Eklenen Forum Cevapları

Bitirme projesi için kısa film senaryosu...

Yok arkadaş aklıma hiç bir şey gelmiyor... Bende senaryo yaratabilme yeteneği malesef yok... Elinde bitirme projeme uyabilecek kısa film senaryosu olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim... Her h...

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
KİRALIK STEADYCAM DSLR FLYCAM NANO

... 5994/detay

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

13 yıl önce
Re: Siyah Beyaz Filmde Işık

Görüntüm Sabit Açı Siyah Beyaz Dediğiniz Efekleri kullanacam ve sonuçları en kısa zaman da söylecem yardımlarınız için teşekkürler

Forumda Sinema'da Işık

13 yıl önce
Siyah Beyaz Filmde Işık

Siyah Beyaz film çekiyoruz bir kafe sahnesinde hava kara bulutluydu İSO: 400-800 arasında çekimler yapıyorduk.Haliyle arkada zemine bakan kısımda beyaz kısımda patlama gerçekleşti onu nasıl düzelteb...

Forumda Sinema'da Işık

13 yıl önce
Gerilim Türünde Kısa film senaryosu lazım yardım edermisiniz

Gerilim Türünde Kısa film senaryosu lazım yardım edermisiniz ?

13 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

An itibariyle girmiş bulunmaktayım sitenize. İyi akşamlar. Ankara üniversitesi, dramatik yazarlık bölümü için bir haftadır internette geziniyorum. Ama bir türlü sınav hakkında tatmin edici bir bilgi e...

Forumda Film Fabrikasi.com

13 yıl önce
Re: Araba çekim denemelerimiz

copen bu güzel yazın ve övgülerin için sonsuz teşekkürler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz diyelim. sizlerin dostluğu ve bu projede ki kollektifimiz gerçekten beni sinema ile uğraşmak adına inanıl...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: premiere cs6 da settings bölümünde dslr seçeneği yok

exportu nereden yapıosun

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Set görüntüsü varmı bildiğiniz ?

Arkadaşlar herkes bu başlık altında herhangi bir setin görüntüsünü paylaşsınki bizde yönetmenlerin oyunculara karşı nasıl tavırlar sergilediğini neler yaptığını,görevlerini daha iyi idrak edebilelim. ...

Forumda Genel Çekim Sorunları

13 yıl önce
premiere cs6 da settings bölümünde dslr seçeneği yok

merhabalar ben adobe premiere cs6 kurdum ve settings,sqence bölümünde dslr seçeneği gözükmüyor. bunu nasıl halledebilirm yardımcı olur musunuz,,,

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce

evet sessizliğin farkındayım ama öyle bir insanmıyım ben aşkolsun 🙂

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: İşler Güçler

Dizi sona yaklaşmışken, Selçuk Aydemir bölüm senaryolarını paylaşabilirse, senaryo işiyle ilgilenenlere çok faydalı olur bence. Türkçe senaryo örneği bulmak çok zor, yabancı dizi senaryo örnekleri sür...

Forumda TV Yapımları

13 yıl önce

herkese selam yumruk atan abi benim ama profil fotomuzu nasıl koyabiliriz onu keşvedemedim yeniyim yardımcı olun bagajda yer açtırmayın:)

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Bu hikayeyi Okuyun Okudukça İnsanı İçine Çekiyor.

tretmanı okumadım ama hikaye karışık biraz

13 yıl önce
Re: JVC gy-hd201e ile çekilmiş HDV kasetler Capture yapabile

Bilmeyenler için bir bilgi vereyim bu marka ve model kamera sadece kendi kamerasının üstünde veya JVC konsollarının içinde okutulabiliyor.Kameryla beraber DV kartını denedim olmadı.Eski analog yönteml...

Forumda Kurgu

13 yıl önce
Sayfa 161 / 395