Eklenen Forum Cevapları

Re: Sit-com fikrim var

Yan karakterler tabiki de olcak. Henüz sadece fikir aşamasında olduğu için pek kafa yormadım onlara sadece. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Forumda Senaryo ve Hikaye

14 yıl önce
Sit-com fikrim var

Merhabalar, forumdaki ilk mesajımı yazıyorum haydi bakalım bismillah 😛 Düşük bütçeli bir sit-com dizi yapma planları içerisindeyim. Kafamda kurguladığım konu da şöyle; Üniversiteli iki arkadaş, lisede...

14 yıl önce
Re: Ödevim için yardım

rodin çok teşekkür ederim gruptaki arkadaşlarıma da danışıcam bunu.yalnız o kadar imkanımız olmayabilir ablam tıp okuyor hocalarıyla konuşabilirim onlardan da yardım alabilirsem çok iyi olucak 🙂 Tarı...

14 yıl önce
Okul projesi icin kamera

Merhaba Okul projemiz icin biraz actionlu sahnelerin oldugu kisa bir film cekmemiz gerekiyor. 🙂 kamera konusunda pek bilgimiz yok ama arkadaslar arasi bizde gaza gelip guzel bir calisma yapalim dusunu...

Forumda Kamerayı Bulmak

14 yıl önce
Re: Kısa film oyuncu eksikliği

Kamera önü veya çekim, kurgu aşaması farketmez yardımcı olabilirim

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Kısa film oyuncu eksikliği

Müjdat Gezen Mezunuyum ve kamera önü , tiyatro deneyimlerim var.Görüşmek isterim :05372100097

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: sinema filmi çekimi için yardım gerek...

yazan yokmu arkadaşlar.cidden çok güzel film olucak

14 yıl önce
Ödevim için yardım

Arkadaşlar benim ödevim var ve ben kamu spotu çekmek istiyorum. Hekime yönelik şiddete hayır sloganlı olsun istiyorum.Ama bunu biraz geliştirmem gerek bu konuda aklınıza gelen çok uzun olmayan kısa ne...

14 yıl önce
sinema filmi çekimi için yardım gerek...

Herkese merhaba.benim bir senaryom var...onu film olarak çekeceğim.kim bilir belki satabiliriz filmi.ama herşeyden önce bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lazım.filmin yönetmeni ben olacağım.yönetmen...

14 yıl önce
Sinema Destekleme Fonu Karmaşasını Aydınlatmak

Benim bir kaç sorum olacak, şimdi ben bir kısa film senaryosu yazdım. bu siteye girdiğimde bana yapım desteği ve yapım öncesi desteği diye iki tane seçenek sunuyor ben bunlardan hangisini seçmeliyim....

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

14 yıl önce
Re: Fotoğrafçılık ile ilgili yenilikler.

ben dijital makiinelere alışamadım eskileri sanki daha doğal çekiyordu

Forumda Fotoğraf Makineleri

14 yıl önce
Set Extension (after effects) çalışmam

kısa filmimin sahneleri için hazırladığım set extansion çalışmalarım

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: İş İlanları

merhaba. adım ahmet. kamera asistanlığından giriş yaparak bu sektörde ilerlemek istiyor ve iş arıyorum. imkan için teşekkür eder herkese başarılar dilerim. Ahmet Faruk Sarper Ümraniye/ İSTANBULCep No...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Garantili + Faturalı Canon 550D+18-135mm 1500 TL

Canon Eurosa Garantili, Fotografium Faturalı, Garantisi 1,5 Sene daha devam eden Canon 550D + 18-135mm Lens + 8 GB Hafıza Kartı + Yedek Batarya + Çanta 1500 TL(SonFİyat) Ürünler Tam Kutu içeriği ile b...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Adobe Premiere Canon 60d

Merhaba arkadaşlar.. Canon 60d ile video çektim Adobe Premiere e atmak istiyorum hata veriyo. .mov uzantılı ne yapmam gerekiyor.. teşekkürler

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Sayfa 176 / 395