Eklenen Forum Cevapları

Re: Dostlar aranıyor. (Dost musun? Ne duruyorsun dal içeri.)

"en azından orta düzeyde bir film izleyicisi olun. " En azından böyle olduğuma inanıyorum ben dost olmaya talibim. 🙂

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Premier cs5 uzun süren render sorunu nasıl çözülür ?

3-5 sn bir video bölümüne bir effect atıp render sonucunu beklemek 6-7 dk. sürüyor.Etkinlik monitöründen bakıtığımda işlemcinin max. %30 performansta çalıştığını, 5 gb boşta ram olduğunuve nadiren 1-2...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: Adobe Premiere ile İlgili Genel Sorular

Slmlar Ben daha önce bu başlıktaki bir arkadaşın da önerisi üzerine deneme yanılma yaparak bilgisayarıma premiere cs4 ü yükledim. Elimde daha önceden fotoğraf makinem ile çekmiş olduğum videolar var p...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: Forum HatıRası-2006-2007

video özeldir diyor youtube :/

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: İlker CANİKLİGİL ve Kısa Film

Dobra dobra konuşmuş haklı ben kısa film çekerim evet sonra uzun metraja geçerim mantalite bu. Gelgelelim ki uzun metrajı ne kadar izliyorlar salonlarda. Açık açık belirtmiş zaman ayırmazsanız filmini...

Forumda Makaleler

14 yıl önce
Re: Dostlar aranıyor. (Dost musun? Ne duruyorsun dal içeri.)

Senden önce açılan konuya göz gezdirirsen aynı durumda olduğumuzu görürsün.Senin aksine bende görüntü yönetimi konusunda kendini geliştirmeye çalışıyorum.Tanışmak ve yazdıklarını dinlemek isterim.

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: İstiklal Caddesi

Teşekkür ederim sağolun arkadaşlar. intercapiller haklısın sonu yanıltıyor insanı. Hem müzik konusunda hem de görüntü stoğu konusunda sıkıntı olunca böyle oldu ama daha iyisi olabilirdi tabiki de. Dah...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Silinebilir

Silinebilir

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

14 yıl önce
Re: Dynamic link sorunu

madem bu sadece production premium da çalışıyor o zaman neden bu linki koymuşlar buraya?

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Re: After Effects,Vegas, FinalCut Hangisini tavsiye edersini

adobe ürünlerine sadık kalın...

Forumda Kurgu

14 yıl önce
İstiklal Caddesi

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: İş İlanları

Yeni baslayacak olan bir televizyon projesi icin olusturulacak senaryo ekibine 3 senarist araniyor. İlgilenenler [email protected] adresine ozgecmis, deneme ve iletisim bilgilerini gonderebilirle...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Senaristler araniyor

Yeni baslayacak olan bir televizyon projesi icin olusturulacak senaryo ekibine 3 senarist araniyor. İlgilenenler [email protected] adresine ozgecmis, deneme ve iletisim bilgilerini gonderebilirle...

Forumda Duyurular

14 yıl önce

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim HDSLR üzerinde birşeyler yapmak istiyorum aslında ama arkadaşımın bilgisayarında da bu işi yapabilirim. Şu an için kendimi geliştirmek adına bana yeter galiba bilgi...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce

Selamlar arkadaşlarBen premiere'i yeni öğrenmeye çalışıyorum. Forumda pek aktif değilim, yanlış yerde yazıyorsam affola... Daha önce bir arkadaşım kısa filmde düzenleme yaparken programa biraz göz aşi...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Sayfa 185 / 395