Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Küfüre biip sesi merhaba,alternatif olarak google da sinus wave form audio diye aratırsanda karşına çıkan sample lar biip efektine eş olacağı için sample i download edip editleyerek istedigin gibi kullanabilirsin..sev... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
14 yıl önce |
|
Re: hazır projeler olur mu? Bu arada eğer yaptığın proje herhangi bir kanalda yayınlanırsa videohive'den o template'in lisansını almak durumundasın. Yani normalde 20 dolar civarında olan projeye 200 dolar civarında lisans ödemen... |
14 yıl önce | |
|
Re: Tarantino "Muğlakta bir yönetmen!" Bir çok insan abartılan bir yönetmen olduğunu ve özgün olmadığını savunmuştur ama konuyu başka bir taraftan bakmak gerekirse,lise mezunu bile olmaması ve kendini sinema üzerine geliştirmesi,pulp ficti... |
Forumda Yönetmenler |
14 yıl önce |
|
Re: Herkes sinema yapabilsin. forumda gezinirken tesadüfen bu başlığa girdim ve yazma ihtiyacı hissettim. bir süre önce ben de sinematek bünyesinde bulunmuştum. arkadaşların yazdıklarını görünce dernekte bir adım bile yol kat edil... |
Forumda Konu Dışı |
14 yıl önce |
|
Dreamstation showreel bazı çalışmalarımız. |
Forumda After Effects |
14 yıl önce |
|
Re: Herkes sinema yapabilsin. Öncelikle şunu belirtmek isterim sinematek gerçektende yıllardır bir takım zorluklarla ayakta kalmaya çalışan bir dernektir bu doğru.Ancak bu zorlukların en başında yönetim gelmektedir.Bakmayın yöneti... |
Forumda Konu Dışı |
14 yıl önce |
|
Re: Agorafobik enfeksiyon (kısa film) Yalnız oradaki orijinal tableda "Hunted Hill" değil "Haunted Hill" yazıyor. Ona göre bir düzeltme gerekecek.uyarın için teşekkür ederim komple tabelayı düzelttim... ingilizce değil türkçe |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Agorafobik enfeksiyon (kısa film) 1- Olay Amerika'da mı geçiyor? Yani sadece bir akıl hastalığı durumuna mı tanık oluyoruz? 2- Oyuncuların adları neden verilmemiş?yorumun için teşekkür ederim 1-bence nerede geçtiğinin bir önemi yok...... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Agorafobik enfeksiyon (kısa film) Aaa, İntiharın eşiğindeki adamı hayata bağlayan canafar'ın yapımcısı 🙂 Film güzel fakat gereğinden fazla abstract temaya yer vermişsiniz bence. Bu arada neden ingilizce? evet o filmde bitti ama onu da... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Agorafobik enfeksiyon (kısa film) intercapiller yorumun ve beğenin için teşekkür ederim copen. çok haklısın aslında bende senin gibi düşünüyorum ama yapmış bulundum... zaten film bu gün bitti şimdi tabelayı kurguda tekrar değiştiriyo... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Agorafobik enfeksiyon (kısa film) Agorafobik enfeksiyon " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Herkes sinema yapabilsin. Öncelikle başlıkla ilgili bir açıklama yapayım:Sinematek Derneğinin sloganı "herkes sinema yapılır" cümlesidir. Başlık buradan yola çıkılarak koyulmuştur. Bunun dışında söylemek istediğim asıl şey, si... |
Forumda Konu Dışı |
14 yıl önce |
|
Herkes sinema yapabilsin. Sinematek Derneği’nin geçmişine baktığımız zaman 1965’ten bu yana uzunca bir tarih dökülüyor önümüze. 12 Eylül’de kapatılan dernek 2000 yılında şuan dernek başkanlığını yapan Yücel Ünlü’nün uğraşları ... |
Forumda Konu Dışı |
14 yıl önce |
|
Re: Senarist Örnek birkaç senaryonuzu gönderirmisiniz? [email protected] teşekkürler Elimde senaryolar var ama prodüksiyonu pahalı. Eğer yazmamı istediğiniz özel bir tema varsa bir cümle bile yeter, bana e-m... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: Senaryolar İngilizce'ye çevrilir Sanırım sen bu başlığı benim için açtın, günlerdir öyle birini arıyorum... Hemen projeyi mail atıyorum size.) Gönderdim arkadaşım. İnan ki çeviri Hollywood senaryosu ayarında. Bir anlayana gösterirsen... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
14 yıl önce |