Eklenen Forum Cevapları

Re: İsmini bir türlü bulamadığım bir film

Maalesef aradığım film bu değil arkadaşlar. Oyuncuları da çok net hatırlamıyorum. Çok sahne değişimi yok genelde gece swatın eve girmeye çalışmasıyla geçiyor. Bir de dediğim gibi bir Cd var Cd kapağın...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

14 yıl önce
İsmini bir türlü bulamadığım bir film

Film kültürü süper olan arkadaşlara : filmin başlangıcında bir kız ve erkek kardeşi alışverişe çıkıyorlar. Cipi kız kullanıyor. Bu arada 2 tane çocuk kız görüyor ve ona asılıyorlar. Hatta erkeklerden...

14 yıl önce
Re: Srt dosyası yazabilecek gönüllü bir arkadaş

Yazabilirim.

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Lovefield

" onclick="window.open(this.href);return false;" LOVEFIELD (Short Film by Mathieu Ratthe)

Forumda Kısa Metraj

14 yıl önce
Re: Bir Resimi Kendi Ekseninde Döndürmek

Arkadaşlar bende de aynı sorun var ama ben yapamadım. Transformdan rotation'ı uyguluyorum ama hiç bir fark yok.. Yardım edin lütfen..

Forumda After Effects

14 yıl önce
Re: avidde türkçe yazma problemi

iyi günler herkese bir konuda çözüm bulamadım ve deneyimli avid kullanıcılarına bir konuyu danışmak istiyorum.Avidi kullanmaya başlayalı birkaç ay oldu ancak şuana kadar ihtiyacım olmadığı için hiç ti...

Forumda Avid

14 yıl önce
avidde türkçe yazma problemi

iyi günler herkese bir konuda çözüm bulamadım ve deneyimli avid kullanıcılarına bir konuyu danışmak istiyorum.Avidi kullanmaya başlayalı birkaç ay oldu ancak şuana kadar ihtiyacım olmadığı için hiç ti...

Forumda Avid

14 yıl önce
Re: Ekip ve Ekipman

Bir arkadaşta ses konusunda yardımcı olabileceğini söyledi. Seninle görüşmek isterim.

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Ekip ve Ekipman

İyi günler arkadaşlar; En yakın zamanda çekmeyi düşündüğüm 1 dakikalık kısa filmim için ekip ve ekipman arayışındayım.Yazdığım senaryo tek mekanda geçecek olup, tahminen yarım günde çekilecektir.Ekipm...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Adobe Premiere CS5'te CUDA'yı Aktif Hale Getirmek

Ben ekledim Mercury Playback'ide GPU Acce. aldım GpuSniffer filanda onaylıyor en son sürüm driver yüklü ama hala export/render ederken deli gibi CPU harcanıyor normal midir

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: Handycam ile Uzun metraj?

Kamera bu. CX560VE Full HD. " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Uzun Metraj

14 yıl önce
Handycam ile Uzun metraj?

Merhabalar. Ben sony mağazasından handycam hakkında şöyle bir bilgi aldım personelden. Handycam ile Lost'u çektiler, uzun metraj film çekip 35mm bobinlere aktarım yapıldı. gibi bilgiler verdi bana ve ...

Forumda Uzun Metraj

14 yıl önce
Re: Sinema Televizyon Okumak yada Okumamak?

Yeni mezun olarak belirtmeliyim ki bölüm okumak çok önemli çünkü okulda size herkesin öğrenebileceği pratikten çok işin teorik kısımları öğretiliyor. Bunu sadece okumalarla kazanmanız namümkün. Hocal...

14 yıl önce
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular

Merhabalar..Başlık uzun zamandır aktif değil ama umarım ilgilenen çıkar. Bu yıl sinema tv okumak için çok zor bir karar vererek okulumu bıraktım. Puanıma göre bütün okullara girebiliyorum. İki okul ar...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Time Code Tutmak

Merhaba arkadaşlar, RTS mezunuyum. Şuan ulusal bir kanalda yayınlanan bir dizide rejiye girdim çift kamera time code tutmam isteniyor. Daha önce yapmıştım aslında. Nasıl tutulur biliyorum. Ancak beni...

Forumda Genel Çekim Sorunları

14 yıl önce
Sayfa 186 / 395