Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Eski Fİlmler Eski Yeşilçam Dublajalrı İle Harika Eğlenceli Arkadaşlar öncelikle foruma yeni üye oldum bir çok filmsever arkadaşın burda olduğunu görmek mutluluk verici. Ben büyük bir arşivciyimdir özellikle 70 ve 80lerde çıkmış beta vhsleri toplayıp şimdiki d... |
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
8 Mmlik Film nadir Acil Aranıyor Arkadaşlar ben vhs beta koleksiyoncusuyum ama bazı filmlerin vhs betası çıkmadıgı halde 8mmlik lerden vhsye aktardım bütün filmlerim trdublajdır aynı zamanda. şu an deli gibi aradığım bir filmi soruca... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: ALMALIK-İZLEMELİK-KAYIT YAPMALIK 8mm film ya da kamera arkadaşlar bende zamanında sinemada oynamış ama vhs yada betası çıkmamış birkaç film arıyorum varsa varsa 8mm lik kayıtları vardır onları nasıl bulabilirim acaba ? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Girne Amerikan Üniversitesi Liselerarası Kısafilm Yarışması GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ7. LİSELERARASI KISAFİLM YARIŞMASI BU MUHTEŞEM ÖDÜLLER KAÇMAZ!! ÖDÜLLER: Birincilik Ödülü: GAU Canterbury Kampüsünde %100 İngilizce Hazırlık Eğitim Bursu (1 yıl) veya Canon... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
13 yıl önce |
|
Michael Crabtree youth Jersey |Meals Both hands Yourself At The trainer does not let down and is also 148.Double zero 69.Fifth theres 89 5 running short on 5 Megastars Nike rookies lwp inflamed and jet penny shoes 2012 for cheap Air jordan concords Thirteen ga... |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Stajyerlik başvurusu Arkadaşlar bu başlığı açmam biraz saçma ama bende mecbur kaldım. Mustafa kemal üniversiteside Bilgisayar destekli tasarım animasyon bölümü okuyorum, staj yapmam lazım -3d max-After effects-Photoshop ... |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Re: TİRAD Arıyorum. Komedi mi dram mı istiyorsun? Örneğin Shakespeare tiradları oldukça ağırdır ama Çehov daha hızlı akar.Biraz da nasıl birş ey istediğine bağlı...Haldun Taner Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım-Nilüfer ... |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: EMPIRE CITY Bu siteyi yeni buldum , 10 numaraymış , ayrıca paylaşım içinde teşekkürler film izlefilm izle |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Render Problemi Bu güzel cevap için çok teşekkür ederim. Gayet detaylı bir video; ancak bu detay nedeniyle kafamı iyice karıştırmamış değil:( Peki benimki tarzında full hf kayıt yapıp bunu daha sonra tv'de görüntü ka... |
Forumda Vegas |
13 yıl önce |
|
Re: ARKADASLAR DENEME CEKIMLERI TAMAMLANDI BI IZLEYIN 5D Mark II (Mark I'de video özelliği yok) DSLR makineler içerisinde videoya en uygun olanıdır. Bkz; Behzat Ç. Sesler sadece ve sadece 5 liraya satılan yaka mikrofonu ile giderilebilirmiş. Post Product... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Render Problemi Değerli Arkadaşlar, Cameram SONY HDR-PJ10E, Bilgisayar configürasyonum SONY VPC-F12Z1E-BI, montaj ve render için kullandığım program SONY Vegas Pro-10.0 Çekimlerimi full hd kalitesinde yaptım, Montaj ... |
Forumda Vegas |
13 yıl önce |
|
Re: After Effects Cinema 4d Premiere Biliyorum + İş Arıyorum 15sn lik cinema 4d de pigtogramla film canlandırması için yardımcı olabılır mısın |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Re: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey Çalıştığım fotoğrafçıda bu kameradan var 3 tane. Tüm çekimler bu kamerayla yapılıyor. ( kına,düğün,alay vs) Bu piyasada en çok tutan kameradır. Ben bu kamerayı Manuel modda kullanıyorum,beyaz ayarı ... |
13 yıl önce | |
|
Re: "The Öğrenci" Üniversite öğrenciliğinin kaliteli mizahı elinize sağlık ben beğendim müzikler biraz öne çıkmış bazı yerlerde ama güzeldi beğendim |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
ACİL!! AMATÖR VE DENEYİMLİ OYUNCULAR ARIYORUZ ACİL!!! AMATÖR VE DENEYİMLİ BAY,BAYAN,ÇOCUK,GENÇ,YAŞLI OYUNCULAR ARIYORUZ İLGİLENEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BU ADRESE CV'LERİNİ YOLLASINLAR... [email protected] veya bu adresden bana ulaşsınlar... |
Forumda Ekip Arayışı |
13 yıl önce |