Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İletişim Fakültesi mi Güzel Sanatlar Fakültesi mi Gsf'lerde Sinema ve Televizyon bölümüne Lys sınavı ile alıyor.2000 yılından beri böyle.Mulakatlı geçiş eskidendi.O sisteme devam eden tek bir okul kaldı sinema ve televizyon bölümünde o da İzmir Dokuz... |
13 yıl önce | |
|
Re: tebeşir @huseyinuyanik0 sesli çekim yapmamamın temel nedeni sesleri alabilecek ekipmanımın olmamasıydı diğer taraftan bu film için; sesli çekimin çok da gerekli olmadığını; filmin seslerin olmamasıyla da... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: İletişim Fakültesi mi Güzel Sanatlar Fakültesi mi Arkadaşların da belirttiği gibi ben de İletişim Fakültesini bırakmış birisi olarak yorum yapmak isterim.Öncelikle sinema ve tv güzel sanatlarda olduğundan dolayı başlıca ayrılır İletişim fakültesindek... |
13 yıl önce | |
|
Ödüllü Müzik Klip Yarışmaları ve Cannes'a Katılma Fırsatı! Merhaba, İlginizi çekebileceğini düşündüğüm 3 müzik video (klip) yarışması hakkında sizi bilgilendirmek istedim. Yarışmalarla ilgili kısa ayrıntılara aşağıdan ulaşabilirsiniz; Sanatçılarla işbirliği y... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
13 yıl önce |
|
Re: Adobe Premiere ile İlgili Genel Sorular premiere çalıştırdığımda şu hatayı alıyorum arkadaşlar: anladığım kadarıyla ekran kartını güncelle diyor ama ekran kartım zaten güncel 🙁 |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Re: Adobe Premiere ile İlgili Genel Sorular Günaydın bir sorum olacaktı. Yeni olduğum için soru biraz saçma olabilir o yüzden kusura bakmayın. adobe premiere elements 11 kullanarak bir video yapmaya çalışıyorum. elimde çok sayıda kısa video var... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Re: Öz hakiki DİY slider eline sağlık. deneme çekimleri güzel olmuş. tamam bu oldu dediğinde ortaya çıkan sonucuda görmek isterim ... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
13 yıl önce |
|
order prozac without prescription Formoso Hello! I am DWANA. I am from Michigan Center. prozac ritalin and weight gain prozac DiagmaJelllib: Ayrıca tavsiye : Forks veprozac generic Forks of Salmon These contain only about half the amount of... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: İmgesel kısa film senaryosu lazım acil yardım eder misin Özel mesajda problem var heralde e postadan attım oraya bakarsanız sevinirim 😀 |
Forumda Ekip Arayışı |
13 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Du Levande (Siz, Yaşayanlar ) gercekten cok tatlı bi filmdi... anlatmak istediğiyle , görselliğiyle müziğiyle herseyiyle özel bi filmdi. |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |
|
SATILIK 550d body ... 5569/detayÇok temiz 550d body. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
bulamıyorum arkadaşlar yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın ama bir film arıyorum genç bir adam cinayet mahallinde bir harita buluyor gizli bir adaya götürüyor bu harita adada özgür yaşayan bir grup insan adayı... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: KISA FİLM SİNOPSİS askere gitmeyen erdal para çalıp istanbul a kaçabilir ama askerden gelen erdal para çalıp istanbul a kaçması pek makul değil. hayat kadını taşradan gelen genç durumunun klişe olduğunu bir arkadaş da s... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: Dikkat Girilmez (Caution No Entry) Bayağıdır foruma girmiyordum. Teşekkür ederim |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
kısa film şu an benimde gözüme çarpan bir çok hata ve eksiklikleri olan bir filmbir de benimde gözümde kaçan hatalar eksikler de muhakkak vardır |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |