Eklenen Forum Cevapları

celebrex without doctor prescription Gray

Hallo! I'm STUART. My native place is Waubun. celebrex 400 mg Gratz and dangerous side effects celebrex doctor prescription celebrex Gravel Switch trotoneCowCok: Yaygın artrit ağrı gidermek için ku...

Forumda Kısa Metraj

13 yıl önce
Green Box

Arkadaşlar Merhaba,Green box kullanacağım bir film çekmeyi planlıyorum. Bunun içi yeşil fon kullandım. Ama istediğim kaliteyi bir türlü yakalayamıyorum. Normal odada normal bir ampul ışığı kullanıyoru...

Forumda Genel Çekim Sorunları

13 yıl önce
what is bactrim ds Neptune

Cheer! I'm JOANNA. My home is situated in West Fulton. bactrim ds dose mrsa Roseville and topical bactrim bactrim forte Sacramento TAUPPYCIP: Bactrim works best when there is a constant amount in t...

Forumda Kısa Metraj

13 yıl önce
Re: istanbul anadolu yakasında gönüllü arkadaşlar aranıyor.

Selam arkadaşlar ben yarı profesyonel oyuncu ve modelim.. Boyle guzel işler yapan genç arkadaşlara gönüllü oyunculuk yaparım ama herşeyin hazır olması şartı ile.. ilgilenenler proje gondersinler bende...

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Re: ACİL ! SENARYO ARANIYOR !

Açıkçası komedi dışında her tür senaryoya açığım. Fakat bu kısa filmi okul kapsamında ders projesi olarak vereceğim için hocalar biraz titiz davranıyor. Basit bir hikaye fakat etkileyici bir senaryo....

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce

Arkadaşlar senaryo konusunda henüz bir sonuca ulaşabilmiş değilim lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.Saygılar...

13 yıl önce

Teşekkür ederim hemen inceliyorum. E-mail yoluyla geri dönüş yaparım.Saygılar...

13 yıl önce
Re: Samyang 35mm 1.4 lens hakkında

mark 2 kullanıyorum, bir arkadaşımda samyang 35mm 1.4 vardı, ben de almayı planlıyordum bi kısa film için ödünç aldım ve 2 gün boyunca çekim yaptım mark2 de gerçekten video konusunda enfesti ki öğrenc...

Forumda Ticari Ürünler

13 yıl önce
Re: Biri Açık Olsun

İzlediğiniz ve değerlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederiz..

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Şurdaki ışığı istiyorum işte.

Arkadaşlar bu klipteki gibi bir ışık yapmayı düşünüyorum filmimde ama emin olamadım oradaki gibi durur mu? Kliple kısa film farklı şeyler sonuçta. Kısa film için biraz absürt kaçabilir. Sizin düşüncen...

Forumda Sinema'da Işık

13 yıl önce
ACİL ! SENARYO ARANIYOR !

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 8 senedir amatör olarak sinema sektörünün içerisindeyim ve bu işin okulunu okuyorum. Bu zamana kadar birçok kısa film çektim. Şuan son senem olduğu için ...

13 yıl önce
Re: Kendi Arkadaşlarıma Yapacağım Stand Up

bence samimi bir şey yap...şöyle bi girişle mesela: buraya hepinizi güldürmek için çıktığımı düşünüyorsanız çoook yanılıyorsunuz, buraya hepinizi hatta hepimizi rezil etmeye çıktım...mesela Ayhan, Fat...

13 yıl önce
Re: İnternet dizisi için gönüllü ekip arkadaşları aranıyor!

Yardımcı olmak isterim. Nasıl ulaşabilirim?

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
allopurinol side effects Packwood

Ciao! I'm ANJANETTE. My home is situated in Iberia. allopurinol and leg pain Ozone Park and zyle allopurinol take indocin or allopurinol for gout Paauilo Dessmoorp: FDA gebelik kategorisi C. allopu...

Forumda Kısa Metraj

13 yıl önce
Re: Biri Açık Olsun

Öncelikle hoşbulduk, filmi izlediğiniz için teşekkür ederiz 🙂Issız Adam gelmedi ama size çağırıştırmış olabilir, zaten bu iç konuşmaları hepimiz yapmıyor muyuz?

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Sayfa 165 / 395