Eklenen Forum Cevapları

Merhaba, bir sorum olacak.

Arkadaşlar merhaba, Okulumuz bir kısa film yarışması düzenledi ve bizde katıldık. Filmimizi çektik. Şu anda elimde çekimler var. Bilgisayarlar ilgili şeylerden anlarım fakat video montaj programlarına...

Forumda Edius

13 yıl önce
Han Savaşlarına Katıl

Arkadaşlar Browser Eski Çağ Savaş oyunu oynamak isteyenler. Daha geniş çapta tamamen savaşıp , bina basip deneyim kazanmayı düşündüğünüz bir oyun varsa işte Han Savaşları tam size göre.12 özel ırktan ...

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

sorma zaten dslr ler daha dogrusu canon 5d serisiyle ortaya farkli bir ekipman cikarana kadar kimse (en azindan ben diyim) uzun metraj riskini daha dogrusu butcesini goze alamiyordu. ufak tefek harcam...

Forumda Film Fabrikasi.com

13 yıl önce
Re: Film çekerken açı planı ve açının önemi

bir filmi izlenir kılan en önemli şeylerden birtanesi.

Forumda Makaleler

13 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Arkadaşlar merhaba.Size karşılaştığım ve bir türlü çözemediğim bir sorunumu sormak istiyorum.After Effects CS 5 , CS 5.5 ve CS 6 'da Mpeg2 render seçeneği gözükmüyor. Dolayısıyla Mpeg2 render alamıyor...

Forumda After Effects

13 yıl önce
Türkiye' den yarışmaya katılan arkadaşımıza destek olalım

... 1b6c3c/856

Forumda Duyurular

13 yıl önce
Re: Güm Yapım - Sağlık Bakanlığı yarışma filmleri

Filmlerin yumuşak karnı sesler

Forumda Arşiv

13 yıl önce
SATILIK PANASONIC AG-MX70 SES VE RESİM MASASI

2500 Avro ÖZELLİKLER* 4:2:2:4 dijital komponent sinyal isleme* 16:9 ve 4:3 prodüksiyonlara uyumlu wipe patternler* Genis LCD panel ve bes rotary anahtarli bes satirlik matrix menü* Opsiyonel AG-VE70 3...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

13 yıl önce
İzmir'de kiralık Panasonic AG-HPX500 P2

13 yıl önce
İzmir'de profesyonel prodüksiyon hizmetleri

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Re: HDSLR LCD Viewfinder KULLANIŞLI BİR ÜRÜN MÜDÜR.

bir kaçtane örneği şurda var, kalite farkı nasıl olur bilemem ama fiyat olarak uygunlar gayet.

Forumda Ticari Ürünler

13 yıl önce
Re: Satılık Ekipmanlar

geçmiş olsun hocam acil şifalar, ben de sürekli takip edip mesaj yazmayanlardanım. hatta takip etmeme rağmen çok geç üye olmuştum.param olsa da zoomu alsam diye düşünmedim değil 🙂

13 yıl önce
Bize Muhteşem Bir Senarist ve Süper Bir Senaryo Lazım

Absürt komedi ve/veya fantazi kurgu çizgi film senaryosu yazmış veya yazabilecek senarist ekip arkadaşları aranıyor.Galvaniz MedyaCeyhun Atıf Kansu Cad. No:116 Balgat/AnkaraCV’lerinizi lütfen bilgi@ga...

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: Türkiye'de Klip Yönetmenliği

idil dizdarı yaratıcılıkta tek geçerim!

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Re: Adobe Premiere ile film görüntüsüne yaklaşmak. (Paylaşım

Arkadaşlar ben eskişehrde radyo tv öğrencisiyim 11 snıfız daha lisede derslermz genelde premıer after efeckt üzerine az da olsa radyo dersleri alıyorzprofosyenol makinelermz var 2 ayda 4 kısa film ya...

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Sayfa 163 / 395