Eklenen Forum Cevapları

Re: senaryoda fransız ( yeşilcam) formatı

merhaba bende senaryo yazıyorum... ve artık bunu yapım şirketlerine göndermek istiyorum... hangi formatta göndermem daha doğru olur...

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Dekor tasarım Uygulama

Merhabalar ; Dekor tasarımı veya uygulamalarında benimle çalışabilirsiniz ;Kısa özgeçmişim ve işlerimden bazı örnekleri adresinden inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Dekor tasarım Uygulama

Merhabalar ; Dekor tasarımı veya uygulamalarında benimle çalışabilirsiniz ; Kısa özgeçmişim ve işlerimden bazı örnekleri adresinden inceleyebilirsiniz. ...

Forumda Sanat Yönetimi

13 yıl önce
Re: pvc omuzluk-oldukça ucuz ve çok şekil 🙂

Aynısından yaptım ve deli gibi kullanıyorum (:

Forumda DIY - Kendin Yap

13 yıl önce
Premıere ile ilgili problem için çözüm..

Selam Arkadaşlar elimde 130 mb bir video var.MPEG-4 Movie formatında.Ben o video' yu premıere attığımda kesim montaj işinde video KASIYOR Hangi formatta Adobe premıere 2 ye attıp. kesim montaj işini y...

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Re: "Amatör uzun metraj" olur mu?

550d ile film çekilmesi hakkında bir tartışma olmuş, amatör uzun metraj çekmek bence sanata saygısızlık falan olmaz. Sadece dağıtımını yapamazsınız o kadar. Ancak internette yayınlayabilir ya da festi...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

13 yıl önce
Re: Kaşık

gerçekten çok uğraşılmış ve çok iyi kotarılmış bir filim... çok beğendim, tüm ekibi kutlarım

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: katafalk kısa film (hegel'in hazır sinopsisi)

eleştirilerinizi esirgemediğiniz için tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
katafalk kısa film (hegel'in hazır sinopsisi)

hegel'in paylaştığı sinopsislerinden biri olan KATAFALK isimli sinopsisine çektiğim kısa filmhegele teşekkür ederim...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: 8mm film aktarma

Merhaba, Bu işlem çok hassasiyet ve özen gerektiren bir işlem. Güvenilir firma ile çalışmanızı tavsiye etmekle başlamak isterim. Burada bir eşi daha olmayan anılarınız sözkonusu. Yandığı yada koptuğu ...

Forumda Diğer Yazılımlar

13 yıl önce
Re: Senaryo Aranıyor

Bende tam aradığınız türden senaryo var . Filmin adı POLCAPONE (bentderesi polisiyesi) absürt tarzda polisiye komedi filmi Bu forumu yeni gördüm o yüzden yanımda yok bu gün yarın gönderirim senaryoyu.

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: alınık handy35 mm adaptor

[thumbnail]C:UserstuncayDocumentsIMG_1167.JPG[/thumbnail]

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

13 yıl önce
Re: alınık handy35 mm adaptor

fiyat konusunda tam olarak bir şey diyemeyeceğim ama bende handy35 v5 plus var.kadir abiden almıştım.fazla kullanma frsatım olmadı.ararsan görüşürüz.tel:05054431834

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

13 yıl önce
Re: Video Boyutu

Cs5 dersleri bulmak çok zor 🙁 Eski sürümün dersleri var. O da cs5'le alakası yok. Film Okulu'nun, premiere derslerinin linkleri hata veriyor. " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Re: Gerçekten Fazlası Değil

Öncelikle foruma üye olalı çok olmadı ama bu benim ilk iletim. .Bir şeyler yazmadan önce dedim ki bir dur. Sürekli okudum izledim. hiç bir şey bilmiyordum, çok şey öğrendim, daha da öğrenilecek çok şe...

Forumda Kurmaca

13 yıl önce
Sayfa 170 / 395