Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
JVC gy-hd201e ile çekilmiş HDV kasetler Capture yapabilen? Merhaba arkadaşlar.JVC gy-hd201e ile çekilmiş HDV kasetler Capture yapabilen birini arıyorum. İstanbul yada Bolu civarında olan varsa daha kolay olur benim için. Bunların karşılığında ücrette ödeyeceğ... |
Forumda Kurgu |
13 yıl önce |
|
Re: Kısa film için senaryo aranıyor çok acil kısa film öyküsü ve senaryosu aramaktayım. yarın vizem var ve senaryo yazmadım arkadaşlar örnek bir senaryo olursa çok sevinirim. [email protected] |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Senaryo yazımı hakkında soru Merhaba arkadaşlar, Senaryo yazımı konusunda aklımı kurcalayan birşey var ve sizlere danışmak istedim. Sahneleri neye göre bölüyoruz senaryo yazarken? Mekanın değişimine göre mi? Şöyle anlatayım iki k... |
13 yıl önce |
|
öylesine bir hikaye Dün arkadaşımla kartalda buluştuk napalım nedelim dedik... bişeyler yazıp filme çektik... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Canon 7D ile Çekilmiş Yayınlanmamış 20 Harika Kısa Film güzel paylaşım teşekürler ... |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
Premier Pro ile Konuşmları alt yazı olarak otomarik ekleme Merhaba, PremierPro ile ingilizce videoları analiz edip konuşmaları algılatıp yazıya dökme özelliğinde bir sorun yaşıyorum. Daha önce hiç yapmadım, ancak yapıldığını çokkez gördüm. İnternette baktıkla... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
ÜLKE (KISA FİLM)
|
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Kısa Film senaryosunu ihtiyacım var ACİL YARDIM EDERMISI Bu sitenin Senaryo ve Hikaye bölümünde kayıtlı onlarca kısa film senaryom ve hikayem bulunmaktadır.Diğer taraftan, özel mesajdan elektronik posta adresinizi bildirirseniz, ilgilendiğiniz tür ve tarzda... |
13 yıl önce |
|
Kısa Film senaryosunu ihtiyacım var ACİL YARDIM EDERMISINIZ Merhaba Arkadaşlar radyo televizyon okuyorum kısa film cekmem gerek fakat elımde senaryo yok bana yardımcı olabılrmısın her turde kısa fılm senaryosu olabılır.. Sımdıden tesekkurler |
13 yıl önce |
|
showreel örnekleri burada Kaan ürkmez adlı küçük aktörümüzün 2012 showreeli kaan ürkmez kimdir ? |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Galip Derviş Bakıyorum, Türkiye'de reytingi iyi olup da uyarlama olmayan çok az dizi var. Orhan Kemal, Reşat Nuri Güntekin 2-3 roman daha yazsa Melek-Ece ikilisi paranın hepten a..na koyacaklar, uyarlama olmayan p... |
Forumda TV Yapımları |
13 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler
|
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
Re: istanbul anadolu yakasında gönüllü arkadaşlar aranıyor. ses konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum. |
Forumda Ekip Arayışı |
13 yıl önce |
|
Re: Kendi Arkadaşlarıma Yapacağım Stand Up Teşekkürler. Önerilerinizi hala bekliyorum. |
13 yıl önce |
|
fujifilmhs33 merhaba arkadaşlar.ben de kısa film çekmek istiyorum fujifilmhs33 bu iş için uygun mu tecrübeli arkadaşların görüşlerini önemsiyorum.yardımcı olursanız sevinirim .. teşekkür ederim.. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
13 yıl önce |