Eklenen Forum Cevapları

Re: Vegas 8 Kapanma Problemi

Bende De Render As Yaparken Program Otomatik Olarak Kapanıyor Neden Olabilir?.. Çözümünü Bilen [email protected] İletişime Geçebilirmi Lütfen İyi Günler..

Forumda Vegas

13 yıl önce
Re: Sony Vegas Kullanıcıları ve Soruları

Pc ye Magic Bullet Looksu Yüklüyorum. Sonyy Vegas Pro 11 De AÇILMIYOR Sonyy Vegas Pro 8.0 Da Açılıyor .. Neden Böyle Bir Hata Alıyorum Çözümünü Bilen itetişime Geçebilirmi Lütfen Msn Adresim Bu _mahmu...

Forumda Vegas

13 yıl önce
Re: blog yazmak

yorumun için tesekkur ederim. 😀 biz ogrenciyiz ve e gunluk formunda yazmak istedik yasadıklarımızı anlatıyoruz 😀 son yazımı bi oku bakalım sana samimi gelcek mi 😀

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Sonyy Vegas Pro 11 Magic Bullet Looks Hatası..

Magic Bullet Looks'u Kuruyorum Sonyy Vegas Pro 8.0 Da Çalısıyor Fakat 11 De Çalısmıyor Nedeni Ne Olabilir? Bilen. [email protected] Msn Den iletişime Geçebilirmi ?.. Lütfen.

Forumda Vegas

13 yıl önce
5000$ ödüllü kısa film yarışması

Arkadaşlar merhaba, film yarışmaları ile ilgilenen kişilere bir duyurum var. 🙂 Nokia Music ve Sundance London, tüm film yapımcıları bir yarışmaya davet ediyor ve onlardan 15-60 saniyelik kısa bir ta...

Forumda Festival ve Yarışmalar

13 yıl önce
Youtube 3D video indirme yardım...

Merhaba arkadaşlar şöyle bir problemim var youtubedan 3D izlediğim bir videoyu IDM ile full hd 1080 vs indiriyorum.İndirdikten sonra stereoscopic player ile izlemeye çalıştığımda derinlik oluyor ama g...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

13 yıl önce
Bir yardım ricası

Dostlar, Hayatları -emekli oluncaya kadar- turneden turneye, şehirden şehire geçen, sadece ve sadece müzikle uğraştıkları için onun dışında hiçbir özel yaşamları/kimlikleri olmayan bir oda orkestrası ...

Forumda Uzun Metraj

13 yıl önce
Sinema Tv okuyan biri ne iş yapar ?

Merhaba arkadaşlar,İstanbul"dayım 23 yaşımdayım. Sinema tv bölümünü okumak istiyorum.Amacım sanatsal film yapmak.Bu bölümü bitiren yada bitireni tanıyan arkadaşlar ne iş yaptıklarını yazarsa çok memnu...

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce

yazı stilini değiştirdik umarım bu sefer hoşuna gider 🙂

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce

o sadece girişti konular daha içerikli hale gelecek zaten 🙂 kısa bir merhaba diyelim dedik ve bıyıklarımızda yok tesekkurler 🙂

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
blog yazmak

selam arkadaslar biz bir arkadaşımla blog actık ne yaparsak okuyucularımız artar 🙂

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Zoom H4n Handy Recorder kullanımı

forumda daha önce de Zoom H4n kayıt cihazıın kullanımı ile ilgili soru sorulmuş fakat açıklayıcı net bir bilgiyi kimse verememiş. cihazın kullanımı konusunda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Forumda Ses ve Kayıt

13 yıl önce
bitirme projem için yardım.

radyo sinema-tv son sınıf öğrencisiyim bitirme projem için kısa veya orta metraj bir belgesel film çekeceğim. konum büyük ihtimalle tofaş şahin sürücüleri olacak nasıl bir format olabilir ? fikirlerin...

Forumda Kısa Metraj

13 yıl önce
İzmir Senaryo yazarları

İzmir'de oturmakta olan iletişim fakültesi veya güzel sanatlar mezunu. Sanat yapmak için inat eden. Senaryo yazımında tecrübeli, kariyer hedefi olan arkadaşlar ile bir senaryo ekibi kurmak istiyorum. ...

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Re: Green Box

Valla işte çekilemediğini tecrübe ettim 🙂Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Bende denemeye yapayım bakalım 500 wattlık ışıklarla.

Forumda Genel Çekim Sorunları

13 yıl önce
Sayfa 164 / 395