Eklenen Forum Cevapları

Re: Premiere CS5 Dersleri (Video Anlatımlı)

çok teşekkürler elinize sağlık

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu

inanılır gibi değil buldum sonunda. 5 6 senedir arıyordum.buldum.sahne bu : " onclick="window.open(this.href);return false; filmde bu : " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

14 yıl önce
Re: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu

forumda en mantıklı yer burası geldi bana.bir film sahnesi var aklımda hangi filmden onu hatırlayamıyorum. belki bilen çıkar. Bir kızla oglan sütunları olan büyük bir salon gibi bir yerde uyuyorlar. ...

14 yıl önce
Mxf Dosya içeriğinde Proxy klasörü boş

Mxf dosyasını sesli kullanamıyorum. Acaba dosya içeriğinde Proxy klasörü boş olduğu için olablir mi? Acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: PREMIERE MXF dosyayı sessiz import ediyor

nasıl yaabilirim? teşekkürler

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
PREMIERE MXF dosyayı sessiz import ediyor

PREMIERE MXF dosyayı sessiz import ediyor. Oysa Video Audio Clip gibi klasörler ve dosyalar mevcut. Nasıl yapabileceğimi bilemiyorum. Panasonic P2 ile kayıt yapmıştık. teşekkürler.

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: En yuksek kalite en kucuk dosya boyutu ile nasil alinir

Cok tesekkur ederim payitaht.Edius ta bu tip bir cikti almam icin manual i pek aciklayici degil Bu edius da ilk projem oldugu icin cok zorlaniyorum ornegin 3 sekans var bunlarin hepsini 1 ana sekansa ...

Forumda Edius

14 yıl önce
Re: Venüs güneşin önünden geçiyor HD

🙂 süper geçiyormuş çok başarılı... sıcaktan yanmış olmalı:D

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: FİLM'LE GELECEK İÇİN FİKİRLERİNİZ

sana önerebileceğim site bu olur " onclick="window.open(this.href);return false; dünyadaki hemen hemen bütün kısa film festivalleri ve içerikleri ve katılım koşullarını üzerine tıkladığında öğrenebili...

14 yıl önce
Re: Skater Dolly Yapımı

copen mükemmelsin teşekkürler eline sağlık ışığın bol olsun;)

Forumda DIY - Kendin Yap

14 yıl önce
Kısa film nasıl çekilir ?

Mrb arkadaşlar.ben sinemayı çok severim ve uzun zamandırda ilgileniyorum.son zamanlarda bir arkadaşımla film çekmek için araştırma yapıyoruz ama pekde bişey öğrendiğimiz yok.bu yüzden buradaki az çok ...

Forumda Kısa Metraj

14 yıl önce
KİRALIK FULL HD HXR NX5 E KAMERA

---İSTANBUL--- Kiralık Profesyonel Kamera SONY HXR-NX5 Kamera + Yedek Batarya+ 32 GB Hafıza Kartı (180 DK ÇEKİM) Günlük 150 TL (Kameraman görevlendirilir) Lütfen ciddi arkadaşlar arasınlar GÜNLÜK 150 ...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Re: Eskişehir'de Bu Yaz Çekilecek Heyecanlı Proje İçin

Merhaba beyler, ben Tayfun. Bu alternatif hesabım, ondan giriş yapmak zorunda kaldım çünkü asıl hesabımın şifresini yanlış girdiğim için güvenlik kodu girmeye zorlanıyorum, fakat güvenlik kodu diye bi...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Sese efekt verme..

merhabalar,bu şekilde efektler kullanmak için convolution reverb lerin presetlerinden faydalanabilirsiniz.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

14 yıl önce
Re: hazır projeler olur mu?

Kendi yaratıcılığının artması ve after effect programına hakim olman açısından da çok önemli bence kendi projelerini oluşturmak. Lisanslama olayını da zaten bir arkadaş benden daha açık anlatmış, iyi ...

14 yıl önce
Sayfa 189 / 395