Eklenen Forum Cevapları

Re: İÇ SAVAŞ 2015 FRAGMAN

bir yanlışım varsa düzelt lütfen. iç savaş fragmanının hemen yanında oguzhansirin isimli bir başka film buldum. Sosyal Fobi...Oda senin filmin sanırım. azımsanmayacak bir izlenme başarısı elde etmişsi...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: İstanbul'da Önerebileceğiniz İyi Sinema Atölyeleri

meyfilm atölyelerine daha önce katılmış bir arkadaşımdan duymuştum. Derinlikli bir eğitim olduğunu söylüyor kendisi...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Re: İÇ SAVAŞ 2015 FRAGMAN

Onursuz Mekeler diye yazan salağın yazısını düzelteyim . Onursuz Melekler demek istemiş ama diyememiş. Ayrıca , bu onursuz melekler midir nedirse , benim filmimle onu karşılaştıran alayvari yorumlara ...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Ekşisözlük Hesabı Arıyorum

Arkadaşlar Merhaba,elinizde kullanmadığınız ekşisözlük hesabı varsa bana verebilmeniz mümkünmüdür ? aşırı olmayacak derecede parada verebilirim.Malum öğrencilik.Onay beklemekten sıkıldım.

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Re: tecrübeli arkadaşlar görüş beyan etsin...

ukyo_tachibana kardeşim sağolasın ilgin için peki performansı nasıldır kısa film için?

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

14 yıl önce
tecrübeli arkadaşlar görüş beyan etsin...

kısa film için canonn 600d alıcam tecrübeli arkadaşlar ne derler 2000 lira fiyatla buldum teknosa da internetten bakıyorum arda uçurum var kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim hoşçakalın

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

14 yıl önce
bilen yardım etsin...

kısa film için canonn 600d alıcam tecrübeli arkadaşlar ne derler 2000 lira fiyatla buldum teknosa da internetten bakıyorum arda uçurum var kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim hoşçakalın

Forumda Ticari Ürünler

14 yıl önce
Re: istanbul anadolu yakasında gönüllü arkadaşlar aranıyor.

Foruma yeni katıldım ama işlerin ucundan tutmak isterim. Somut bir proje ortaya çıkarmak çok önemli benim için. Senaryo, replik ve karakter yazıyorum. Görüntü için de yaratıcılığım hat safhadadır. Ben...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: uzun metraj filmimizde bizimle çalışmak isteyen arkadaşl

Tecrübesiz gönüllü arıyosanız , olabilir.

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: İş İlanları

selam arkadaşlar ben burak sarı bundan 3 hafta önce işden ayrıldım ve yeni iş arıyorum 5 bölüm sanar asistanlıgı yaptım 80 ler dizi sin de ve bu meslek e devam etmek istiyorum yaşım 18 telefon 0539 ...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Re: Senarist arkadaşlar bir fikir verin..."Çalıştır Kafayı"

bu yazdığın hikaye şayet bitirebilirsen bana kalırsa güzel bir senaryoda ortaya çıkabilir.yeraltı öğeleri varmı bilmiyorum ama kara bir çalışam enteresan bir alternatif çıkabilir ortaya.kolay gelsin s...

Forumda Senaryo ve Hikaye

14 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

esaretin bedeli 🙂

Forumda Uzun Metraj

14 yıl önce
Film arıyorum

Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 1 kaç hafta önce tv de bir film izliyordum ancak uyuya kalmışım filmin isminide unutmuşum filmden kısaca bahsetcem filmi bilen arkadaşlar varsa ismini yazarsa sevinirim.....

Forumda Uzun Metraj

14 yıl önce
Re: Senarist arkadaşlar bir fikir verin..."Çalıştır Kafayı"

diğer yorumcular aksine sana nasihatım uzak dur artık derim kanka, sal gitsin

Forumda Senaryo ve Hikaye

14 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Çok sağolasın hallettim

Forumda After Effects

14 yıl önce
Sayfa 182 / 395