Eklenen Forum Cevapları

JVC gy-hd201e ile çekilmiş HDV kasetler Capture yapabilen?

Merhaba arkadaşlar.JVC gy-hd201e ile çekilmiş HDV kasetler Capture yapabilen birini arıyorum. İstanbul yada Bolu civarında olan varsa daha kolay olur benim için. Bunların karşılığında ücrette ödeyeceğ...

Forumda Kurgu

13 yıl önce
Re: Kısa film için senaryo aranıyor

çok acil kısa film öyküsü ve senaryosu aramaktayım. yarın vizem var ve senaryo yazmadım arkadaşlar örnek bir senaryo olursa çok sevinirim. [email protected]

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Senaryo yazımı hakkında soru

Merhaba arkadaşlar, Senaryo yazımı konusunda aklımı kurcalayan birşey var ve sizlere danışmak istedim. Sahneleri neye göre bölüyoruz senaryo yazarken? Mekanın değişimine göre mi? Şöyle anlatayım iki k...

13 yıl önce
öylesine bir hikaye

Dün arkadaşımla kartalda buluştuk napalım nedelim dedik... bişeyler yazıp filme çektik...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Canon 7D ile Çekilmiş Yayınlanmamış 20 Harika Kısa Film

güzel paylaşım teşekürler ...

Forumda Kısa Metraj

13 yıl önce
Premier Pro ile Konuşmları alt yazı olarak otomarik ekleme

Merhaba, PremierPro ile ingilizce videoları analiz edip konuşmaları algılatıp yazıya dökme özelliğinde bir sorun yaşıyorum. Daha önce hiç yapmadım, ancak yapıldığını çokkez gördüm. İnternette baktıkla...

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
ÜLKE (KISA FİLM)

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Kısa Film senaryosunu ihtiyacım var ACİL YARDIM EDERMISI

Bu sitenin Senaryo ve Hikaye bölümünde kayıtlı onlarca kısa film senaryom ve hikayem bulunmaktadır.Diğer taraftan, özel mesajdan elektronik posta adresinizi bildirirseniz, ilgilendiğiniz tür ve tarzda...

13 yıl önce
Kısa Film senaryosunu ihtiyacım var ACİL YARDIM EDERMISINIZ

Merhaba Arkadaşlar radyo televizyon okuyorum kısa film cekmem gerek fakat elımde senaryo yok bana yardımcı olabılrmısın her turde kısa fılm senaryosu olabılır.. Sımdıden tesekkurler

13 yıl önce
showreel örnekleri burada

Kaan ürkmez adlı küçük aktörümüzün 2012 showreeli kaan ürkmez kimdir ?

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Galip Derviş

Bakıyorum, Türkiye'de reytingi iyi olup da uyarlama olmayan çok az dizi var. Orhan Kemal, Reşat Nuri Güntekin 2-3 roman daha yazsa Melek-Ece ikilisi paranın hepten a..na koyacaklar, uyarlama olmayan p...

Forumda TV Yapımları

13 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Re: istanbul anadolu yakasında gönüllü arkadaşlar aranıyor.

ses konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum.

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Re: Kendi Arkadaşlarıma Yapacağım Stand Up

Teşekkürler. Önerilerinizi hala bekliyorum.

13 yıl önce
fujifilmhs33

merhaba arkadaşlar.ben de kısa film çekmek istiyorum fujifilmhs33 bu iş için uygun mu tecrübeli arkadaşların görüşlerini önemsiyorum.yardımcı olursanız sevinirim .. teşekkür ederim..

Forumda Fotoğraf Makineleri

13 yıl önce
Sayfa 162 / 395