Eklenen Forum Cevapları

DSLR Sinema üzerine.Şuana kadar gördüğüm en kapsamlı anlatım

" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Re: Videohive kazanç - çalışma prensibi hakkında

Teşekkürler Sinan hocam güzel bilgilerin için.biraz zor gibi görünüyor ama yapacağım mecbur artık 🙂 .ilerleyen günlerde bilgi vereceğim,takıldığım konuda da yine size danışıcam. teşekkürler

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce

saol Sinan hocam.bi de siz oraya projenizi eklerken nasıl bir aşama oluyor,nasıl gönderiyorsunuz,kısaca bilgi verirsen sevinirim,hiç bir Türkçe kaynak yok bu konuda sanırım

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce

altbant Sinan hocam Buarada işleriniz de çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce

Sinan kardeş merhabalar,ben hive'ye hangi formatta gönderilebileceğini sormak istedim.mesela yaptığım kj'lerim var diyelim.bunları yalnızca mov formatında satışa çıkarabilir miyim?yada yaptığım işi pr...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Re: Kısa Film Ekip Oluşumu

Şu an tatil için memlekette bulunmaktayım ancak kendimin elinde birkaç fikir var ve ekipman eksikliği yüzünden çekimini yapamıyorum. Aslında bu tarz sizin gibi tecrübeli ekiplerle tanışmak isterim ark...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Satılık Sony HDR-XR550V

Sahibinden.com aracılığı ile taksitli seçenek için ; " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Re: Aklımda bi film var ama adını unuttum!!!

Arkadaşlar bi film konusu var aklımda ama adını hatırlamıyorum yardımcı olurmuusnuz?Uçak kazası sonucu hayatta kalan yolcular yaşamlarını sürdürebilmek icin ölen yolcuları yiyerek besleniyolar.Bu film...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

14 yıl önce
Aklımda bi film var ama adını unuttum!!!

Arkadaşlar bi film konusu var aklımda ama adını hatırlamıyorum yardımcı olurmuusnuz?Uçak kazası sonucu hayatta kalan yolcular yaşamlarını sürdürebilmek icin ölen yolcuları yiyerek besleniyolar.Bu film...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

14 yıl önce
Re: Kısa Film Ekip Oluşumu

selamlar, görüşelim dostum. hemen hemen aynı amaçlarla yola çıktığımız bir ekibimiz var zaten ankara'da. hatta bir kaç ekip var diyebilirim 🙂 Ö.M attım o halde 😉

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Makyajlı Magnefik (Kısa Metraj-Dış Ses)

Teşekkür ederim, okuyup yorumunu esirgemediğin için..

Forumda Kısa Metraj

14 yıl önce
Makyajlı Magnefik (Kısa Metraj-Dış Ses)

MAKYAJLI MAGNEFİK Hayat; karnını deşebildiğimiz kadar acımasız, gözyaşı dökebildiğimiz kadar merhametli. Ve hayat, bizim verdiğimiz değerden daha kıymetli değil.. Mevsim önemli değil. Ayları da takip ...

Forumda Kısa Metraj

14 yıl önce
Re: Bilim-Kurgu

yapımcıyı yönetmeni ararsın tam nihayet konuşacağım diye sevinirken, "kardeşim sponsor bulda gel" derler. 🙂

Forumda Senaryo ve Hikaye

14 yıl önce
Kısa Film Ekip Oluşumu

Herkese merhaba, foruma biraz göz attım ancak güncel bir ekip bulamadım. Ben bir sinema öğrencisiyim ve Ankara'da amatör, profesyonel, hobi yada meslek olarak icra etmek isteyen olsun; yeni arkadaşlar...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
After Effects dağ yapımı

After Effects ile dağı nasıl yaparız?

Forumda After Effects

14 yıl önce
Sayfa 187 / 395