Eklenen Forum Cevapları

Re: ses combine ve efekt için acil yardım?

Prodad diye bir eklenti var, orada vardır ama ben de pek kullanmıyorum edius maalesef prodad diye bir araştır istersen. teşekkürler. araştırıcam

Forumda Edius

14 yıl önce
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular

Bazıları eşit ağırlıktan sinema televizyon okuyamazsın sözel okuman gerekiyo diyor. Bu konu hakkında bigi almak istiyorum. Yani puanını tuttursam bile okul kabul etmez mi? Lütfen yardım edin

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Siz kurgu montajınızla uğraşmayın biz yapalım

Uzman Kadromuz ile. Kurgu montaj - Grafik ve animasyon'larınızı isteğiniz doğrultusunda yapıp teslim ediyoruz. Bunun yanı sıra, Çekimlerinizide Profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla sizlere iş ortağı o...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Canon xf 300 --- JVC GY-HM700E

Merhaba, Son zamanlarda araştırdığım ve satın almak istediğim 2 tane kamera var, ikisi arasında kararsız kaldım, Canon xf 300 ve JVC GY-HM700E Araştırmalarımda Canon xf300 cihazının test görüntüleri m...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

14 yıl önce
KİRALIK CANON 5D MARK 2 VE FULL SET LENS,IŞIK,SES,OMUZLUK

Canon 5d mark2 1kiralık canon 5d mark 2 prımer lens ve zoom lens seti geniş açıdan tele lesnlere kadar mevcut. yanında yarı hidrolik tripod ve kamera aksesuarlarıyla birlikte.LENS TAKIMI (8 Adet)can...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Re: Uzun Metraj sinema Filmi İçin ekip ve cast aranıyor..

film'i çektiniz mi? hükmü kalktı mı bu konunun?

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Re: İş İlanları

özgeçmiş mahiyetinde bir demo link'i yolluyorum. daha detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz." onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Duyurular

14 yıl önce

İlginiz için teşekkür ederim. Peki sadece en son çıkış alırken sen kanalını diyelim ki 1A yı sequence settings>> channel map tan mono yapıp render alsak edius render da sesi monoya combine edip ...

Forumda Edius

14 yıl önce

İlginiz için teşekkür ederim. Peki sadece en son çıkış alırken sen kanalını diyelim ki 1A yı sequence settings>> channel map tan mono yapıp render alsak edius render da sesi monoya combine edip ...

Forumda Edius

14 yıl önce
ShowReel

iş aramıyorum. evde mesai saati harici boş durmaktan canım sıkıldı. bundan dolayı freelance iş arıyorum. bu konuda benimle irtibat'a geçebilirsiniz. Demo'da bütün özelliklerim vardır. ayrıca bana mesa...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular

Ben 10.sınıf eşit ağırlık okuyorum. Üniversitede de sinema televizyon okumak istiyorum.Bunun hakkında hiç bir bilgim yok. Lütfen yardım eder misiniz??* Acil bir an önce karar vermek istiyorum.

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
sanat asistanı arıyanlar

Ben sinema ve dizi sektöründe çalışmak istiyorum.Bu alanda eğitimim yok ama İşleyişi az çok biliyorum. 5 böülm trt 1 de seksenler dizisin de 2 ci asistan olarak çalıstım ve sektörde eğitim almadan b...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
ses combine ve efekt için acil yardım?

Merhabalar, ben yerel bir tv kanalında kurgu operatörüyüm, işe yeni başladım sayılır. Bu güne kadar kurguları sony vegas ve premiere ile yapıyordum artık ediusa geçtim ve ediusa geçince farkettim ki v...

Forumda Edius

14 yıl önce
Re: Sanat Yönetmeni Arıyan Varsa Destek OLurum

Asistanımla beraber destek oluyoruz....

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Sanat Yönetmeni Arıyan Varsa Destek OLurum

Uzun veya kısa film için sanat yönetmeni olarak destek olurum....Tek isteğim ciddiyet başka bir şey değil [email protected] mail atabilirsiniz Gerisi konuşarak halledilir...)

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Sayfa 181 / 395