Eklenen Forum Cevapları

Re: Uzun Metraj Film Senaryosu

Araştırırım. O deprem olayını araştırdım en büyüğü 12. Büyük Marmara Depremi diyorlar ya biraz büyük olsun istedim

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce

Öncelikle herkese teşekkür ederim. Karavanları çok severim o yüzden ekledim. 2012 filmi tabi ki beni etkiledi "Ben Efsaneyim" filminden de biraz etkilendim. (ulasköseoglu ) fikirlerini değerlendirice...

13 yıl önce
Re: Filmime Senaryo Arıyorum

senaryo yazılacak. Aslında temel olarak çok basit bir konu ama. benim yazacak zamanım yok o yüzden yardım istiyorum. Ciddi sekilde ilgilenen arkadaşlar bana özelden mesaj atarlarsa daha detaylı konusa...

Forumda Kısa Metraj

13 yıl önce
Re: Araba çekim denemelerimiz

ehehe doğru tespit motorculuk var evet

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Edius 6.02 Disc Burner

arkadaslar merhaba. edius 6.02 programını kullanıyorum. bitirdiğim projeyi dvdye yazamıyorum cünkü disc burner'ı kullanamıyorum.system setting de Field Order seceneği pasif görünüyor. yardım edermisin...

Forumda Edius

13 yıl önce
Filmime Senaryo Arıyorum

Arkadaşlar ben Mehmet İRGİ Rize'de yaşıyorum fotograf ve sinema sektörü içerisindeyim. Doğum Günü temalı bir kısa film yapmam gerekli fakat senaryosu ve hikayesinin içerisinden bir türlü çıkamadım. Ya...

Forumda Kısa Metraj

13 yıl önce

Çok teşekkür ederim. İstek olursa senaryonun devamını da ekleyebilirim

13 yıl önce
Uzun Metraj Film Senaryosu

Merhaba arkadaşlar ! Burada yazılı olanlar sadece senaryomun başları. Burada yazılı olanları başka bir yerde kullanacağımdan lütfen alıntı yapmayınız veya başka bir yerde kullanmayınız ! İsim konusun...

13 yıl önce
İmgesel kısa film senaryosu lazım acil yardım eder misiniz ?

İmgesel kısa film senaryosu lazım acil yardım eder misiniz ?

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Satılık SENNHEİSER EW-135 P G3 TELSİZ KAMERA EL MİKROFONU

Selamlar arkadaşlar, elimde yurtdışından gelmiş SENNHEİSER EW-135 P G3 TELSİZ KAMERA EL MİKROFONU var. ... -p-g3.html (2998 tl) ... isp4852256 (3200 tl) linklerde göreceğiniz fiyatlara satılıyor gen...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

13 yıl önce
Re: İlk Klip Denemem

Eleştiriler için teşekkür ederim, benim de aklıma takılan yerler sizin de dikkatinizi çekti. Bariz, büyük hatalar bunlar... O hatalar niye varın cevabı ise planlanmamış bir çekim olmasıydı. Işıkları, ...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
İlk Klip Denemem

Vize ödevi için yapmaya çalıştığım bir yapımdır. İyi ya da kötü bütün eleştirilerinize açığım.

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: kısa filmim çalışması

ilk filmin mi bu ?

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Merhaba, 19 Nisan 2013 / 15:43 zamanlaması itibariyle forumunuza üyeyim, sizden bir çok konuda faydalanabileceğimi söyleyen arkadaşlarım oldu. Rumuzumdan anlaşılacağı üzere, televizyonu olmayan birisi...

Forumda Film Fabrikasi.com

13 yıl önce
Re: Sinema Filmi İçin Görsel Efekt Uzmanı Aranıyor

Eğer konu güncel ise bu arkadaş benimle özelden irtibata geçebilir. Modelleme yönüne bakacak olursan rayfire tek başına yetmeyecektir.güzel bir Fiyat ve yapacaklarımız konusunda daha detaylı bir açı...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

13 yıl önce
Sayfa 160 / 395