Eklenen Forum Cevapları

Re: Kaşık (Fragman)

emeğinize sağlık... süper

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: EMPIRE CITY

süper kardeş

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Video Boyutu

Merhaba arkadaşlar, Premiere Cs5 kullanmaya yeni başladım. Cs4 ' ü yeni öğrenmeye başlamıştım ki Cs5 çıktı. Cs5'in arayüzü daha karışık bu yüzden kavrıyamadım. İçeri aktardığım videoları, kendi boyut...

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

tşkler dostum. Bu free olan süreli galiba.

Forumda After Effects

13 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Arkadaşlar cs6 tropcode pluginini nerden indirebilrim. Link vs yardımcı olurmusunuz.

Forumda After Effects

13 yıl önce
Oyuncuyum Kısa Film Vs. Arıyorum.

Merhabalar, Oyuncuyum.21 yaşımdayım.Vücut olarak oldukça sportif bir insanım.Görünüm olarakta fena sayılmam heralde.Oyunculuk yapıyorum.Kısa filmlerine oyuncu arayan arkadaşlarla çalışmak isterim.Para...

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Bu Senaryoyu için yorumlarınızı bekliyorum (Uzun Metraj- Sin

Arkaaşlar sinopsisi adresinde bulunan senaryo hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Saygılar.

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı Amatör Proje ve Senaryo Diyalog desteği

Merhaba;iki sorum olucak bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi?Yazar görüşünde iki ortak yazar mevcut ise bir tek ortak görüş mü yazıcaklar yoksa ayrı ayrı mı olucak?Bir de kısa film desteğinde senaryo...

13 yıl önce
Re: -Akustik- Seneryo Talebi

betajans ve ilkersn 'ın önerilerinden sanırım bir şeyler çıkarabilirim. Aklında yine bir şeyler olan yazsa süper olur. Arkadaşlar sağolun. Çok teşekkürler

13 yıl önce
-Akustik- Seneryo Talebi

Arkadaşlar Gümüşhane üniversitesi öğrencisiyim. 22 ocak tarihine kadar akustik adı altında bir seneryo aramaktayım. Bu benim ödevim hiç bir içerik bilgisine sahip değilim. Kafamda henüz bir kurgu oluş...

13 yıl önce
Re: Kentsel Dönüşümle İlgili Senaryo Yarışması

kentsel dönüşüm reklamımı kakabüs reklamı yazarım daha iyi

Forumda Duyurular

13 yıl önce
Re: Karar

Öncelikle emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Bir izleyici gözünden en başta ki diyaloglarda ki hırsızlık konuşmalarında durağınlık olmuş bence. Yüzlerinde mimik yok. Sonuçta kötü bir şey söyleyen i...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Atasay'a Gitmiş

Kardeş ellerine sağlık sana yapılan yorumları görünce ben de iştahlandım bu da benim ilk reklam deneyimim aynı yarışma için 🙂

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Filmin Anafikri/Teması

Film: Sherlock Holmes Tema: Direkt olarak illuminati'yi hedef almış, Yalanlarından bahsediliyor ...

Forumda Uzun Metraj

13 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

yahu parasızlık zor be arkadaşlar ...

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Sayfa 171 / 395