Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Uzun Metraj Film Senaryosu Araştırırım. O deprem olayını araştırdım en büyüğü 12. Büyük Marmara Depremi diyorlar ya biraz büyük olsun istedim |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: Uzun Metraj Film Senaryosu Öncelikle herkese teşekkür ederim. Karavanları çok severim o yüzden ekledim. 2012 filmi tabi ki beni etkiledi "Ben Efsaneyim" filminden de biraz etkilendim. (ulasköseoglu ) fikirlerini değerlendirice... |
13 yıl önce |
|
Re: Filmime Senaryo Arıyorum senaryo yazılacak. Aslında temel olarak çok basit bir konu ama. benim yazacak zamanım yok o yüzden yardım istiyorum. Ciddi sekilde ilgilenen arkadaşlar bana özelden mesaj atarlarsa daha detaylı konusa... |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: Araba çekim denemelerimiz ehehe doğru tespit motorculuk var evet |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Edius 6.02 Disc Burner arkadaslar merhaba. edius 6.02 programını kullanıyorum. bitirdiğim projeyi dvdye yazamıyorum cünkü disc burner'ı kullanamıyorum.system setting de Field Order seceneği pasif görünüyor. yardım edermisin... |
Forumda Edius |
13 yıl önce |
|
Filmime Senaryo Arıyorum Arkadaşlar ben Mehmet İRGİ Rize'de yaşıyorum fotograf ve sinema sektörü içerisindeyim. Doğum Günü temalı bir kısa film yapmam gerekli fakat senaryosu ve hikayesinin içerisinden bir türlü çıkamadım. Ya... |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: Uzun Metraj Film Senaryosu Çok teşekkür ederim. İstek olursa senaryonun devamını da ekleyebilirim |
13 yıl önce |
|
Uzun Metraj Film Senaryosu Merhaba arkadaşlar ! Burada yazılı olanlar sadece senaryomun başları. Burada yazılı olanları başka bir yerde kullanacağımdan lütfen alıntı yapmayınız veya başka bir yerde kullanmayınız ! İsim konusun... |
13 yıl önce |
|
İmgesel kısa film senaryosu lazım acil yardım eder misiniz ? İmgesel kısa film senaryosu lazım acil yardım eder misiniz ? |
Forumda Ekip Arayışı |
13 yıl önce |
|
Satılık SENNHEİSER EW-135 P G3 TELSİZ KAMERA EL MİKROFONU Selamlar arkadaşlar, elimde yurtdışından gelmiş SENNHEİSER EW-135 P G3 TELSİZ KAMERA EL MİKROFONU var. ... -p-g3.html (2998 tl) ... isp4852256 (3200 tl) linklerde göreceğiniz fiyatlara satılıyor gen... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: İlk Klip Denemem Eleştiriler için teşekkür ederim, benim de aklıma takılan yerler sizin de dikkatinizi çekti. Bariz, büyük hatalar bunlar... O hatalar niye varın cevabı ise planlanmamış bir çekim olmasıydı. Işıkları, ... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
İlk Klip Denemem Vize ödevi için yapmaya çalıştığım bir yapımdır. İyi ya da kötü bütün eleştirilerinize açığım. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: kısa filmim çalışması ilk filmin mi bu ? |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Merhaba, 19 Nisan 2013 / 15:43 zamanlaması itibariyle forumunuza üyeyim, sizden bir çok konuda faydalanabileceğimi söyleyen arkadaşlarım oldu. Rumuzumdan anlaşılacağı üzere, televizyonu olmayan birisi... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
13 yıl önce |
|
Re: Sinema Filmi İçin Görsel Efekt Uzmanı Aranıyor Eğer konu güncel ise bu arkadaş benimle özelden irtibata geçebilir. Modelleme yönüne bakacak olursan rayfire tek başına yetmeyecektir.güzel bir Fiyat ve yapacaklarımız konusunda daha detaylı bir açı... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
13 yıl önce |