anlatamadım :S |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: DVD den .avi veya .mp4 gibi formatlara kaliteli çevirmek Hepinize teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi değerlendireceğim , forumunuz gerçekten çok yararlı yeni üye oldum fakat şimdiden büyük yararınızı gördüm. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
14 yıl önce |
|
The New Generation-Yeni Nesil- Offical Fragman (Yerli) Adana'da Çektiğimiz Fİlmimizin Fragmanı.Profössiyonel Ekip Olmadığımız İçin Elimizden Gelenler Bunlar Mağzur Görün. Kamera:Sony Cx 115Yönetmen:Abdullah SafiSorumlu Yönetmen Yunus EmreOyuncular: Me... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Satılık Gini Dslr Rig + follow focus Fiyatı 1200 liraya düşürülmüştür acil satıp makine almam için. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
14 yıl önce |
|
Eski Zamanlar Herkese merhaba, Zıpkınla balıkavı hakkında hazırladığım amatör bir videom var, yorumlarınızı paylaşırsanız, kendimi geliştirmek için önerilerinize açığım. Keyifli seyirler. " onclick="window.open(... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |